Off to work!


Hej och hå, jag jobbar på!

Jaa, arbetsdagarna fortsätter vandra och idag hade vi till och med en vigsel. Tur var nästan det för övrigt från bröllopsparet med gäster kom det bara fyra turister idag på grund av regnet. Men vigseln var jättemysig och övrigt var det som vanligt en riktigt skön dag på jobbet.

Catch up - väldigt kortfattat

 Igår fyllde syster år.

Vi väckte henne med presentisar.
 
Och sen fick hon fler när släkten kom.
 
Och sen spännde hon sina armar för att härma den där klassiska bilden.
 
Aa juste, den dära.
 
Sen idag har jag vart på picknick i Drottningholmsparken.
Dessa var där.
 
Vi spelade bland annat kort.
 
Och så åt vi Willey Wonka-godis från England (Michaela var nyss där).
Dom ändrade färg och smak medan man sög på dom.
 
Nu på kvällen har Jenny vart här för att hämta sin väska hon glömde när hon senast var här på min födelsedag, men hon stannade i några timmar och det var väldans mysigt. Och nu ska jag sova, gonatt!

Set blev inte en så seriös arbetsdag idag..


Myspicknick!

Idag var en grymt varm och svettig dag på jobbet, men den var också rolig. Det kom mycket folk och när det började dra sig till slutet av dagen gick jag och Anna iväg och handlade glass till oss alla. När vi sen väntade på båten för att ta oss tillbaks till Adelsö hoppade jag och Linnea i vattnet och kylde ner oss. Typ det skönaste jag gjort. Någonsinn. I mitt liv.''
 
Väl hemma berättade syster att vi nu skulle ut och plocka potatis. Något jag inte var särskilt taggad på efter den extremt varma dagen jag fått utstå, men efter en halvtimmes tupplur hade jag energi att hjälpa till.
 
Dagen avslutades på vår brygga där vi badade och åt mumsig middag. Inte alls illa!
 
 
 

Nu har jag och Madde äntligen beställt biljetter och rum till Helsingborg om några veckor!

 
 
 

Kristina är här från Norrland och gav mig lite försenade födelsedagspressenter

Jag fick nya örhängen som ser ut som svalor (skitdålig bild, jag vet)
 
Och denna, fylld med FEMTIO HALLONLAKRITSKLUBBOOOORRR!!!!!
 

Tre bilder från idag

Jag med utsikt över gravkullarna
Kapellet där jag jobbar (bästa arbetsplatsen!)
 

Och bild från när vi badade efter jobbet.

Idag har jag och kuster fart in till stada

Första gången jag lämnar ön (bortsett från Birka då..) på typ en vecka och herregud vad skönt det var att äntligen andas lite avgasluft igen! Det känns som om jag gått runt som en zombie här hemma, men nu är jag mitt gamla jag igen! Så nu blir det (efter jättemycket trassel) dagen i bilder.
 
Det här åt jag till lunch (mums!!)
 
Och här är min trogna kompanjon.
 
Här är hur glada vi var över att äntligen vara återförenade.
 

Och såhär mycket skrattade vi (förlåt Malin).
 
Och det här kom jag hem med
En präglingspenna till mina kort (jag har förresten gjort massor som jag glömt foto och visa er..).
 
Samt ett par nya skor från New Yorker för en femtiolapp.
 
Sen handlade jag födelsedagspressenter till syster också. Men vad det är får fortsätta vara en hemlighet!

Igår blev jag då vuxen

Jag la kameran på kvällen på natduksbordet så att jag faan i mig skulle ha den med mig hela dagen ända från början! Tyvärr låg den dock kvar där hela dagen och jag fick knappt någon bild alls av min efterlängtade artonårsdag. Inte för att den varsärskilt mycket att fota. Vi städade och lagade mat första halvan och firade litemed släkten på kvällen. Inte direkt en pang-artonårsdag, men det räckte för mig. Fira ordentligt får jag som sagt göra någon annan dag!
 
Detta var iallafall det jag fick
 
The Perks of being a wallflower, kinderägg och Skittles, Skattjakten, Emblas hemlighet och Pretty Little Liars, nagellack och parfym, pengar, spotify och (helt överraskande) en iPhone 4s.
 
Väldigt mycket med tanke på att jag bara önskat mig pengar, men jag blev självklart grymt glad för alltihoppa! Att jag helt plötsligt skulle vara en sån där iPhone-människa hade jag aldrig trott!
 

Snart ska vi iväg på en middag som jag inte alls vill gå på, men jag verkar inte ha mycket val.

Jag har redan skrivit flera inlägg idag men det blir aldrig bra så jag har raderat dom allihop. Jag borde sluta ha sånna här dagar när jag bara ska chilla, för jag blir så förbannat uttråkad. Jag passar verkligen bäst med att ha tusen saker att göra för då slipper jag iallafall ha tråkigt.
 
Övrigt fyller jag år imorgon vilket är helt sjukt eftersom jag helt plötsligt ska bli myndig. 

Heeeelg!! (Även för mig!)

Nu är den första arbetsveckan slut och jag är ledig i tre hela dagar. Jag kan inte beskriva hur skönt det ska bli att faktiskt få sova lite och bara kunna ta det lugnt! Dagen har inte vart speciellt hetsig, vi slog rekord i besökare, men ändå var det bara lite över fyrtio stycken. För attfödriva tid spelade vi återigen yatsy.
 
 
Ikväll är det lördag - alltså dags att äta hos kuster som vanligt, bara synd att hon inte är hemma, men det blir nog mysigt i alla fall. Ha det bäst!

Lyxfrukost!

 

Pengar rullar in, det går bra nu!

Jag har haft ännu en bra och rolig dag på jobbet. Det var kallt och inte alls mycket folk, så vi har mest rullat in oss i filtar och spelat yatsy inne i kapellet. Imorgon är min sista arbetsdag den här veckan och sen får jag tre dagar ledigt. Väldigt skönt, men jag skulle faktiskt inte ha något emot att jobba när det är med dessa sköna personer!
 
Nu ligger jag i sängen och vilar ut mig, jag har duschat och snart ska vi laga middag och det är trots allt fredag!
 

Påväg till jobbet igen

Dagarna levererar underbart väder och då.är det inte helt fel att jobba med sköna människor ute i solen på landet!




Ja må han leva!

Idag har jag vart på andra dagen av jobbet. Vi röjde mest genom att klippa gräs och dra ogräs, något väldigt skönt för mig som jobbat med liknande de senaste tre åren och alltså fick göra något jag känner mig helt bekväm i. Jag höll även min första guidning av kapellet och den blev mycket uppskattad, så det har vart en riktigt bra andra dag!
 
Idag fyller även min kära pappa år och vi har sjävklart firat honom med presentisar och släkt. Vad jag köpte kan ni få se imorgon, för nu ska jag nämligen sova. Det är bara att ge sig upp i morgon bitti  också!
 
 
P.S Bara fem dagar kvar till min födelsedag!!

Das erste Tag

Idag var första dagen på jobbet. Jag tror det kommer bli kul att spendera fyra veckor ute på Björkö och de andra sommarjobbarna verkar jättesnälla! Och om inte annat är ju ansgarskapellet så himla fint beläget att om jag tycker det är jobbigt är det bara att njuta av utsikten och tänka på annat! Första dagen bjöd ju iallafall på helt fantastiskt väder.
 
Dock var jag sjukt trött i mina fötter när jag kom hem, så jag gav mig själv ett fotbad som typ var det skönaste jag någonsin gjort!
 
Sen såg jag och syster klart den gamla barn/ungdomsserien Barnen på Luna som vi började se igår. Den var riktigt härligt somrig och det var perfekt att mysa med, tillsammans med syster när man kom hem från jobbet! Ni ser den serien (helt lagligt!) här.
 
 

Sista lediga dagen

Idag har jag njutit av min sista jobbfria dag på en massa veckor, och det har jag firat med att *trumvirvel* JOBBAT! Jag och syster har nämligen dragit ogräs på potatisåkern i två och en halv timme. Men det blev iallafall fint, och efter drog vi och tog ett superskönt bad för att svalka oss.
 
 
Och sen åt vi melon och jordgubbar - mums!
 
 

Jag trotsar det dåliga vädret och har shorts iallafall

Kompenserar med min nya, übermysiga tjocktröja
 
Och sockaaar!
 
 
 
 
Jag vet inte ens vad jag håller på med..
 

Jag har precis kollat på ett avsnitt av The Valley..

Har bara sett reklamen på MTV tidigare, men eftersom jag älskar Geordie Shore och programmen verkade likna varandra tänkte jag kolla och se hur det var...Oh My God säger jag bara! Detta är det mest vrickade program jag någonsin sett i hela mitt liv! Alltså, visst var det kul att se på, men jag är i chock!
 

Det är så mycket bloggar, youtubeklipp, mail, vänner, serier, böcker och annat som ska hinnas med så jag inte vet vart jag ska ta vägen..

Bröllopet var jättefint och jag ska lägga upp bilder när vår trådlösa hårddisk är fixad. På vägen hem igår släppte iallafall familjen av mig i Brommaplan där jag fick fördriva två timmar innan Kristin kom från landet. Jag köpte ett paket sura björnar och gick bort till en park i närheten där jag satte mig i skuggan (grymt varm dag och jag hade ingen solkräm.. #lifeofaginger) och pluggade på extreeemt tråkig fakta om Birka och Ansgars liv. Men jag fick iallafall timmarna att gå och allt slutade med en väldigt mysig kväll hemma hos Kristin tillsammans med Julia och Nathalie. Bilder var vi dock värdelösa på att ta...
 
 
Här har ni iallafall en bild på min picknick..
 
Imorse vaknade vi tio i tolv hemma hos Kristin och tio över var jag påväg därifrån. Klockan två kom jag hem och nu ska jag försöka ta igen lite av det somjag skrev i rubriken. Ha det bra!

Nu far jag på bröllop och imorn blir det nog övernattning hos Kristin

Ha detbra så länge!
 

Bildbomb á la semester del 3

Sista delen på semestern var en och en halv vecka med familjen på sommarstället i Norrland.
 
 
 
Jag och Ingrid lagade Créme brüle en dag och detblev en stoor hit. Fast det tog vääldigt lång tid att laga hehe...
 
Sen for vi upp till Umeå och bodde i systers lägenhet i några dagar.
 
 
 
 
 
 
Sen for vi tillbaks och umgicks ännu mer med våra vänner.
 
Vi for också till Boda Borg en dag. Det gjorde vi förra året också. Det året tog vi tio banor, denna gång klarade vi sexton! Och det är fortfarande så grymt roligt!
 
En annan dag var det kallt och blåsigt, men jag och syster tog ut alla filtar till hammocken där hon virkade och jag läste Harry Potter högt.
 
Sen lagade vi creme brule igen.
 
Och sista dagen plockade vi hjortron. Vi fick massor! Synd bara att det är så jävla äckligt...
 

Bildbomb á la semester del 2

Och sen var det dags för mig och nathalie att fara ner till Bråvalla. Det började lite hackigt men slutade med att vara några av de bästa dagarna av mitt liv! Tänka sig att lervälling, dålig sömn och spöregn kunde vara så fantastiskt jävla härligt!
 
 
Påväg!
 
Första kvällen - Macklemore.
 
Andra dagen började med All Time Low - några av mina och Hannas absoluta favoritband! Jag stod och hoppade och skrek som om jag inte visste något annat och var nära att gråta flera gånger efter när jag insåg att jag faktiskt sett dom på riktigt!
 
Vi sprang lätt hypade efter All Time Low in på Royal Republic.
 
Timbuktu såg jag även och min lycka var komplett.
Sockerkrasch i tältet..
 
Fint fokl framför Johnossi.
 
I väntan på Green Day.
 
Extremt dålig bild på Green Day.
 
 
Utsikt bakåt.
 
A Day To Remember (jag var grymt taggad men tyvärr var de dåliga live..)
 

The Sounds (andra gången jag såg dom i år och dom är fortfarande helt grymma!)
 
Och sen Volbeat på kvällen.
 
 
 
 
 
Festivalens sista artist var Avicii.
 
Allting nerpackat och påväg hem.
 
Det finns så sjuuuukt mycket jag har att berätta om den där festivalen - fantastiska schower, roliga incidenter och underbara människor överallt. Dock hade ni aldrig orkar läsa hela det inlägget, så ni får nöja er med den här bildbomben. Vill ni veta mer får ni väl fråga mig nästa gång vi ses! När jag iallafall (efter en tredje bussresa mellan stockholm och norrland) hamnade i min säng på sommarstället låg jag faktsikt och grät till alla underbara minnen (det kan dock ha vart sömnbristen...). Hoppas att jag kan gå nästa år också, trots att mina planer inte verkar peka ditåt..

Bildbomb á la semester del 1

Nu är jag äntligen hemma och kan dela med mig av allt det goa jag har upplevt under de senaste tre veckorna! Jag har delat upp tiden i tre delar för annars skulle ni drunkna i bilder. Här har ni alltså min sommar del ett.
 
Jag och Nathalie fick fara upp med buss för att min familj inte hade plats för oss i bilen.
 
Sen var det dags för midsommar som vi firade tillsammans med våra vänner där uppe på deras lilla stuga på deras lilla ö och gör allt som vi brukar göra där - njuter!
 
 
 
Fina midsommarflickor!
 
Herregud så gott vi åt där!
 
 
 
 
Tre till sånnahär fina aborrar drog jag och syster upp!
 
Som vi sen stekte över elden.
 
Och åt upp, sjuukt goda var dem!
 
 
 
 

RSS 2.0