Jag har börjat kolla på Suburgatory

Det är ju faktiskt rätt så roligt!
 

Så himla bra kväll

Igår blev det sushi till lunch med Kristin och Michaela
 
Och Kristin åt denna klump wasabi. Gud vad jag garvade! Video finns på min instagram @emmanordemo.
 
Sen for Kristin, Madde och Nathalie med mig ut till min lilla ö.
Detta roade vi oss med på bussen.. (Bortsett från vår låt-tävling).
 
Söta!
 
Efter många om och men slutade vi tillslut som en skön skara människor hemma hos Hanna igår kväll där vi åt massor med mumisgt grillat med pastsallad och skrattade tills vi fick ont i magen. Jag fick fiina presentisar (kan visa senare..) Och sen patrullerade vi vidare till Sandtäppan där vi skrattade oss vidare genom natten. 
 
Kristin, Madde, Nathalie, Jenny, Hanna, Eric och Max. På middagen var dessutom Malin och Emma med, men de följde inte med till stugan.
 
Det var verkligen en perfekt kväll och jag är så himla nöjd!
 

Lever gött

Jag har försökt hålla kontakten med er via telefonen, men den är lite kinkig när det kommer till bilder... I tisdags spontanfikade jag och gänget på muffinsfabriken iallafall.
 
 
 
Jag fick ett hjärta i min muffins!
 
Fina tjejor!
 
Och sen lagade syster blåa amerikanska pannkakor med sirap och kokos till middag.
Och igår var jag, Nathalie, Hanna och Eric på minifestival i Slussen. Fem timmar, sex band, en redbull och sjuukt mycket bra musik!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag slaggade sen hos Nathalie. På vägen hem knyckte vi med oss en sån där gratis poster som skräpade på vägen till tunnelbanan OCH gitarrsträngen till sångaren i I Am So Me (absolut nya favoriter!).
 
Jäklar vilken lyckad tid!

Slutet gott, allting gott

Så var det över. Två års tittande på Gossip Girl och vippshipps så är avsnitten slut. Om jag ska vara helt ärlig så har de senaste sesongerna vart riktigt sega och det är nästan skönt att det är slut, haha! Jag vet inte om jag är nöjd med slutet heller, men allt löste sig ju iallafall och det är ju helt klart bra! Att vi inte fick se mer av Jenny tyckte jag också var tråkigt eftersom hon var min favoritkaraktär. Men som sagt, nu är det slut. Nu är det dags att gå vidare, jag har massor av serier som väntar - och först ligger Pretty Little Liars.
 
Bytt ut mina trasiga hörlurar mot sprillans nya har jag också gjort idag. Jag är därför mycket nöjd med allt jag har gjort, mihi.
 

Vilar upp mig...

 

Idag har vi gjort en grovstädning på vinden

Eller alltså en av bodarna som vi kallar för vinden eftersom vi använder den som en vind..
 
 
 
 
 

Jobbigt vare!
 
Men fint blev re!

weeeee motherfucking hoooooo!

Har nu införskaffat biljetter till Blå Kupolen för onsdag då två av mina favoritband ska spela - Neverstore och Dorm Patrol. Jag är sjuuuukt taggad och har typ skuttat fram idag! Om någon vill haka på så får den gärna göra det. Biljetterna kostar 200 kronor på nätet och 250 där. Övriga band som ska spela är The Hype Theory, I Am So Me, Above the Underground, Tag Your Targets och Like Torches. Dörrarna och spelningarna börjar 15.00 och fortsätter hela kvällen. Nämnde jag att jag är taggad??
 
 

Jeklarns vad bra jag är!

Minns ni detta inlägg från i oktober? Jag kom just på att jag ju faktiskt har en iPhone nu och kan använda mig av det! Det där skalet har fått gå igenom en toalrenovering av mitt rum, samt en massiv utrensning, och ändå hade jag full koll på vart jag hade det! Så nu kan jag äntligen säga TACK MTV! på riktigt, hihi.
 
 
 
 
 

Är lite hypead just nu...

Jag har precis kollat upp massor av datum att fylla min kära almancka med. Gud så mycket skoj jag kommer ha i höst. Tänk på alla serier som kommer med nya sesonger, alla filmer som kommer ut på bio, alla konserter att gå på, några resor som jag hoppas blir av och övrigt mina första månader som myndig. Det kommer bli grymt!
 
 

Första skolveckan

Jaa, den här veckan gick ju den också. I onsdags var jag och tjejerna på restaurang för att fira min födelsedag. Vi gick på asiatisk buffé och åt tills vi sprack. Typ. Det var grymt kul och som perfekt avslutning fick jag sällskap av både Hanna och Malin på vägen hem!
 
 
 
 
 
 
 

Förlåt! Haha!
 
Sen igår hade Madde sett att om man gillade Nöjesbladet på Facebook så fick man biobiljetter till förhandsvisningen av någon ny film. Vi tog alla en varsin biljett och såg igår filmen, The Mortal Instruments. Tydligen var det typ nya storfilmen och värsta lyxen att gå, haha! Den var iallafall riktigt bra (om man borser från de grova likheterna med Twilight och Hungerspelen..) och det blev helt klart en lyckad kväll!
 
Lunh/Middag innan med Madde och Kristin.
 
Mums!
 
 
 

Ny kärlek

Vi har bara vart tillsammans i fyra veckor, men det känns redan så rätt. Du gör mig så glad och tröstar mig när jag är ledsen. Du myser med mig framför filmer när jag är trött. Du är det sista jag vill se innan jag somnar och det första jag vill se när jag vaknar. Jag är så rädd att vårt för hållande ska ta slut, så jag njuter verkligen av varenda himmelsk stund jag får med dig. Älskar dig!
 
Japp, så seriös känner jag mig idag. Skåda att jag till och med sattit fast ögon och mustash på min lilla älskare. Typ det mest produktiva jag har gjort idag.
 

Sista årets första dag.

Jag har haft en grymt bra första dag i trean! Träffa alla vänner igen. Ha en första rolig lektion i Organisation och Ledarskap. Planerat en resa till Tallin. Gått till blodcentralen för att bli blodgivare. Gymmat (aj mina ben!). Handlat almanacka. Gått till Handelsbanken och begärt Visa-kort. Ätit på grillen med älskade kuster. Och ätit blåbär i väntan på bussen. Denna dagen får fem av fem toasters!
 
 
 

Tänkte bara skryta lite om mitt nya, underbara schema!

Skåda detta! Två halvdagar per vecka och onsdagar består av studiepass och gymnasiearbete (tror inte ens vi behöver vara i skolan de dagarna!). Woopwoop!

Idag har detvart obligatorisk spa-dag

Jag frågade min syster hur länge vi haft spa-dagar innan terminens första dag och ingen av oss visste. Länge blev svaret. Och i år var inget undantag!
 
 
 
 

The Perks of being a wallflower

Som ni kanske vet, fick jag The Perks Of Being A Wallflower i födelsedagspresent av min kära kusters familj. Jag har länge velat läsa den och nu under semestern har jag totalt slukat den. Jag har (precis som alla andra tumblr- och weheartit-människor) blivit totalt genomkär i den och rekomenderar den till alla!
 
 
 
 
 

Malmö med familjen

Den här resan var också rolig (inte lika rolig som den med Madde, men ändå). Vi bodde på ett jättefint hotell precis utanför centrala Malmö och åkte ner till Danmark en dag. Skåne är så jävla rätt för mig. Ju mer jag är där, blir jag mer övertygad om att detta är platsen där jag hör hemma. Här kommer lite bilder.
 
 
 
 
 
H.C Andersen-museet i Köpenhamn (kejsarens nya kläder).
 
 
 
 
 
 
Sista dagen började Malmö Festival.
Där såg vi både Maia Hirasawa och Bo Kaspers Orkester.
 
Jag fick även öva på att ha en tatuering.

Helsingborg med världens bästa Madde

Dagarna i Helsingborg var verkligen perfekta och vi hade det roligt på alla tänkbara sätt! Bildernas tema blev för det mesta "Madde framför..." men jag fick några med mig eller oss båda på (tack vare vänliga främlingar). Här har ni bildbomben.
 
Madde i Fredriksdalsparken innan teatern.
 
Madde äter våffla innan föreställningen.
 
Madde under föreställningen (i regnskydd som världens snällaste grann-tanter lånade ut till oss).
 
Jag och popcorn i pausen.
 
Dagen efter for vi till Sofiero.
 
 
Jag i Labyrint.
 
Vi framför slottet.
 
Lunch på rummet.
På utflykt i stan.
 
 
 
 
Utsikt över Helsingborg och vattnet.
 
Middag.
Samma kväll gock vi också och såg Känn Ingen Sorg på bio. Så otroligt bra film! Se den!
 
Promenad med utsikt över vattnet sista morgonen.
 
 
Avslutande morgon-fika innan vi splittrades och min familj hämtade mig.

Nä usch vilken dålig bloggare jag är

Men till mitt försvar har jag inte suttit något alls vid datan de senaste dagarna så jag har inte ens haft tillfälle att skriva något inlägg.
 
Igår var sista dagen på jobbet och vi fick fara in till Ekerö för att packa upp grejerna från Birka, skriva utvärdering och blev sen bjudna på lunch vid findukat bord med ljus (extremt mysigt med tanke på regnet utanför!). Vi blev överösta med komplimanger om hur bra vi skött Ansgarskapellet och fick till och med en varsin present. Jag fick Jonas Gardells "Torka aldrig tårar utan handskar".
 
 
Eftersom vi var klara med allt redan klockan ett hade jag som plan att fara in till stan med Anna. Men hon mådde inte bra, så Kristin kom till min nöd och vi hade en jätterolig dag inne i stan. Vi lyckades inte hitta det jag letade efter, men vi lyckades spontan-gå på Dumma Mig 2 och köpa typ världens sötaste ring, så helt misslyckat blev det ju inte! Förresten träffade jag på Emma S inne på Ekerö i typ tio minuter vilket var hur kul som hellst, vi fick lixom snacka igenom det senaste überfort innan jag var tvungen att ruse vidare in till stan.
 
 
 
Ha de gött!
 
 

Min kropps logik

Okej, nu har Emma jobbat i strålande solsken i snart fyra veckor. Ska vi göra en insats och iallafall göra henne liiite brun?
 
Benen: Okej då, let's go! (Bortsett från fötterna).
 
Höger arm: Okej då.
 
Vänster arm: varför inte?
 
Ansikte: jag ska försöka ändra det från rött till mörkare!
 
Magen: NOPE!
 

Uppdatering i bilder

Det blir inte mycket bloggning nu då jag egentligen bara jobbar och sover, och så lekte jag lite med kuster på min lediga dag igår. Men här får ni en bildbomb av vad jag haft för mig på sistone.
 
 
 
 

RSS 2.0