åherregud vad jag springer runt

Det här skulle vara den tredje dagen på hela lovet som jag inte skulle ha nåt inplanerat. Bara ligga hemma å slappa. Men det gick ju sådär. Jag ska nämligen in till stada och träffa min underbara GalenpAnna. Har inte träffat henne på gaalet länge och är riktigt taggad! Där sover jag sen över för att kunna gå på picnik med mysigt folk, låter inte så illa va?
 
Järngänget

tror inte det här är något bra..

 
 
 

krigsskador..


att försöka förgylla någons dag

Har haft en underbar dag med bästaste Hanna. Vi jobbade 10 till 13 och rensade ogräs konstant (typ) och det var så gaaaleeet tråkigt så vi kom fram till att det borde vara parkeringsförbud för ogräs där från och med nu. Gissa vad vi roade oss med resten av dagen?
 
 
 
Vi fortsatte vårt humorspår genom att även försöka sprida lite glädje...
 
Tänkte sätta upp dessa runt öarna å kanske kan lyckas få någon att bli lite muntrare? Vi har en till idé men den hann vi inte genomföra, ni får se så fort vi fixat den. Iallafall, underbar dag!
 
 

nä nu säger den här tjejen gonatt

Upp tidigt imorn för att jobba. Har inte sovit så mycket dom senaste nätterna. Och nej! Ta inte det fel!) ..-Eller?? Så nu ska jag ta igen sömnen sådär riktigt ordentligt. Snabbar på effekten med ett glas varm mjölk. Gonatt!

eeeenda bilden från den här veckan..

Borde sluta med att skriva att jag ska ge er bildbomber, för då kanske jag kommer ihåg att börja ta bilder igen, ja det får vi försöka med!
Men jag kan ju sammanfatta den som att jag har haft det så otroligt roligt! Har inte skrattat såhär mycket på läänge! Grönan, ungdomskväll, bio, vänner och pussar, kan det bli bättre??
 
 

att roa sig med denna kväll..

å herregud va äckligt fjortis-tjejig jag blev nu
så det var ju en jävla tur att man fick en gammal tidning gratis på köpet
91:an tycker jag hjälper mig dra ner tjejig-nivån lite granna..
 
hur mycket älskar ni min tröja föresten?
för jag är galen i den! köpte den i skåne med Hanna
å nej, jag pushar inte upp brösten
försöker bara visa tröjan utan att behöva resa mig från stolen för det är bara sååå jobbigt
städat jag har det ser jag nu på bilden.. jaja

jaha, nu försvinner ja sådär igen

Resterande dagar kommer ni nog inte få höra mycket av mig. Fredrik ska nämligen komma till el Stockholmo och min lilla ö och hälsa på, så mycket vid datorn tror jag inte jag kommer vara. Kanske slänger in ett inlägg någon gång, men kan som sagt inte lova något... Hoppas på en fotobomb på torsdag när han åkt hem så ni får se vad jag har haft för mig. Puss så länge!
 

kvällen i punktform

  • bråk med mamma
  • släkt på middag
  • lösning av bråk med mamma
  • Rumble-match med Malin på en och en halv timme där jag sammanlagt vann EN deltävling (alltså en tredjedel av en match - vi spela minst tjugo matcher, heheh..)
  • Morden i Midsumer där syster lugnt förklarar för lillkusin att kvinnan som ligger livlös i den blodiga poolen inte aaalls är död, utan bara tränar på att flyta på rygg och har lekt med lingonsylt i poolen...
 
mys!

nu blir allt Kristin stolt!

Jag läste igår ut Harry Potter och hemligheternas kammare (som Kristin och min familj har tjatat!)
Så nu går jag raskt vidare till Fången från Azkaban
uuundra vad som händer
jag har ju inte aaalls sett filmerna typ tusen gånger..

DERBY

Årets viktigaste idrtottsevenemang. Den viktigaste matchen som existerar. Det är en fråga om blod, svett och tårar. En fråga mellan liv och död, grundad redan på vikingarnas tid. Typ..
Jag talar såklart om derbyt mellan adelsö och munsö som ALLTID är dagen efter midsommarafton. Och såklart så vann Adelsö. Eller nja. Om matchen slutat efter de första tio minuterna så hade vi vunnit. Men nu gjorde den ju inte det.. Så vi förlorade.. Men kommentatorn sa att genom tiderna så har Adelsö hittils vunnit nio derbyn och Munsö sex (nu sju) så vi får väl se det som ett sätt att inte få Munsö att känna sig allt för underlägsna. Ja det lät bra, så säger vi!
 
Fast om det nu inte skulle vara därför vi förlorade så har jag några andra faktorer att skylla på. Robin till exempel som läste hela matchen. Eller Malin som kom (hör och häpna!) i gröna och vita kläder, munsös färger! Själv hade man ju självklart adelsös vackra röda och vita färger som en sann supporter.
Och till sist har vi ju Hanna, som inte ens brydde sig om att dyka upp. Inte konstigt att vi inte vann när vi hade sån lack of supporters!
Här har ni iallafall en bild från matchen. Efteråt åkte vi till cafét där syster jobbar och tog fika.
Chailatte - mums!
 
Nu vet ni iallafall vad jag har haft för mig. Ikväll kommer släkten hit så jag måste gå å hjälpa till. Trots att mamma e pissur på mig för att hon e bakis. Grejt.

tänkte ge er en stor smaskig fotobomb..

Men så blev det ju inte.. Glömde totalt att fota igår, hade nog för roligt, då glömmer man sånt. Jag har bara en bild som är från lunchen hos mormor med halva släkten.
Men jag hade iallfall en otrooligt skön midsommarafton! Umgänget vid festplatsen var perfekt med lite gott och blandat av folk man känner. Sen hem till Malin där vi traditionsenligt äter grillat och badar. Har nog inte garvat så mycket på länge!
Fick också ytterligare ett skäl till att inte dricka - jag såg mamma å pappa redigt fulla igår, och det var ingen rolig syn. Och nej, dom slåss inte eller nåt, men dom blir jävligt barnsliga och hänsynslösa. Kvällen slutade med ett stort gräl vid midnatt mellan mig och paranteserna som förstörde kvällen rätt så rejält, men det försöker jag förtränga. Mysig midsommar iallfall (bortsett från det där sista), kanske en av de bästa!
 

GLAD MIDSOMMAR!

Ha en riktigt bra dag nu, så hörs vi imorn!
 
 
 

haha!

Fick sms av MARKUS imorse: "Ta inte klänningen med rosetter på, för den tänkte jag ta, så att vi inte har samma tänkte jag.." Och jag förstod såklart att det var ett skämt och svarade nåt i stil med "hahaha, vilken tur att du sa det" eller nåt. Och sen först efter några sms inser jag att det var MALIN som hade skickat det och inte Markus.. Något alldeles för krävande för ett morgontrött öga att se...

har precis bölat ögonen ur mig

 Mamma och pappa belönade mig för att jag hade lagat middag och för mina strålande betyg (fyra av åtta An!) genom att låta mig bestämma kvällens film. (Jag vet, vissa får pengar men nejnejnej, jag får bestämma film!...) Det blev iallafall 50/50 med Joseph Gordon-Levitt (10 orsaker att hata dig!!). Andra skådisar som var med var Anna Kendrick som spelar Jessica i Twilight - snacka om lyft! Hon spela så otrooligt bra och jag har totalt ny respekt för henne!
 
Shit va ja grät! Men ett stoort tipps, se den, ni kommer INTE ångra det!

har precis släppt av Nathalie vid bussen

Kristin drog lite tidigare. Men oj vad kul och somrigt vi har haft det! Vi har ätit glass, sprungit runti kohage, vadat, vart uppe hela natten å snackat å sett på film, så otrooligt mysigt!
 
De enda två bilderna som ni får nöja er med. Kul har vi haft iallafall!

idag blire finbesök från staden

 
Vi får se vad vi hittar på. Men först: städa, duscha, dammsuga!

jag överlevde!

Hemma nu från vildmarken och måste erkänna att jag haft det riktigt mysigt med la familia! Tänkte inte berätta så mycket utan ge er en fotobomb att roa er med istället, enjoy!
 
 
 
vilopaus i paddlingen..
 
sällskap i kanoten..
 
kvällsmiddag
 
kläder på tork efter regnig dag..
 
äkta friluftslunch!
härligt när man paddlar genom städer!
 
vackra systrar!
 
kossa muu!
 
grodyngel!
 
 
Jaa, det var väl det. Har som sagt haft de bra, men jag har längtat otroligt efter min bekväma och varma säng!

frilufsliv hej!

Nu försvinner jag nåra dagar, för jag och familien ska nämligen iväg på lyx-semester.. eller inte! Vi ska ut och paddla i fyra dagar, japp ni läste rätt paddla!. Tro nu bara inte att vi är nåra friluftsfreak som hoppar runt lägerelder spritt nakna och äter bark eller nåt. Mamma och pappa träffades när dom var ledare på ett paddlings-läger, eller nåt sånt.. Dom tror väl det är romantiskt eller något.. Eller så är det medelålderskris, ja venne..

kanötterna packade och klara
- japp, det heter en kanot, flera kanötter! typ..

mammas och pappa fantastiska humor..

Men hey! Det kan nog bli kul, och om inte så har vi med oss tre marabou chokladkakor, så vi överlever iallafall. Sakna mig inte för mycket, och LOVA mig att ni kommer tillbaks om fyra dagar för att se vad jag vart med om! Jag har kämpat upp mina läsarsiffror så jag är alldeles svettig, vill inte förlora er nu!
Puss så länge


inte helt fel ställe att tillbringa eftermiddagen på...


så var man knegare igen då

Första jobbdagen idag - och sista tills efter midsommar... Kul var det iallafall att vara tillbaks i trädgårn'! Jag och Hanna var galet taggade och (prat)glada så de tre timmarna gick fort!
Efteråt drog vi till badberget för att sola å bara chilla, inte helt fel!



Läskigt skum i vattnet - kul att peta på!

Tydligen var det ingen aerobics idag...

så jag och syster bestämde oss för att ta en tur runt ön istället



mys!

okej, mitt bäbis-jag var inte så korkat iallafall..


blääää!!

vi får la se..

tänkte testa välling
hatade det som bäbis å de har aldrig blivit bättre
men nu har det gått några år så vem vet?

så jävla praktiskt med blogg!


idag har vi målat igen




jag har fått en fläck på min tröja...

läste ut cirkeln imorse

å jag fattar vad alla snackar om

om ni inte har gjort det - läs den!

nu ska jag bara övertala Nathalie att låna mig tvåan..

har föresten bytt från att centrera min text, bra/dåligt?

Vaknade fem över halv tolv imorse. Tjugo i ringde syster innifrån stan å undra om ja ville fördriva tid med henne idag. Jag gick med på det, för bättre borta än hemma - typ, så jag tog första bästa buss... Som gick inom en kvart. Så jag hade femton minuter på mig att byta från nattlinne, sminka mig, packa väska å få i mig frukost. Och jag hann! Om man bortser från det där med frukosten.. Det blev frukost i Hötorgshallarna på Taco Bar klockan halv två istället.

 

Vi gock runt i affärer ett tag men gav sen upp och bestämde oss för att spontantitta på nästa film som gick på bio. Vi går in på biografen och inser att det inte var nån bra idé, nästa film är nämligen LOL med Miley Cyrus i huvudrullen.. Menmen, vi var ju sugna på att gå på bio, så a girl´s gotta do what a girl's gotta do.

 

inga kommentarer.

Sen missade ja bussen så bestämde mig för en kort visit på ungdomskvällen som ledde till att jag spelade på gudtjänsten. Usch å fy å blä vad jag hatar att stå mitt framför alla. Jag som inte ens vågar sträcka upp handen i klassrummet. Jaja, det gick rätt så bra. Spelade fel två gånger men tror inte att någon märkte det...


avslutar med match och go´-macka




skinka, tomat, mozarella, oregano å lite peppar

mysig kväll!


hanna med flera


fina hanna i egensydd klänning


alla finklädda männsikor


fint övrigt folk
Jenny å Celina var med också, men dom var fega för kameran


haha!

sen gick vi alla åskådare och åt glass, mums!





fina malin i fin ny hårfärg på busshållsplatsen

bra med systers pojkvän som har bil, för plötsligt slapp vi ta bussen..
lyckades plocka upp en liftare gjorde vi också (Gustav)



i väntan på färjan..


badass Jenny på färjan

helt klart mysig kväll!

nu ska jag iväg..

först å ta syntest för körkort
å sen till tappens bal-insläpp
ni får bilder när jag kommer hem ikväll



måla måla hela dagen och så varje jul...

idag har jag nästan målat klart en av våra lador
en vägg to go!

bild från i somras när vi målade
bara för att ni skulle få rätt känsla lixom..
fast idag vare bara jag

nåra kronor rikare blev ja oxå!

har gjort en karta över Juni..




rätt så nöjd

idag kör vi Ahlgrens bilar -style


funderar på att gå på street smart-utställningen på kulturhuset nån dag..


nån som vill följa med?

note to self:

lämna inte sängen obäddad mitt i våren när katterna fäller som bara faan



och skaffa bättre roller..

jag kom iallafall in till rixfm festival


Agnes




Dead by April


Ola Lustig och Roger Nordin


Erik Hassle


vi i folkvimlet..


Sons of midnight


Danny och hans små pojkar..


upttäckte det hemska att Danny är snygg, på riktigt liksom!
han ser mycket bättre ut i verkligheten än på tv.. fan!


Moa Lignell


Agnes och james Morrison (eller Morris som vi kallar honom..)


och sists såklart, Loreen!


alla artisterna på scenen..

efter drog vi runt lite å njöt av mysig sommarkväll i Stockholm









avslutar med en underbart söt Madeleine
som jag sen sov hos, mys!

fredag blev rörig..

Jag trodde att min fredagkväll skulle innebära att jag packade å gick å la mig å sen tog jag bussen på morgonen och åkte... men så blev det ju inte riktigt ..

Hanna messa nio efter ett bråk med hennes föräldrar och fråga om hon fick sova här. Hon kom över å vi låg å snacka hela natten ute i gäststugan. Sen fick vi gå upp galet tidigt (åtta!) för att vi skulle hinna äta frukost, och jag skulle hinna duscha och hon låna min cykel för att åka och mata hästarna. Sen fick vi ta min stoora väska plus Hanna på pakethållaren för att ta oss hem till henne där hon fick packa och duscha medan jag bläddrade i tidningar och sov på hennes säng. Sen åt vi lite extra och sen fick vi skjuts in till ekerö av hennes pappa. Nu var klockan ett. Galet rörig morgon! (det kanske inte låter så men det vare!)

idag blire rixfm festival med underbart folk



bilder får ni imorn när jag kommer hem

jaha, ni har äntligen kommit på vad "kommentera-knappen" är till för..



bra där! fortsätt så!

idag har jag vart på barnkalas..




födelsedagsbarn nummer ett


och födelsedagsbarn nummer två


go´fika!


såhär såg jag ut på barnkalaset


syster kom in och ville va me när jag tog ego-pics
så här slutade det..

det borde vara olagligt att vara pank!

såg denna klänning när jag var inne i stan
och bara känner i hela mig hur bra den skulle passa på mig
jag tycker i och för sig inte om lila, men jag tror jag kan göra ett undantag..




testade dessutom och kärade ner mig i den här

den ser inte så mycket ut för världen
men är otrooligt snygg på!
ska köpa så fort som jag har pengar igen..

såhär såg jag ut idag förresten..


gamla slit-å-släng-kläder som ja slängde ihop
tyckte det blev rätt så sött
fast bilden är tagen i nedförsbacke så propotionerna är messed up

böt förresetn om på samma plats efter att den här bilden togs
kul att ge peddogubbarna nåt att le åt..
å att lärarna gång på gång gick förbi..

sommarlov, solen lyser skönt, sommarlov, gräset är så grönt, himlen blå, vill jag nå, när jag fångas utav vinden, sommarlov, sköna sommarlooov!

igår var vi hemma hos Michaela å firade hennes 17-årsdag
har typ inga bilder från middagen å de..
men sen på kvällen drog vi till en lägenhet som hon hyrt åt oss
som var supermysig å vi hade galet kul!



em.. ja..


bild från nu imorse när vi höll på att städa
vi drog in alla sängar i stora rummet så de blev mysigt å dant

sen blev de sommaravslutning
och vipps hade vi sommarlov
helt gaalet hur fort det här året har gått!

vi gick iallafall och köpte glass och som vi åt i parken


å sen la vi oss i gräset å sola i nån (några?) timmar




å sen tillsist drog vi som var kvar runt i lite affärer
så det har vart en helt fantastisk dag kortfattat

aa, juste! superklipp vare ja..


svt säger jag bara

jag gjorde detta test på SVTs hemsida..

och blev Sean Banan!
"Ta reda på det i vårt supersäkra test"...

haha!

mamma: jag vill kolla på tredje Harry, fången från Azerbaijan...

japp, det blev die hard igår

och sen på extramaterialet hittade vi den här videon


så galet rolig!
men om ni inte har sett filmerna så ere ingen idé
ni kommer ändå inte fatta..

hörde om att någon hackat nån stor databas på radion under middagen..

å blev galet sugen på att se Die Hard 4.0
så gissa vad jag ska göra nu?


har förresten en liten crush på nörden i den filmen
jag menar, hur söt kan man bli??

lantlolla!


idag har jag hjälpt pappa att jobba hela dagen
galet jobbigt och svettigt hare vart
men rätt så kul .. faktiskt..
å så fick jag köra traktorn igen!


badass emma sågar..


å skruvar..


å .. em håller..

nu är man iallafall 400 kronor rikare
lycka!!

igår så..

var det först en mattelektion i skolan där vi inte behövde göra nåt alls
efter den åkte vi hem till Madeleine å lagade pannkakor hela gänget
(ojdå. missade vi gympan? woops!)




fucking godaste pannkakorna jag ätit!

sen på kvällen ålte kristin hem till mig
å så tälta vi inatt på Leffes Stugas tomt..

låg i tältet å kolla på Sweet home alabama
vildmarkstjejer - jag vet!

5-kamp å shopping

idag var det femkamp mellan klasserna i skolan
alla var fett otaggade med det var faktiskt riktigt kul!
och så slutade det med att vi vann oxå

sen sprang jag iväg till tunnelbanan för att hinna med bussen
men självklart ska det vara fel med tåget framför så att vi inte kan ta oss iväg
där missa ja den bussen

så istället för att dra till brommis å dryga
så drog jag in till stan i shoppa loss..
typ..
hehe..

ny plånka till busskortet då det gamla var för-fucking-stört


nytt fotoalbum för förra årets bilder


å så one day som jag lånade av Kristin under hösten
men typ totalförsörde i min väska
så nu har jag vart tvungen att köpa en ny

bättre sent än aldrig vare va?

sista inlämningen för ettan inlämnad dårå

känns bra!

wejhoe

idag är ja pigg igen
gick nänmligen å la mig halv åtta igår kväll
å sov till tio imorse, så nu e ja på topp igen!

massor av energi att plugga med!

glad

gårdagen var otroligt rolig!
lite kall, men det fixade militärältet lätt som en plätt
så gaalet mysig natt och morgon så jag inte vet var jag ska ta vägen

trots att ja är väldigt trott så är jag väldigt glad
så det gör inget

men nu är det pluggdags

sista inlämingen nu!

studentmottagning

idag har min syster studentmottagning å därför har jag absolut INGEN tid att blogga
så ni får ett tidsinställt inlägg och hoppas att det räcker...

syster sa att hon inte förväntade sig en present från mig eftersom hon vet att jag är pank
men att hon iallafall ville ha ett kort
och vad kunde jag göra mer än att uppfylla hennes önskan?

såhär blev det iallafall
rätt så nöjd blev ja:




RSS 2.0