hur man roar sig på rasten....


läskigaste skuggan i rummet igårkväll!

försök somna med ett fucking spöka hängandes uppochned i rummet...
 

det som kallas kaos

Om två dagar flyttar syster hemifrån, och iochmed att hon inte har packat ett skit förns idag och det faktum att vi delar rum så ser mitt rum ut så här för tillfället:
 
 
 
Och detta får vara min säng för natten:
kul.

mer konst under lektionerna...








och så sitter man och suktar efter kläder igen - dey här e ju sjukt!

 
 
 
 
 
 

jag är där!!!

 
Var precis inne på adelsö if's hemsida och såg detta. Det där är jag! Det där är min och Hannas zumbakurs! YAY!

uppdatering i bildform...

tråkigt på lektionen...
 
 
 
fortfarande tråkigt på lektionen...
 
 
försenade födelsedagspresentisar från fasters familj
 
my bitches i köket under övernattningen lördag - söndag
 
mysigt allmänt folk på restaurang efter systers teateruppvisning (fredags...)

busybusybusy..

Nu har Emma vart dum och inte bloggat på hela dagen. Men jag har faktiskt ursäkter! Först och främst är det den där jävla träningsvärken som gör skrattretande ont. Sen har jag även jobbat, simmat, gått på teater, umgåtts med släkt, haft övernattning och skaffat mer jobb... Jag har alltså inte suttit vid datorn sen torsdags, så jag har faktiskt inte dissat er! Såg att statistiken inte gått ner trots allt, så tack för det! Vi hörs (snart!)

träning kan man ju lätt säga...

Idag har jag tränat. Tre gånger. Först crosstraining i skolan vilket är det typ jobbigaste jag vet. Sen på kvällen ett extreeemt jobbigt aerobicspass. Och så slutade det med att jag var tvungen att ta mig hem vilket blev genom att jogga bredvid syster och Mark som cyklade bredvid. Jag har bara ett ord att säga. Träningsvärk!

när man har tråkigt på lektioner och sådära

 
 
Ritade en stor bild idag på svenskan som jag blev riktigt nöjd med. Eftersom att detta då är typ den första bilden någonsin som jag tyckt sett lite okej ut, har jag såklart sprungit runt och visat den för alla idag... Men bara därför kan jag inte hitta den nu så jag kan visa er den. Jaja, ni får överleva...

jag åt på muffinsfabriken idag!

 
MUMS!

ikväll har..

Hanna lekt panda..
 
och syster lekt Justin Bieber
kul.

har gjort en provisorisk framsida till min almanacka

Den får duga tills någon av mina kreativa vänner får tid att göra något fint till mig.

Nathalie har äntligen läst ut eld!

Så nu är det min tur - hihi! Världens snällaste som vågar låna ut den till mig efter vad jag gjorde med Kristins One Day... Hur den ser ut nu är inget vi behöver gå in på, hehe..
 
 
 

lovade bilder...

 
skitsnygga kängor till hösten från skopunkten - 199:-
 
rosa braxor - 199:- från H&M
 
tröja som kom på köpet med byxorna, supermysigt tyg!
 
Ny hårfärg till topparna 65:- på punktshop
 
två skrivblock till skolan, almanacka och nytt pennskrin (syster glömde mitt på tåget..)
och på tal om almanackan - äntligen kan jag få koll på mitt liv igen!

hejhopp!

Har precis kommit hem från den allra första dagen i skolan. Dagen var awsome. Bara så ni vet. Om vi snabbspolar kan jag bara berätta att det blev en sjujädrans massa kramar och skratt, och lite scheman och sånt...
På lunchen plockade världens bästa Nathalie fram regnbågsmuffins som hon hade bakat till oss - hur söt kan man bli??
 
 
 
Efter skolan drog fem av sex in till stada där jag åt alldeles för mycket glass (Ben n' Jerrys - vem kan motstå??) samt spenderade alldeles för mycket pengar än vad jag borde, med tanke på alla pengar jag slösade förra veckan. Men köpt är köpt, kommer aldrig tillbaks. Bilder kommer snart

sista dagen på lovet

Imorse gick jag upp extra tidigt. Delvis var det för att försöka vända tillbaks dygnet, men mest var det för att jag skulle hinna måla (vilket jag visste jag var tvungen att göra) och hinna göra fler saker efter. Riktigt njuta av den sista dagen av lovet. Men jag njuter inte. I helvete heller. Jag har skittråkigt! Skolan skulle lika gärna ha kunnat börja idag. Syster och jag har som tradition spa-dag sista dagen innan skolan börjar, men hon stack redan innan jag vaknade för att åka och baka muffins. Känner mig lätt utbytt...
 
Jag har försökt underhålla mig med att läsa min mya tidning - men den tog konstigt nog slut... Jag har kollat på de sista avsnitten Gossip Girl jag har hemma och allt jag kom fram till var att jag borde sluta se på serier. Tredje sesongen slutar ju så inihelvete dåligt! Allt gör dom för att man ska vilja se en sesong till - vilket jag vill, men har jag nästa sesong då? Nää! Har jag råd med den? Nää!
Försökte ringa Hanna för att se om vi kunde träffas, men hon svarar inte, hon är säkert med Eric och är upptagen iallafall. Jag försökte ringa pojkvännen, men han svarade inte heller. Så nu känner jag mig både uttråkad och ensam. Perfekta sättet att avsluta sommarlovet på, right?? Och nu är det bara sju och en halv timme kvar innan lovet är över. Ångest!
 
Har iallafall lyckats göra en sak bortsett från att måla och tycka synd om mig själv. Tog en gammal ring och limma fast en knapp - rätt så nöjd faktiskt! Tänkte gå och visa och mamma och pappa för lite smicker, men dom var tydligen inte heller hemma. Suck.
 
Och det är inte fräknar jag har på fingrarna. Det är målarfärg.

inte för att jag brukar bry mig om kändisskvaller

Men jag hörde på radion sötaste ryktet. Tydligen ska Måns Zelmerlöv och Cecilia Forss vara ett par. Fett söta dom skulle vara tillsammans! Hoppashoppashoppas!
 

gissa vad jag har gjort idag..


bondens marknad

Idag var det marknad på jobbet, så det kom gaalet mycket folk. Jag började tio imorse och jobbade tills dom stängde vid tre. Sprang runt typ hela tiden. Morötterna är slut, luktärterna är slut, rödbetorna är slut blablabla. Men kul var det - iallafall om man jämför med att rensa ogräs. Men nu är jag hemma och helt utmattad. Ska ta en macka med flädermarmelad som jag köpte och sen ta en tupplur innan middagen. Det blir bra det!
 

ja må hon leva

Igår fyllde min lilla pyttekuster femton år - helt osannolikt! Men så var det iallafall, och det firade jag och syster rejält genom att skämma ut henne - yay!
Hon fick en låda innehållande diverse kondomsorter, Linas kvällsbok, härliga tidningar innehållande spännande killar, fridas tjejbok och så kan det ha vart något mer.. Bert fick hon också, men det var för att vi ska ha något att kolla på nästa skidsemster ;) Grattis iallafall!
 
Förresten, se sjukaste s inkdockan lillkusin har i sitt rum! Jag skulle aldrig våga somna med den där i mitt rum!

nu är jag på födelsedagskalas hos kuster

Har slängt ihop ett kort (på en halvtimma!).
 
 
 
 
 
Det blev ett tidsinställt inlägg då kuster är en trogen läsare och direkt skulle se kortet om jag la upp det innan jag åkte.. Hoppas hon har fått det vid nu! Annars Malin - glööööm vad du juust har seeett! Hypnos for the win!

utomhusbio i rålamdshovsparken

Jag kan beskriva kvällen med ett ord. Mysigt! Och kul.. Och underbart.. hehe...
 
 
 
 
Det började med att jag trodde vi skulle max vara fem pers, men det slutade med att vi var ett härligt gäng på tio underbara personer. Oslagbar kväll!
Å juste, folk gillade mina kakor också.

igår...

var det så varmt när vi jobbade att vi fick låna prydnads-hattarna i växthuset för att klara av solen. Vi blev även tvugna att skölja av våra tröjor med vattenslangen och ta på oss dom igen för att klara av värmen...
 
förlåt hanna
 
 
snacka om hett sommarjobb. Nä usch vad dålig den var, strunta i att jag skrev det där.. hehe..

hur ortättvist är livet

när man bara har ett enda litet avsnitt kvar på serien och man måste dra till jobbet? Plus att man vet att man inte kommer hinna se det sista efter jobbet, för då ska man iväg igen?
 
Svar: mycket.

Fick ett födeledagspaket från pojkvän på posten

 
 
 
Så otroligt glad! Tack <3

har bakat kakor till bion ikväll också

Så nu har ingen ursäkt att inte komma.
 
 

MeMa har kokat sylt

När jag gick upp imorse kom mamma typrusande mot mig. "Du, ja måste dra till jobbet nu, men jag har plockat ett kilo svarta vinbär som ska göras till sylt. Kan du fixa det åt mig? Okej, tack!* och så sprang hon tekniskt sett ut till bilen. MeMa som aldrig förut kokat sylt känner sig smått besvärad. Men det gick. Faktiskt...
 
 

shopping ja sa, shopping de va, bulleri, bulleri bock...

 
New Yorker 79 :-
 
H&M 129 :-
 
vanliga jeans, H&M 199:-
 
New Yorker 49 :-
 
 
Gina Tricot 49:-
 
   
New Yorker 49:-
 
Gina tricot 49:-
 
New Yorker 30:-
 
Monki 150:-
 
Monki 100:-
 
Gröna byxor (dåålig bild!) 199:-
 
Har även inkaserat nagellack och örhängen, men dom får ni klara er utan. Nu ska jag bara komma på ett sätt att få in allt i garderoben... hehe...

nu ska jag och mina fina örhängen cykla iväg till färjan för att möta Hanna

Ha en bra dag!
 

vad faan gör hon uppe så här tidigt undrar ni..

Och ja, det undrar jag med! Det extra galna är att jag redan vart uppe i en timme.. Eftr en HEMSK natt med lampor överallt som lyser en i ögonen, täcken som kväver en och en hals som var snustorr. Det slutade med att jag klockan två, när jag legat vaken i två timmar, gick upp, hämtade vatten, drog ut täcket ur påslakanet, satte i myggfönstret, letade upp en fläkt som jag satte på och la mig återigen i sängen för att vara vaken i en timme till innan jag lyckades somna.
Att vända tillbaks dygnet är verkligen inte min grej! Men nu är jag iallafall uppe, olidligt tidigt, och är faktiskt rätt så pigg. Vi får se hur det känns ikväll...

idag har jag jobbat

Och umgåtts med Hannish-pannisch. Vi var först hos henne och kollade på alla hennes nya kläder och for sen till mig och kollade på alla mina nya kläder. ch så bestämde vi planer för imorn - shopping!! Och så snackade vi som vanligt, om allt mellan himmel och jord. Har saknat henne galet, så det var bara kulkulkul! Har inte hänt något speciellt annat, så vill inte tråka ut er. Hoppas er dag har vart awsome!
 
Nu ska jag se min favoritfilm i serieformat med nya skådisar - den ni! Har nördat den i typ ett dygn nu och kommit igenom 13 avsnitt - sju to go!
 
  
Kan ju avslöja att filmen är gaaalet mycket bättre! Men ändå, kul.

men titta vad jag hittade ute i en bod...

 
 
En galet snygg och till synes sprillans ny fjällrävenjacka som passade mig perfekt. Frågade mamma vems den var och hon sa att den var hennes, men att den inte passade henne. Jag undrade funderat varför hon köpt en helt ny jacka om den inte passade henne? Hon svarade att den passade henne nä hon köpte den, men att hon nu har vuxit ur den. Den var nämligen köpt 1978...
Hon ville iallafall inte ha den, så nu glider jag runt på shoppingmoln och bara ler. Inte varje dag man får en finfin fjällrävenjacka helt gratis!

idag har jag pysslat..

Tog sönder lite armband, halsband och örhängen och pysslade ihop lite nytt. Det här blev resultatet:
 
 
 
 
Nå, vad tycker ni? Själv är jag ganska nöjd faktiskt. Sen har jag även sorterat upp mina plupp-örhängen då de var allt annat än i ordning..
 
 

nu är MeMa trött!

Blev uppjagad av mina älskade familjemedlemmar klockan nio imorse och klockan tio drog hembygdsdagen igång. Som vanligt får jag slite i bagarstugan hela dagen medan alla andra typ sitter på en stol och pillar med nån tråd oh får träffa folk. Kul. Nä, så illa är det faktiskt inte, men gaaalet vad trött jag är! Så nu förtjänar jag verkligen en god middag, mumsig efterrätt och kanske ett dopp hemma hos kuster - man kan ju hoppas!
 
 
bilder från bakning för flera år sen, men ville bara ge er rätt känsla..

semestern 2012 - highlights

after beach i Ronnerby
 
 
födelsedag på Öland med AnnaPanna
 
 
Ale stenar
 
Marinmuseum
 
Lund med Madeleine
 
Laleh med familj och vänner
bättre bilder kommer sen :)
 

here I am!

Och jag har en massa packning att packa upp, och en massa vänner att kontakta och en massa arbetsledare och kontakte å en jäkla massa annat. Så jag slänger bara in ett snabbt inlägg som säger att jag har saknat er! Håller även på att sammanställa alla bilder från semestern - systers kamera, min kamera, pappas två kameror (han köpte en ny mitt i semestern) och min mobilkamera har fått samla bilder, så jag ska försöka få ihop dom i tidsordning.. Det kan därför ta ett liitet tag innan ni får se hur helt jävla awsome min semester har vart, men bara så ni vet, så har den vart helt jävla awsome ;) Shopping hare blivit en hel del, så jag tänkte slänga upp allt nytt i min garderob så länge, enjoy!
 
 
pressent från syster                           29:- i Lund
 
 
pressent från föräldrarna                  gaaaalet dyr icebreaker-tjocktröja
 
 
snodde denna från kompisars mormor..  kjol för 30 :- på JC
 
ny väska - galet nöjd! men dyr..        shorts - 50 kronor i Lund
 
loppisfynd - tio kronor!                     galet skön och snygg ylletröja - dyr dock..
 
 
skön, enkel tröja, 50 kronor tror ja...   film med Anastasious Soulis :D
 
 
äldsta Maggio-skivan                          samt Linnea Henrikssons
 

snart så!

Just nu sitter jag förhoppningsvis i bilen på väg hem om allt har gått som det ska och i och med detta kommer inläggen börja rulla på som vanligt igen - puh! Tack alla ni som har orkat med mina förtidsinställda inlägg dom här tre veckorna - ni är ena riktiga hjältar! Ses snart (på riktigt!)
 

en annan helt awsome plats

är våra kompisars sommarstuga. Eller stuga och stuga, det är en ö lixom.. En liten en! Hit har vi kommit ända sen vi var små och det är verkligen en av dom bästa platserna på jorden. Det finns ingen el. Ingen radio. Ingen tv. Inget rinnande vatten. Inget. Allt som finns är det lilla huset med ett litet kök med en liten eldspis. Och ett litet sovrum samt ett litet lager-rum. Så vad gör man här då? Svar: Inget! fast samtidigt tusen saker. Man snackar, man spelar kort, man ligger ute i solen och läser i timmar, man badar, man fiskar, man ror, ja allt! Det finns inget annat ställe jag känner till där man slappar så mycket, men samtidigt gör så mycket. det är nästan magiskt att vara där. Och självklart ska vi dit i år igen :D
 
 
 
 
 

tänkte berätta lite om den absolut bästa platsen på jorden för alla fyraåringar, samt mig och syster

Rövarbyn heter denna fantastiska plats och ligger inte långt ifrån min sommarstuga. När jag och syster var små så tvingade vi alltid mamma och pappa att ta dit oss varenda sommar. Men på senare år har vi upptäckt att det inte längre är socialt accepterat att komma dit som 16 och 18åring. Men, som tur är, har vi en söt liten 4-årig kusin som vi kan utnyttja precis hur mycket vi vill. Gissa vad vi drog med honom på förra sommaren?
 
 
 
 
 
 
 

kom ihåg att jag skrev det här innan jag for...

Vem fick du senaste sms av? Hunksvett, den ni ;)
Vem pratade du senast i telefon med? Leffe
Vems hus var du senast i? Hannas, skulle hämta henne innan jobbet..
Vem är din favoritsläkting?
Bortsett från syster är det kuster. Annars är det faster...

gammal bild på faster.. var jag lite övertydlig när jag numrerade tro?

 

Var är din mobiltelefon? På golvet bakom mig med batteriet ur och minnet här i datan
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Halmstad med Malin..

bild från allt jag och Malin shoppade i Halmstad...

 

Var åkte du senast bil? Hem från stan nyss...

Vad åt du senast? Biffstroganof med ris
Vad drack du senast? Mjölk
Vad är det för färg på dina byxor? Jeans
Vad är den närmaste saken som är blå? Boxen till solsidan


Vad har du på fötterna? Seriöst?? Vem bryr sig??
Vad är din favorit färg? GUL!!
Vilken film såg du senast? Insidious - hu!
Vad hör du just nu? Californication med Red Hot Chili Peppers

Sovit i någon annans säng? Julias för ett tag sen...
Hånglat på en bio? Ja...
Hånglat i skogen? Nä...
Tyckt att din kusin är het? Såklart! Hon liknar ju mig ;)


Sovit naken? Faktiskt inte...
Dansat framför en spegel? Ofta
Fått hicka? Vem har inte det??
Dumpat någon? Inte direkt iallafall..
Stulit pengar från en kompis? Nej??
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Flera gånger de senaste veckorna..
Varit i slagsmål? Näver
Smugit ur ditt hus? Hihi, jaoo
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Alldeles för många gånger,,
Hånglat med en främling? Schorry
Älskar eller saknar någon nu? Alldeles för många...


Ni kanske har undrat över mitt festivalband som prydit min arm det senaste året

Om ni gör det, så kan jag berätta att det kommer från Urkult-festivalen som varje år är nära mitt sommarställe. Fast förra året var första gången jag var där...
 
 
Urkult-festivalen är den konstigaste plats jag nånsin vart på i hela mitt liv. Till 99 procent består outfitarna där av harembyxor och rastafläter. Minst hälften av besökarna är veganer och andra halvan är vegetarianer. Att folk helt plötsligt börjar dansa schaman-dans är helt normalt. Festivalen tar plats mitt ute i skogen och allt är hemmagjort. ALLT. Till och med vägkonerna består av tre träd-pinnar med oranget tyg lindat runt.. Och fyfaan vad härligt det är där! Ingen dömer en. Alla är weirdos och allt är bara gött helt enkelt. Vi ska dit i år igen, så jag får ett till band att pryda min arm med. I år ska vi dit under "Eldnatten" där man bland annat kan se Laleh spela. Inte helt fel, om ni frågar mig.
 
 
 
 
Och så får man ju umgås med härligt folk också. Och det är ju inte så fel det heller. Sista bilden är av Cookies n' Beans som spelade förra året.

sommaren är kort, det mesta regnar bort..

Och så plötsligt blev det augusti och jag har återigen gjort en kallender över månaden. Fast för ovanlighetens skull, inte en proppfull!
 
 
Men jag tror inte det kommer bli något större problem. Troligtvis kommer jag jobba den där sista veckan om jag inte ska iväg på ytterligare en resa. Sen kommer nog helgerna att fyllas med kompis- och klassträffar, jobb, barnvaktande och tyvärr nog även plugg... Tack för en awsome Juli-månad iallafall, och hoppas att Augusti blir minst lika bra!

RSS 2.0