Jag visste inte att man kunde ha så här ont och må så här bra!

Just nu sitter jag på centralen och väntar på em buss som ska ta mig upp till Norrland igen. Allting värker, jag börjar bli förkyld och jag släpar på typ tre skittunga väskor - men shit vad kul jag har haft det! Vi har skrattat med främlingar från alla delar av Sverige, sjungit, och framför allt hoppat till den mest fantastiska artisten efter den andra. Jag fick se så sjukt många av mina favoritband att jag blir alldeles lyrisk bara av tanken att jag sett dom live!

Men det ska trots allt bli skönt att få sova i en riktig säng igen, och ännu bättre är att den sängen är i mitt .älskade Norrland! Nu är det en och en halv vecka kvar där uppe och det känns så grymt skönt! Jag har bara en sjutimmarsresa med buss ensam kvar.. Ha det bra!

nä jag är inte taggad/nervös aaalls!

Just nu ligger jag i sängen i Norrland och väntar på att klockan ska slå sex. Bara en timme och fyrtio minuter kvar. Sen ska jag och Nathalie upp för att fara ner till Bråvalla festival i Norrköping. Kan inte sova.

Nu är vi påväg!




Nu är jag och mina väskor färdigpackade

Jag har nu lyckats pressa ner tre veckors kläder och underhållningsprylar i dessa två, pyttesmå väskor. Jag känner mig asduktig och vuxen! Imorn far jag, Nathalie och familjen till Norrland där vi ska spendera midsommar och en massa härliga sommardagar. Jag och Nathalie far ner till Bråvalla under festivalhelgen och sen far hon till sin släkt i Norrland och jag tillbaks till sommarstugan. Det ska bli grymt kul och skönt att få lite norrlandsluft och midnattssol! Här hemma får ni alla ha det hur bra som hellst! Jag ska försöka slänga upp lite mobilinlägg som vanligt och vi får se hur det går. Annars hittar ni mig på instgram eftersom jag har blivit #instapro. Ni hittar mig och en massa härliga bilder av norrland, sommaren och festivalen på @Justmalife. Hare gött allihoppa!
 
 

.

Jag bor i ett minfält. Man får inte uttrycka åsikter, känslor eller tankar. Om man gör det säger det pang. Allt exploderar. Och då är det alltid mig det är fel på. Aldrig någon annan.

Ändrade planer

Sommarplanerna har nu ändrats, men jag tror och hoppas att det blir till det bättre! Sommarcafé blir det inget, men förhoppningsvis slapp och Bråvalla festival!

Denna söta elefant-ring köpte jag inne i stan igår

 
Trettio kronor kostar denna lilla söting på Glitter!
 

Sorgligt, men roligt.

Igår var det dags att säga hejdå till vår älskade utbytesstudent Lena från Tyskland. Det gjorde vi med bowling, vilket i sig var jättekul, men det var svårt att bli så där überglad som man brukar vara med det där härliga gänget när man visste att det var det sista man skulle göra med Lena. Kanske någonsin. Men hon lovade faktiskt att hon skulle stanna kvar i Tyskland, även om hon ska ut och resa i världen efter studenten, om jag kom och bodde där nåt år.
 
 
Övrigt kan jag ju passa på att berätta att jag vann bowlingen, typ... Eller alltså första delen.. Sen hamnade jag på tredjeplats.
 
Fett cool bowlingbana!
 
 
 
 
 
 
 
Fina vänner detdära!
 
Sen for vi vidare till donken för glass/hamburgare/pommes frittes och en liten presentutdelning. Madeleine fick försenad födelsedagspresent från Kristin och jag och Kristin hade köpt Äkta Människor till Lena.
 
 
Vi hann gå lite i affärer också, innan det var dags för Lena att säga hejdå och åka för att möta sina föräldrar. Det blev många och gosiga hejdåkramar innan hon var borta ur våra liv. Sjukt konstigt att säga hejdå till någon sådär och inte veta om man någonsin kommer träffas igen. Speciellt efter att man umgåtts med denna nästan varje dag i ett halvår!
 
Tillslut hamnade i alla fall vi fyra som var kvar inne på Rix FM-festival där vi stod typ längst bak i publiken och hoppade, skrek och dansade.
 
 
David Lindgren uppträder här.
 
Sen började det spöregna och hagla som faan. Alla tog upp paraplyerna, men jag och Nathalie började skrika, dansa och hoppa ännu mer runt i regnet och det slutade med att vi gick helt dyngsura tillbaks till tunnelbanan och for hem.
 

nu sitter jag på färjan på väg in för att bowla och kanske gå på tid fm festival


Det är ju sista dagen innan Lena lämnar oss för gott..

Idag ska jag på kalas hos världens bästa Madde

 

Världens finaste kusters bal

Här kommer dom übercoola lantisarna med traktor till balen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så himla fin att man nästan blir lite tårögd!

Den efterlängtade bildbomben från Värmdö

 
 
Påväg till Värmdö
 
 
Första middagen - grillad kycklingfilé med potatis.
 
Sen överraskade vi Nathalie med att fira hennes födelsedag, några veckor sent bara...
 
 
 
Efter tårta och presenter började det riktiga firandet. Dock tog vi inga bilder under resten av kvällen, men jag kan garantera att vi hade grymt roligt!
 
Nästa dag tog vi båten, åkte ring och drog till en liten mysig ö.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen på kvällen tog jag bussen in till Ekerö för att se Malins balinsläpp och gå på möte angående mitt sommarjobb. Bilder får ni senare.
 
Nästa dag var vi bara fyra kvar och vi solade, mysade och chillade hela dagen
 
 
 
Sen for Madde hem och vi var bara tre kvar. Vi åt en failad middag och hade det så grymt kul, så där som man alltid har det sista dagen på semestern.
 
 
S'mores
 
Obligatorisk bränning av skolböcker...
 
 
 
Och så var vår fyra-dagars-semester över. Allt som allt var vi sju personer men folk for hit och dit och var bara med när dom kunde. Vi hade det i alla fall grymt kul och skrattade nästan hela tiden!

Jag försöker ladda upp veckans bildbomb men det laddar långsamt

Hoppas jag hinner få upp alla bilder innan vi far till IKEA!

Hola!

Nu har jag packelipackat min fina, stora ryggsäck och har lite ångest över att jag ska bära runt den imorn. Jag kanske panikbyter till en rullväska.. Vi får se! Imorn farar jag iallafall tillsammans med mina kära vänner till Värmdö där Kristin har sin lilla stuga och där vi ska spendera nätterna fram till Torsdag. Uppdatering kan jag inte lova er (spelar inte så stor roll då typ hälften av mina läsare kommer att vara med mig..), men ska försöka slänga iväg nåt mobilinlägg.
 
Nu ska jag bara göra det lite finare på rummet då syster kommer hem imorn och får flytta in hos mig eftersom jag är borta hehe.. Fint skare va!
 
 
 
 
Hoppas ni har det mysigt medan jag är borta, det ska jag iallafall se till att ha det. Puss och kram!

oh no.

När jag messade pappa igårkväll och berättade att jag stannar hos Hanna några timmar extra på kvällen fick jag svaret "Okej, vi åker med 10.30-färjan imorn." Undra vart dom ska på en söndag-morgon undrade jag, men pallade inte fråga. Imorse fick jag reda på att det inte var dom som skulle någonstans, utan vi. Härligt. Precis vad man vill höra klockan nio på morgonen efter de två dagar jag haft... Tydligen skulle vi på småbarnskalas också, härligt med en massa skrikande barn...
 
 
Men när det kommer till såna här smp sötingar så får man offra sig!

Det där med att åka hem gick ju inte sådär jättebra för mig hehe..

På tunnelbanan hem från Michaela igår ringde Hanna och frågade om jag ville följa med till laxsjön, så på Munsö hoppade jag av bussen och for med dom dit istället. Dock var bommen nere till laxsjön så vi fick byta till Pölen, men det var ju inte så illa det heller. Vi solade och badade och brottades och skrattade.
 
Inga kommentarer om min hudfärg tack!
 
 
 
Såhär kul tycker jag och max det är när Hanna och Eric hånglar.
 
 
 
Sen for vi alla hem till Hanna och åt middag. Sen såg vi på Die Hard 3 och 4 och jag planerade att fara hem. Men det gick inte så bra då jag blev nerbrottad i soffan och tvingad att stanna ytterligare en film. Vi såg på Baksmällan och vid ett-tiden på natten fick jag skjuts hem av Max innan jag däckade i sängen.

Gröna Lund 7 juni

Såhär kul tycker mina vänner det är att köa. Och det var bra det för mycket köande blev det..
 
 
Mat.
 
Mer köande... Inte lika kul längre..
 
 
 
Tydligen är dom inte klockrena på det här med rörliga trappor i tyskland. Gud vad jag skrattade när jag såg Lena gå upp!
 
Kvällen avslutades med 3 doors down.
 
Sen for vi tillbaks till Michaela där vi gav paket, åt tårta och skrattade.
 
 
 
 
 
 
Å sen sussade vi gott.

*tidsinställt inlägg*

Idag ska jag vara på Grönan och fira Michaela tillsammans med det vanliga folket. Därför kommer det inte bli så många inlägg idag. Tänkte dock visa er detta grattiskort jag tillverkade igår.
 
 
Jag verkar ha fastnat på det där med stora huvuden på liten tecknad kropp, hehe.
 
Är dock inte så nöjd med insidan. Men så får det vara!

Idag ska jag och vännerin till Grönan och fira Michaela

Ha en bra dag!
 

nu sitter jag med världens finaste popcornskål och ska se på film med pappa



Så firar man nationaldagen hemma hos familjen Nordemo!

SOMMARLOOV!

Igår var jag i skolan för sista gången under min tid i andra ring. Helt plötsligt var ännu ett år över och nu är det bara tio veckor som skiljer mellan mig och det sista året i den mest fantastiska miljö jag någonsin vistats i. Det var också sista dagen som Lena var vår klasskamrat. Allt känns så sjukt konstigt och tiden bara flyger iväg, men jag ska erkänna att det är riktigt jävla skönt att det är sommarlov, något som vi alla är otroligt förtjänta av!
 
Vi passade på att ta ett gruppfoto nu när alla var finklädda och samlade.
 
Sen for jag vidare till Thorildsplans gymnasium där Eric och Gustav tog studenten. Alla var jättefinaklädda och vädret var fantastiskt.
 
Eric och Hanna.
 
Efter fick jag och Hanna åka med på flaket och det var grymt kul! Och blött hehe... Dock har jag inga bilder eftersom jag varken vågade ta med mig kameran eller mobilen på flaket. Efter följde vi med Eric hem till hans mottagning där vi äntligen fick duscha. Dock hade en Monster spruckit i påsen med mina fina extrakläder, så medan alla på mottagningen gick runt i fina märkeskläder fick jag låna Hannas (föredetta mina, men som jag vuxit ur) fläckiga, smutsiga, trasiga mjukisbyxor, hennes trosor och hennes nya tröja. Det var ju tur att hon har ett lager kläder hemma hos Eric!
 
Kvällen var iallafall grymt kul. Vi asgarvade och åt oss tjocka på smörgåstårta - mums! Tillsist for jag hem med Hannas familj medan hon var kvar hos Eric och kom hem vid halv tio. Shit vilken bra början på lovet!

Mina bilder har kommit!

Nu är det bara att sortera, klippa och klistra in dem i albumet. Nu har jag alltså en ursäkt för att stanna inne hela lovet haha!
 
 
 

Idag har vi vart i Rålis och tävlat om utsprigningspoäng

Och vår klass förlorade. Stort. Och så frös vi en massa också. Men nu har jag kommit hem och bytit till mjukisar och mysigaste tröjan och gjort en stor kopp te. Så nu är jag varm igen!
 
 
 

PIIICKNIIIICK *KLAPP**KLAPP**KLAPP*

Idag har jag vart som ensockerhög unge på julafton. Vi skulle gå på picknick. Och den blev supermysig!
 
BILDBOOOMB!
 
 
 
 
 
 
 
 
"Jag känner att jag blev väldigt sensuell på den bilden"
 
 
 
 
 
COOKIE RACE!
 
 
 
Övrigt blev jag och Lena jättekissnödiga och kom på att vi hade våra GrönaKort med oss, så vi gick till grönan för att kissa och gick tillbaks till picknicken sen. Vakterna kollade konstigt på oss.

Känd från Youtube

Syster delade nyss denna video från Adelsös hembygdsdag förra året. Och förutom att man kan nämna typ varenda människa med i videon så kan jag också säga att jag är med! Ser ni gracen, elegansen, skillzen, japp det är jag vid 03:50 i blårutig skjorta och några gånger senare. You may be inpressed! (Hanna, du är förresten också med i typ två sekunder 06:25)
 
 

2a juni

Idag har det vart såhär bra väder:
 
Och jag har umgåtts med dom här människorna:
 
Och handlat dom här grejerna:
 
 
 
Och typ den finaste tröjan jag någonsin sett.

Glada fötter

Igår placerade jag, kuster och lillkuster oss i min säng med smörpopcorn och såg på Happy Feet. Lätt mest brutala och roligaste barnfilmen jag någonsin sett. Aja, mysigt var det iallafall!
 
 

Nu har jag skickat in förra årets bilder på framkallning också!

Detta är nog nytt rekord då jag oftast tar myyyckeeet längre tid på mig att skicka after dom. Typ som förra året då jag skickade iväg dom i September. Jag trodde först inte jag skulle ha råd, men efter att ha kollat över min sommarbudget verkar det som om jag har ett och ett halvt tusen extra att leva på fram till min födelsedag, så det var ju helt klart en positiv överaskning!
 
Nu kommer snart kusters familj över på klassisk lördagsmiddag. Ha en mysig kväll!

Idag har vi städat

Nu när jag äntligen är klar med allt plugg var det äntligen dags att städa på rummet. Dammråttorna har vart överallt ch det har vart stökigt som faan, men jag har som sagt inte haft tid att ta bort allt. Idag hade jag och familjen iallafall städdag och huset blev fint igen - skönt! (Fast väääldigt tråkigt)..
 
Detta innebär dessutomatt min boplats de senaste veckorna har fått bege sig. Tack för allt extrasängen!
 
 
Bästa. Pluggplatsen. Ever.
Den kommer nog få flytta tillbaks in till hösten..

RSS 2.0