Mamma gjorde kakdeg igår kväll som fått stå i kylen under natten

och imorse så gräddade jag dom. Gissa vad jag åt till frukost?
 
Nej, hälften blev inte superbrända. Det är två sorter - bondkakor och franska pepparkakor.
 
Nu har vi hela denna full med mums!

I'm sexy and i know it!

Man måste ju bara beundra min frisyr denna afton..
 

Jag och Hanna drog oss ut på en joggingtur i pannlampor..

Så häär mörkt var det:
 
(det där är månen)
 
Och så häär fina var vi:
Asså fyfaan vilken bild! Men den bjuder vi på!

Kom nyss hem från Elina där vi gjorde det vi alltid gör där

Bakar!
Mördegskakor med hackad Geisha i. Kan svara att jag att rätt så mätt nu. Och lite illamående..

Imorse gick jag upp halv tio

Och fick reda på att vi skulle va i skogen om en halvtimme.. Det blev snabba puckar men en riktigt mysig morgon!
 
 
Mina småkusiner får drick vatten ur en naturlig brunn vi har uppe i skogen...
 
söt kusin som var tvungen att bära runt på sin ballong när vi var ute i skogen..
 
anledningen till varför vi var ute var att vi skulle klippa ris att binda kransar med för att lägga på gravarna och hänga på dörrarna.. Mysig morgon!

Vill. Ha. Från. H&M.

 

Bitchkram å en massa annat..

Jag hade urmysigt med Nathalie å Kristin igår. Först höll jag i zumban (själv!!) med dom som moraliskt stöd. Jag och Nathalie cyklade och så lyckades ja fixa så Kristin fick skjuts av Max. Väl på zumban hade vi hur kul som hellst för att sen tillbringa kvällen med Awkward, solsida, portkod 1321, Williams lista och Savage U. Riktig myskväll!
 
Imorse färgade dom mitt hår (bild finns i det tidigare inlägget..) och sen vid två for vi in till stada tillsammans med Hanna. Nathalie och Kristin åkte hem medan jag och Hanna gick på bio. Bitchkram. Så jävla bra den var! Helt sjukt! Har aldrig sett någon liknande film - det här var en klass helt för sig sjäkv! Lite knackig i början men sen bara helt underbar! Rekomenderar helt galet starkt. Kan inte beskriva den med ord.. Bra, helt enkelt!
 
 
 
Nu, efter lite krångel är jag hemma och gaaalet trött. Sängen kallar på den. Ska nog inte låta den tjata allt för länge..
 
Vi träffade förresten Erik på bussen hemma. Det resulterade i detta...
 

nu är jag inte röd/blondin längre utan röd/rosett (vi kom fram till att det hette så..)

 

American cookies

Varken mamma eller pappa äter godis längre och jag är snål, så nu har jag bakat kakor åt mina vänner tills dom kommer då vi har något att snaska på..




Har precis sett en av mina favoritfilmer

It's kind of a funny story. Jag vet inte vad det är med den som jag gillar så mycket. Men det gör jag. Gillar den alltså. Den är inte så där äckligt klassisk amerikansk och handlar egentligen inte om så mycket. Den är lagom och fin och bara mysig helt enkelt. Inte en såndär film som man ser tusen gånger på rad utan nån gång ibland sådär. Ska lätt köpa/önska mig boken!
 
 
Bästa. Citatet. Ever!

Fick en sån där gratis reklam-tröja av pappa som inte passar honom

Åååååå vad skön den är!! Fick till och med två för mamma ville inte ha sin! Perfekt att träna i (den jag joggade i) eller bara chillaxa i hemma!
 
 
 
Katthåret är Millas förtjänst sen jag stretchade..

Har precis vart ute på skönaste joggingrundan typ ever!

Den var ovanligt lång, med galet bra musik i perfekt takt. På grund av allt plugg det har vart i skolan på sistone har jag inte alls hunnit träna lika mycket som jag brukar de senaste veckorna, så det var skönt att veta att jag inte har tappat så mycket kondis! Övrigt tappade jag bort mig två gånger (försökte trotsa mitt dåliga lokalsinne - det gick inte så bra..) men stötte först på mormors kompisar som typ plockade svamp och kunde skicka iväg mig på rätt väg och sen fick jag slå följe med en tjej jag brukar hjälpa med barnvagnen på bussen som jag vet bor i närheten av mig (samma busshållsplats..) så jag kom hem ordentligt. Väldigt nöjd är jag med mig själv iallafall!
 
 
Obligatoriska titta-jag-har-vart-ute-och-tränat-bilden. tror folk mest brukar lägga ut den som bevismaterial ifall någon skulle tveka. Fin finne jag har där också heheh..
 
Hemma hjälpte Milla mig att stretcha...

OMG it's just getting bigger and bigger!!


Tvingades följa med på melodikrysset imorse

Mina föräldrar och mormor har tillsammans lyssnat och fyllt i melodikrysset varenda lördag dom senaste tio åren utan att vinna en enda gång. Men dom verkar ju tycka det är kul iallafall.. eller så är de bara jäävligt envisa med att vinna.. Jag undrar vad som händer den dag dom faktiskt gör det... Själv har jag inte vart där sen jag började ha ett behov av att ligga kvar i sängen till efter tio på lördagsmornarna..
Skitsamma, det jag skulle säga var att idag var det tydligen barn-tema på melodikrysset och därför tyckte pappa att jag skulle vara med, han lockade med bullar och mormors vinbärskaka så what can a emma do?! Riktigt mysig morgon faktiskt!
 
 
 
 

Neeej då, jag dricker inte mycket te aaalls..



Vad som befinner sig på mitt skrivbord just nu..

MTV in my heart

På MTVs hemsida kunde man gå med på att skriva en awkward status på sin facebookstatus (jag tog: "Hej Lisa Nordemo jag skulle vilja lära känna dig bättre men jag vågar inte höra av mig. Blir det #awkward om jag skickar ett anonymt sms till dig?" och "Jag tror att jag skulle bli en bra sektledare. Hur kommer jag igång? Blir det #awkward om jag bygger en staty av mig själv?". Som belöning skulle man få något från MTV hemskickat - och idag fick jag det!
 
Ett mobilskal som jag inte kan ha och en fin liten lapp. Jag sayer fuck off till logic och har mobilskalet på min mobil iallafall. Mest för att irritera pappa som hatar MTV..

såhär kul var det att störa mina vänner när de pluggade idag

Smileysen med huggtänder är Julia när jag stör hennes pluggande
och den rosa apan är tydligen jag som stör henne, ganska likt om ni frågar mig..

fattar inte vid alla babblar om..

det är ju fortfarande plusgrader!




Glad att ni gjorde som jag bad och gav mig tipps om hur bloggen ska bli bättre!

Nu tänkte jag ta det ett steg längre. Eller, tänkte bara säga att ni gärna får fortsätta att tippsa mig om jag gör nåt fel, eller säga till om jag gör nåt bra. Tänkte också säg att om ni undrar något eller vill att jag ska berätta om något så är jag öppen och ska göra mitt bästa för att svara, min blogg är ju trots allt inget värd om ingen vill läsa den!

Söta mamma gjorde mackor till mig imorse


Fördrev tid med Nathalie och Madeleine och hamnade i kön till Loreens skivsignering

 
 
 
Och efter att ha köat i en och en halv timme så fick vi (dom) träffa henne. Sen gick vi och tog en välförtjänt middag på Max.. Eller dom rättare sagt och jag snodde pommes frittes och åt upp resterna hihi, man ska inte va dum!
Ingeeen produktplacering aaaalls! Hehe..

Nu glittrar min blogg, vad tycker ni??

Två exempel på Guds stora användning av omvänd psykologi:
 
1. Gick runt hela dagen igår och hade ont i mitt örat med mina nya örhängen - men sen när jag skulle sova var det första natten som de inte gjort ont och jag har kunnat sova på den sidan..
Och idag har mitt öra vart jättesnällt och inte gjort ont alls - då är det helt plötsligt omöjligt att sova på den sidan utan typ morfin...
 
Mejk-no-sense-öra
 
2. (Ber om ursäkt i förväg killar!) När man har mens och det känns som om det forsar ur en, så man springer till toaletten för att hoppas rädda åtminstone någon del av byxorna från blod - och det har kommit typ två droppar.
Och sen när man tycker att det inte har kommit något alls och man går på toa, ser det faan i mig ut som röda havet!

Mens och sömnbrist är faan i mig ingen bra kombo

Går bara runt som en zombie på bristningsgränsen till att brista ut i gråt hela tiden och blir skitarg på allt som har med läxor och inlämningar att göra. Är det förresten ens lagligt att ge ut en läxa dagen innan den ska lämnas in?? Ja jag orkar då iallafall inte.

Försöker förstå hur marknadsekonomi och planekonomi skulle kunna hjälpa folk som törstar ihjäl i Afrika...

Känns lite som att förklara ur liberalistisk synvinkel varför himlen är blå.. Har kommit fram till att den här uppgiften är fuckad och att jag förtjänar en pluggfri kväll (eller iallafall fortsättning av kväll..) så nu ska jag bara chillaxa å vänta på att Hollywoodfruar ska börja. Bra plan!
 
 
 
Fick en kommentar om önskemål på fler bilder - here you go!

Picnick på bussen med havrepuffar

För det är ju bara sååå gott!

Känns som om någon seriöst drar världens strösta practical joke på mig...

  • Först vid skolan tog vi bussen som skulle gått en minut över men var liite sen. Bussen tar fyra minuter men sen när vi kom till tunnelbanan var klockan helt plötsligt arton över??? Vilket gjorde att jag missade bussen...
  • Sen, när jag och Kristin satte oss på fiket i Välingby var klockan hel, vi äter lite snackar lite, och sen är helt klockan halv och jag inser att jag ha missat nästa buss också...
  • Väl hemma, två och en halv timme senare än menat, tänder jag som vanligt i pannan, vilket jag gjort i stort sett varje dag under vinterhalvåret sen jag gick i trean. Och helt plötsligt så lyckas jag inte! Jag lyckas inte tända i pannan, oavsett hur mycket jag försöker!
  • Sen, ska jag laga ugnspannkaka, vilket är min parad-rätt. Det jag alltid slänger ihop när jag inte orkar göra något mer ordentligt, och det blir alltid mycketmycket godare än när någon annan i familjen gör det. Och så idag, gör jag det heelt som vanligt och följer receptet. Och så smakar smeten helt fel! Det är helt fel konsistens och smak och allting!
Det känns liksom som om någon försöker att sakta driva mig till vansinne. Om du är där uta och läser detta, snälla sluta! Jag håller på att bli galen!

Missade bussen idag

Så tyväääärr var jag tvuuungen att fika med Kristin för att fördriva tid...
 
Å sen lyckades jag missa bussen efter det. Så då fick det tyvääär bli lite shopping. Trots mitt shoppingförbud hehe.. Men kom igen! Det var ju som om gudarna ville få mig å shoppa eller nåt. Det blev iallafall detta linna för 150:- på H&M.
 
Nöjd!

Känner att jag har förlorat en massa läsare

är det något ni saknar? Eller något som ni tycker jag ska sluta med? Vad vill ni se mer av? Tell me and I'll try my best!

Sitter och skriver pissigt skolarbete igen

som jag ändå inte kommer hinna lämna in i tid. Å så är det så trååååkigt också! Tacka gud för tröstmusik!

tillbaka till verkligheten

Den här helgen har jag och Hanna tagit en paus från verkligheten - en välbehövlig sådan. Och jag har haft det riktigt gött! Musik, gitarrspelande, korvgrillning och läsning vid öppna spisen, masso av prat, skratt och lite gråt också.
 
 
 
 
 

Nu drar jag och Hanna på minisemestet

vi ses på söndag!




Vad hände med alla center??

 
posar snett så ni kan berömma mitt fiint prydda öra
 

varför det är awsome att ha en pappa som jobbar deltid som frilandsjournalist

När han kommer hem från sina resor vet man alltid att man får nåt! Denna gång fick jag ny sminkborttagning, den förra är liite slut heheh...
 
 
som ni ser - inte så mycket kvar...
 
Och det bästa är att han nu senast var i Norge, och vad betyder det?? LÄFSAAAAA!!
För er som inte vet vad det är kan jag berätta att det är potatis-tunnbröd (smakar kall pannkaka) med smör, socker och kanel på. Så gaalet gott!

Har skrivit klart mitt tal till imorn nu

Jag har bytt ämne ytterligare en gång, men nu är det så jävla awsome som det bara kan bli! Fett nöjd nu!
 
*bästa sättet att dölja alla finnar man har på hakan!*

Vann tredjepris i skolan idag för min alliteration

(typ sex laxar i en laxask) fick en dumleklubba i pris!




Tre bilder från idag










Vi fick en uppgift i retoriken

för typ tre-fyra veckor sen att vi skulle skriva ett tal om typ vad som hellst. Talet ska hållas på fredag. Jag har inte börjat. Eller jo, nu har jag det. Jag har vridit och vänt på typ allt man kan snacka om och tjatat ut alla mina vänner på jakt efter tipps. Och nu har jag det. Jag har till och med skrivit ner det. Men nu visade det sig att det var tio minuter långt och det får inte vara längre en fem.. Lövely där! Hur gör vi nu är frågan.. Bäst att jag sover på saken!
 
vad tror ni ja ska prata om??

Ensam hemma till halv elva

och jag som är galet mörkrädd! Tur att jag har Erik som håller vakt




Emma (inte jag) skrev till rubrik: en lista alla med blogg borde svara på tycker jag

Så vad ska man göra då? Jo de e la bara å svara eller?
 
Är du:
1. Är du singel? Nu ja
2. Är du lycklig? Jappjapp
3. Är du uttråkad? Näe
4. Är du ledsen?Naooo
5. Är du italienare? The fuck? Har ni sett min hud eller?
6. Är du gravid? Va e de här för frågor egentligen?
7. Är du full? Nej?
8. Är du en cooling?Absoluut
9. Är du från Irland? Naje
10. Är dina föräldrar gifta? Yes sir.
 
Kärlek:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Näe de gör ja inte
2. Har du någonsin blivit sårad? Vem har inte?
3. Har du någon gång tänkt på en och samma kille innan du somnat? Haha! Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Måånga
5. Har du kysst någon inom de senaste veckorna? De kan man inte direkt säga
6. Har du haft en hemlig beundrare?Japp, min syster. Hon skrev en lapp å la i mitt skåp en gång "från en hemlig beundrare", sen dess heter hon det på min mobil..
7. Är du kär? Jo ja tror det
8. Vill du gifta dig i framtiden? Jo de tror jag nog
 
10 saker två alternativ. 
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet vanliga kompisar? Få och bra ska dom va!
5. TV eller internet? Internet
6. Coca-cola eller pepsi? Cola - lätt!
7. Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? En skön blandning är va ja vill ha
8. Pengar eller lycka? Happinesss
9. Dag eller natt? Natt
10. Sms eller samtal? Text me baby

Såg en så hemsk film i skolan idag att jag fick gå ut ur klassrummet och bryta ihoo

skönt att vi slutade efter det! Nu är jag hemma och tröstar mig med choklad




Feett läskigt

att dagen efter jag och min pojkvän för slut, går armbandet som jag fått av honom sönder...




Idag har jag bara jobbat

Först barnvakt i tre timmar och sen zumba. Med tanke på att jag dessutom hade fem timmar restid så resulterar detta i vad jag har haft för mig under hela dagen..


Jag och alvin (fem år) har klippt ut snöflingor i papper och moa (tre år) har knöglat ihop dom - thats fucking teamwoork!


Angående det tidigare inlägget då vet jag att jag har godis- och shoppingförbud...

Men jag tycker jag har skött mig så otroooligt bra på shoppingfronten att jag unnar mig lite godis

Pappa kom precis hem från Linköping, och vad betyder det???

PRESSENTISAR!!!



Älska att Cloettafabriken ligger i Linköping och att nån kan köpa sånhär andrahandssorterad center på låga för typ inga pengar alls!

Der som ligger bredvid är en sardin-slev? sked? grej får det bli!

En av många anledningar att älska adelsö













Asså man måste ju bara älska..

när man hittar "1.5 i radavstånd" på instruktionerna till uppsatsen




Give me a hug!

Min kusin och hennes vänner har börjat gå runt med skyltar på drottninggatan där det står att de delar ut gratis kramar. Men nu har de istället tänkt börja utnyttja dettagenom att ta en krona i betalt och låta pengarna gå till Sri Lanka där ungdomskvällen har ett projekt. Tycker detta är så otroligt fint och jag är så jävla stolt. Ska själv försöka komma på ett sätt att samla in pengar. Iallafall, om ni är på drottninggatan och ser dessa, så ge dom gärna en kram och hälsa från mig! Dom bits inte..så mycket..

Ligger i sängen och väntar på att mamma och pappa ska åka..

Palla va social på morgonen lixom!

Igår var vi lediga

men eftersom jag var sjuk så gjorde det ingen skillnad, jag hade vart hemma ändå. Dagen blev rasslande, full av spännande saker son Ellen DeGeneres, Awkward och Degrassi (finns det någon sämre serie??). Vid elva-tiden på kvällen kom Jenny över som inte var så glad, men jag hoppas jag fick henne på bättre tankar! Japp det var min gårdag det.


Visste nu att dom visar svampbob på mtv om kvällarna btw?? I och med att det är på engelska så blir alla skämt fett mycket mer perversa- hihi!

Redo för dagen

Idag har vi idrottsdag mellan ett och tre med kampsportstema, hoppas det blir kul!





inte helt fel att få sova till nu!



Och se vädret sen! Mys! Får nog leta fram vantarna...




inte helt fel att få sova till nu!


mysig kväll igår med firande av mormors namnsdag




Efter en dag innehållande

glosförhör, matteprov och IQtest ( tydligen är man en smart jävel) säger ingenting välkommen hem lika mycket som en kopp chailatte och saffransskorpor!



blott en liten tupplur

Kom hem klockan två idag efter en skoldag som verkar ha svishat förbi. Jag åt lunch och pluggade sen i två timmar. Efter det gick jag upp på rummet för att hämta något, men oj vad mysig sängen såg ut och vipps hade jag sovit bort en timma. Efter det har jag lagat och ätit middag och sen hållt mig sysselsatt med lite allt möjligt som behövde fixas. Men nu är klockan faktiskt åtta och det är officiellt kväll - får man inte gå å lägga dig då?

NU AVSLUTAS EN JOBBIG MEN ROLIG DAG I SÄNGEN



Med William Spetz..





Och Jenna Hamilton


hemma från zumban nu

Och tänker ta mig en väl förtjänt dusch! Passet gick superbra och jag är hur svettig som hellst. det dök upp tolv personer vilket är otroligt mycket för Adelsö (typ alla kvinnor på hela ön hehe..) Nöjd tjej här!




jag klagar då inte




Tänkte testa det där med att ha en fungerande mobiltelefon

Än så länge är jag otrooligt nöjd med min nya HTC desire, trots att den kostade alldeles för mycket. Jag har också blogg.se-appen nu så jag kanske kan blogga dom dagar som jag inte är hemma! Kanske..

Min känsla just nu

 
 
Har precis skickat in psykologi-uppgiften. Detta är den mest intressanta och deprimerande och svåraste men lättaste uppgift jag någonsin gjort. Det var en ny känsla. Men jag är väldigt nöjd iallafall! Så pass nöjd att ni får se min bronto-finne i pannan.
Nu ska jag duscha och lite sånt innan jag far till Hanna och gör iordning för Zumban som börjar ikväll. Fett taggad!! Hare!

att vara barnvakt - jag klagar då inte






Nu sover barnen gott och jag kollar på tv och käkar popcorn, usch vad jag älskar detta jobb!


Kanske ska ta med en idol-bild av mig själv, eller vore det lite overkill??

Igår va första fredagen på fem veckor tror jag som jag sov hemma. Men det betyder inte att det blir en lång vistelse. Snart ska jag iväg och chacka ny mobil (är det konstigt att jag är mer taggad över nya hörlurar och spotify i mobilen är resten av dess egenskaper??). Och sen ska jag till småkusinerna och vara barnvakt hela kvällen. Just nu är jag taggad eftersom faster nyss berättade att jag är deras idol (woopwoop), vi får se hur taggad jag är ikväll bara..
 
 
Dessa är de små busfrön jag ska vara barnvakt åt, mys!
 

hehe, nuu såg jag detta!

Från Hannas blogg

Tack Hanna!!

Världens sötaste kompis kom fram till mig igår på Rockcafét igår och gav mig en bulle. Tydligen hade hon köpt den i torsdags, men hon hade inte träffat mig så hon kunde ge mig den. Nusse som vet att det bästa jag vet är bullar!
jag fick kanske bara en bulle på just själva kanelbullens dag, men nu har jag fått en del i efterhand så nu har det minsann blivit fem stycken (två från pappa och en från mormor också, hihi!)

gårdagen i bilder

Gårdagens middag:
poly-juice-elexir är vad som bjuds på om man är med Kristin
mycket skratt bjöds det på också!
 
dagens kvällsunderhållning
rockcafé på kvällen där kusin med vänner är superduktiga
extra stolt är jag över deras låtval - "Welcome to my life" med Simple Plan - efter 15 år har man äntligen lyckats banka i henne lite vettig musikstil!
 
dagens citat:

Så blir det när man bor på landet

Här ska ni få ett riktigt lantis-inlägg. Min familj byter grannens egenproducerade ägg mot våran egenproducerade potatis - win-win-situation! Det här är det bästa jag vet, dessa pytteägg som inte innehåller någon äcklig äggula, å så är dom ju så sööta också!
 
 

Schteker..

 
Näha, men skit it då. Jag klarar det själv!
 
Äter pannkakan jag nyss gräddat medan jag äter nästa. Jag är ensam hemma så jag bestämmer att jag får det. Fett effektiv man är!

Emmas nationaldag-isch

Dagen började med gympa, fortsatte med en killer-lunch bestående av skolan typ godaste rätt: couscous-pyttipanna (vegetarisk) x2 och sen en gratis, stor kanelbulle från Friends och elevkåren. Och sen avslutas med originalet av min favoritfilm 10 orsaker att hata dig. Inga klagomål här inte!
 
Haha! Kristin trodde först det stod "Gratis kanelbullar"

och när man går till bussen..


jag struntade i att gå på ungdomskvällen idag

Jag var så himla trött att jag åkte hem istället. Nu har jag legat i soffan typ en timme och läst ut sista hungerspelen och grät till de sista sidorna. Nu ska jag ta mitt te och lägga mig i sängen och se en film trots att klockan bara är halv åtta. Känns bra.

Jag bjuder på ett litet skratt sådär på kvällskvisten..

 

Javisst är det mysigt när solen håller på att gå ner när man kliver av bussen

 
Äkta höst kallas det. Har förresten inte läst en enda blogg idag som inte nämnt att hösten är här (typ). No shit Sherlock liksom - det är bara att titta ut genom fönstret och det står typ i blinkande rödbruna bokstäver. Jag tycker om att det blivit Oktober eftersom att nu så tappar folk sitt sista argument för varför hösten inte skulle vart här än. Jag vet att den inte brukar vara såhär tidig, men jag fattar ändå inte om hur folk orkar tjata om att det misann inte är höst för det är fortfarande September. Dude - går du fortfarande runt i sommarjacka och shorts eller? Löven är bruna, det är mörkt på kvällarna, det regnar och blåser och det är sex grader när man går upp på mornarna - hur faan definierar du det som sommar?? Hösten är här för det är bara att blunda och man känner det. Doften av höst. Trots att det inte står i någon allmanacka.

Mötet gick bra!

Så kan man lägga till Zumba-instruktör på CVt också - det låter ju inte så pjåkigt!

Nu ska jag iväg på möte med Hanna

Så vi ääntligen kan få igång zumban! Woopwoop!
 

har gjort alldeles egna sesamkakor!

Fast dom e gjorda på solrosfrön.. så jag antar att de bli solroskakor.. Men jag fick idén när jag stod vid sesamkakorna i affärn... Jaja, gott vare iallafall! Jag hällde i lite annat smått och gott också, som cocos, torkade blåbär och vaniljsocker. Sirap är det som håller ihop själva kakan. Tipps!
 

RSS 2.0