När man inte har någon dusch...




update från ett soligt och skönt Norrland




snö...




Gårdagens resa och väl framme i Norrland...






Jaha, nu drar jag upp till dom norrländska skogarna då...

Nu är jag färdigpackad och imorn efter skolan far jag med mina föräldrar upp till sommarstugan där vi ska träffa syster och hennes pojkvän och spendera påskhelgen. Sen på söndag far mina föräldrar hem, medan jag följer med syster hem till dom i Umeå där jag bor fram till på lördagen. Söndagen innan lovet är slut är jag hemma och packar om för att sedan måndag morgon följa med tyskagruppen till BERLIIN!!! Så, som ni nog förstår kommer jag ha liiite problem med att blogga... MEN jag ska försöka slänga upp inlägg så ofta jag kan via mobilen och i Umeå får jag sno syrrans data så ni får se vad jag har för mig! Jag har ju dessutom blivit så duktig på att fota på sistone, så det borde gå att få till en fet bildbomb från alla mina äventyr sen när jag kommer hem. Det jag försöker säga är alltså att ni inte ska överge mig och att det borde finnas lite nya inlägg här lite då och då. Ha det så bra här hemma medan jag är borta - puss!
 

Hänger du på??

Jag har velat gå på Peace & Love tidigare år men efter att ha sett det här årets uppsättning artister vet jag inte vad jag tar mig till om jag inte får gå! Jag har strukit under dom som jag allra hellst vill se. Nu är det bara att hitta lite folk som hänkar och lite magi för att få mina föräldrar att tillåta mig gå. Vi får väl se hur det går hehe...
 
 
 

Det går bra nu

Jag har vart så jävla ap-sönder-stressad över alla inlämningar som jag ligger efter på, alla genomgångar som jag missat och alla grejor jag kommer missa under min långa semester här framöver - men nu har jag löst det. Jag har gjort planer, pratat med lärare, bett om hjälp, jobbat hårt och kämpat. Och nu har jag äntligen koll igen. Visst har jag en massa kvar, men nu vet jag hur jag ska tackla det, hur jag ska hantera det. Och det känns så förbannat jääävla skönt!
 

Idag skulle jag och Hanna vart inne i stan och shoppat

Men jag vaknade klockan fyra i natt av att jag hade asont i magen och mådde jätteilla. Jag gick på toa, drack vatten, värmde en vetekudde att lägga på magen och tog en alvedon och en ipren, men jag låg fortfarande vaken fram till fem. Klockan sex vaknade jag igen och spydde i soptunnan. Sen sov jag till sju, gick ner till toan och spydde ännu en gång. Sov till åtta och spydde ännu en gång. Nu vaknade mina föräldrar och de gav mig ännu en värktablett och bäddade ner mig i soffan där jag sov fram till klockan två. Nu mår jag bättre igen, men min shoppingdag försvann - och jag som skulle titta på byxor!
 
Men nu får jag iallafall tid att skriva klart psykologiarbetet som skulle vart inne i fredags innan jag reser på tisdag, så det är ju alltid något.

Nu kommer helgens bildbomb!

I fredags-lördags hade vi alltså övernattning hemma hos Julia. Där firade vi hennes 18-årsdag och Lenas 16-årsdag, åt en massa god mat och skrattade. Kvällen var verkligen jättemysig och det var tråkigt att säga hejdå till alla sen på lördagen. Klockan tre skulle jag nämligen vara barnvakt - inte direkt det man längtade efter när man bara sovit några timmar och flummat en hel natt, men så fick det vara. Massor med pengar tjänade jag iallafall, och det var ju skönt!

Hip hip hurray!

Idag är jag och gänget hemma hos Julia för att fira hennes och Lenas födelsedag. Hela gårdagen sprang vi runt i staden för att hitta dom perfekta presenterna, och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd! Här har ni dom:
 
 Till Lena körde vi på svenskt tema
Sweden-strumpor, I<3Stockholm-stringtrosor och en I<3Swedish Boys-tröja
 
Dessutom har jag gjort en bland-cd med "Svidens gräjtest hits!"
 
Och till Julia har vi:
En 1D-mugg och handklovar (hon fyller trots allt 18 och jag hittade dom för ett fyndpris!)
Övrigt får hon också ett halsband av alla oss vänner som jag ska försöka få bild på idag..
Och JA, jag vet att bilden är upp och ner!

Tomorrow, tomorrow, i love ya, tomorrow...

Idag är det enda intressanta jag har gjort saker som ni inte får veta förens i morgon. Så klicka in här då och se vad jag har haft för mig idag!

Idag tog projektveckan slut

Och det är riktigt tråkigt. Efter presentationerna och prisutdelningen var det tillbaks till dom vanliga lektionerna och jag tyckte det var så otrooligt tråkigt att vara tillabks i min tysta och splittrade klass efter att ha spenderat en vecka med ett supertajt och roligt gäng fullt med folk man aldrig pratat med tidigare! Jaja, presentationerna gick bra och från de tolv grupperna som deltog och de sex (kanske sju?) priserna som fanns lyckades vi kamma hem ett - ekonomipriset, så vi var nöjda.
 
Vår slutgiltiga vikvägg.
 
Och söta Nathalie med vår pokal.

Oh now that he’s gone well life carries and I miss him like a hole in the head

Nu har jag skrivit en och en halv sida i psykologin på en timme och är väl förtjänt av en stor kopp te och dagens sjunde bulle (i min familj har vi regeln att den dagen någon bakat bullar får man äta hur många man vill hehe..) och finalen av Top Model. Men så slog jag på tvn och där va fucking kändishoppet??? Kom på att finalen visst var förra veckan, men att det var när jag sprang runt som en dåre och försökte packa till Norge.. Får catcha upp nu på datorn istället dårå!

Känslan när man kommer hem och känner doften av nybakade bullar...


Förlåt Malin

Jag fick ett ryck och började kolla på de videos jag och kuster spelade in på en övernattning i höstas. Fråga mig inte varför, men jag klippte ihop det jag tyckte var kul och så blev det lixom en video... Jag är inte intresserad av att bli videobloggare och vi är ju såklart inte seriösa, dessutom vet jag att ljudet suger. Men förhoppningsvis lyckas vi roa någon - enjoy.
 
 

Jag borde egentligen plugga psykologi nu

Men jag fryser så jag tycker jag slipper det. Fakk låjick!
 
 
Äre bara jag som tyvker jag ser ut som Bleckvard på denna bilden? haha!

Tillbaka i skolan - woopwoop!

Alla klagar på att det är måndag, men jag kom tillbaks till den roliga projektveckan som började förra veckan. Jag älskar min grupp och vi har det roligt och kommer att spöa alla andras städer!
 
 
Såhär såg vårt arbetsbord ut när vi lämnade det idag förresten. Jag skulle leta reda på brevet från kollonilottitottarna och det tog seriöst tio minuter - och då fick jag hela gruppen (tio pers) inblandade i letandet. Så stökigt har vi det! Men det blir riktigt fint och det är roliga dagar. Synd att projektveckan tar slut på onsdag...

Veckans lista

Jag och Malin skrev igårkväll (sista natten i Norge) en lista över semestern och jag tänkte att ni kanske ville läsa den? Jag har ingen aning om ni kommer fatta något, men här har ni den iallafall.
 
  • Veckans låt: Let Her Go - Passenger
  • Veckans aktivitet: Leta reda på Emmas grejer (jag har nog aldrig vart så glömsk som denna vecka..)
  • Veckans spel: DOODLE GOOOOOD!!!!
  • Veckans fail: Emma blir skiträdd för en uppstoppad björn.
  • Veckans lögn: Malin "Sen ska jag plugga"
  • Veckans aaaaawwww:
     
    När denna lilla söta unge "var ett äpple" och la sig som en boll på golvet och.. ja.. låg där...
     
    OCH när Ella 5 år springer runt hela semestern och skakar på rumpan och säger "Shaky, shaky!"

Nu är jag tillbaka och här får ni er utlovade bildbomb!

 
 
 
 
 
 
 
Min och Malins otroooligt fina utsikt
 
 
 
 
 
 
G.U.D.O.M.L.I.G frukost!
 
 
 
 
Malin vinkar hejdå till rummet och syster+pojkän på planet hem.

Jaha, då var det dags att åka då..

Nu är jag färdigpackad och imorn efter skolan far jag och familjen till Arlanda för att möta släkt och vänner och hoppa på flyget till Norge (exotiskt - i know!) där vi ska spendera resten av veckan för att fira morbrords 50-årsdag. Vi ska åka skidor, simma, skratta och fira. Jag är fett taggad och tror det kommer bli jättekul! Jag är dessutom fast besluten att fota fett mycket denna gången så att jag verkligen har en fotobomb att komma med när jag kommer tillbaks - Malin, hjälp mig! Hur det blir med uppdateringen här får vi däremot se. Jag har inte förtidsinställt några inlägg, men om dom har wifi på hotellet kan jag säkert slänga upp några mobil-inlägg. Lova bara att ni inte lämnar mig nu när jag är borta! Puss så länge och ha det så kul här hemma!
 
Mamma och pappa snodde åt sig vår enda stora resväska. Så jag drog ner till grannen och frågade om dom hade någon att låna ut.. Det slutade med att jag nu har en större väska än mamma och pappa tillsammans. Känns bra!
 
Hejdå så länge!
 
See ya later!

Världens finaste mamma

Idag kom mamma hem med en present till mig. Eller fem stycken som hon sa... Jag nämnde typ förra veckan att det var synd att jag inte har någon sån där bauta-te-kopp, eftersom när jag pluggar på rummet så går halva tiden åt att springa upp och ner för trappan för att fylla på med te. Och vad kom hon hem med idag då??
 
Jag antar att ni gissade rätt hehe.. Hon köpte dessutom en rosa så att den skulle matcha mitt nya rum, haha! Turlig nog matchade den också mitt nya favorit-te - Gamla Söder!
 
 
Till det fick jag också fyra stycken underlägg som också skulle matcha (jag vet att det bara är tre på bilden - jag kan räkna!). Jättesöta tycker jag och är fett lycklig just nu! Vet dock inte om det är själva presenten, eller allt te den har hällt i mig dom senaste timmarna som gör mig så glad..

Svar till Hannapanna

 
Hahaha, woops! Ni vet att jag har lite problem med höger och vänster... Och jag var trött... Och när det kommer till håret så tror jag inte det går att permanenta det vågigt. Man permanentar det lockigt och så blir det mer vågigt med tiden. Jag har bilder, men det är på en kompis och jag vill inte lägga ut hennes privata bilder här.

Har nu skickat in alla uppgifter som skulle vart inlämnade innan sportlovet!

Nathalie brukar tycka att det är vääldigt roligt - och lite elakt - när jag hjälper till att rätta hennes texter i skolan. Jag har nämligen alltid massor av saker att anmärka på. Jag har dock en anledning till detta, och det är inte att Nathalie suger på att skriva uppsatser (faktiskt!), utan att det är så min pappa alltid har gjort på mina. Han har nämligen vart journalist och är lite som skrivspråkets Hitler. Allt som inte passar perfekt in i hans idé av hur man skriver ska förintas - mohahahaha! Om jag har bevis? Japp!
 
Detta är då en text som jag var HELT klar med, och bara ville att han skulle ta en snabb titt på...

När man äntligen klarar den banan på Candy Crush som man kämpat med i över en vecka...

 
DPyGJU on Make A Gif, Animated Gifs
 

Någon som vill betala en permanent till mig förresten?? Ingen?? Nähä..

Jag är helt gaalet taggad på å bli lock-hårig (japp, det är ett ord! typ..) men vet inte om jag ska vänta till i sommar då jag har pengar till en ordentlig hos frissan, eller om man ska chansa och göra den hemma?
 
 
En liten Emma med lockigt hår till höger och sånt hår jag vill ha (om inte lite lockigare) till vänster.

Den bjuder jag på

Idag hade vi bara en timma matte som började halv nio, så vid halv tio hade jag slutat skolan för idag och var påväg till gymmet med Lena och Nathalie. Där körde jag en timmas kondis (15 min spinning, 10 min rodd, 10 min jogging, 10 min stairmaster och till sist 15 min crosstrainer) och avslutade med hundra sit-ups och rygglyft på medicinboll. Svettig sprang jag sen till tunnelbanan och nu har jag vart hemma sen två. Jag skulle egentligen börjat plugga redan då, men Hanna ringde och vi hade så mycket att prata om så tiden drog iväg lite hehe.. Men nu kör vi! SVENSKA-ANALYS! YIPPIE KAYEY!
 

När man fuskar på candy crush...




Jaha.. det här var ju nytt..

Känslan när man har plugg-helg och blir klart med allt man planerat första dagen så man måste leta efter fler saker att plugga på...

Nu ska jag till kuster för att se finalen!

Så himla synd att vi inte har nåt bra bidrag i år! Men sällskapet är ju bra iallafall.

Nu har jag suttit och pluggat i tre timmar

Och i och med både skrivit klart engelska-arbetet OCH både börjat och kommit jävligt långt med svenska-analysen! Att både dessa skulle vart inlämnade för två veckor sen är ju inget vi behöver fokusera på...
 

It's friday, friday, gotta get down on friday

Fredagen spenderades först i skolan. Sedan drog jag, Nathalie, Kristin och Lena till gymmet där vi först värmde upp, sen spontan-gick på ett yoga-pass (aj vad jag har ont i kroppen idag!) och sen gymmade lite till (vi var på gymmet i tre timmar hehe..). Sen gick vi och åt goood mat på Subway och sprang runt lite i affärer tills klockan var åtta och jag drog vidare till rockcafét där jag hade det mycket mysigt. Till sist tog jag, Hanna, Eric, Sebbe och Max bussen till färjan där jag lyckades matcha med Jackie (min granne) att få skjuts sista biten hem. Nu var klockan halv tolv, så jag tog ett natt-mål innan jag la mig i sängen med te och Geordie Shore och till sist somnade. En allt som allt mycket mysig kväll!
 
Hahaha, förlååt Kristin - jag kunde inte motstå det!
 
Lena.
 
Nathalie.
 
Jag och Lena som... ehh.. jaa..
 
 
Och tillsist rockcafét. (Jag är såå bra på att ta bild, jag vet!)

...

Alla barnen fick gå på rockcafét förutom Emma, för hon har varken Eric eller Celina, så hon får sitta med sina föräldrar och se på "På spåret" hemma.

Tiden den bara rinner iväg..

Har ni tänkt på en sak? Det är bara tretton veckor kvar till sommarlovet. Tretton små pytteveckor! Och tänk på allt man ska proppas in på dem! Här är mina grejor:
 
  • Norge med släkten onsdag-söndag.
  • Påsklov.
  • Tyskland med tyskgruppen en vecka.
  • Imagine Dragons-konsert.
  • Kristihimmelfärd.
  • Valborg.
  • P!nk-konsert.
  • Fyra kompisars födelsedagar ska firas.
  • Kan det vara något mer jag glömt?
Och så alla inlämningar och det också. Men det förtränger vi så länge det går!

Love at first sight!

Så. Himla. Fin!

Min katt har vart hos veterinären idag

Han har haft ett svullet öra, så mamma for dit och det visade sig att han hade skabb i örat. Så nu har hans öra tömts på blod och han har fått medicin. Slutet gott, allt gott! Fast han har fått ett bandage på örat - hihihihihi! Såå himla sööt!
 
 

Idag är det Lenas födelsedag

Så efter vår enda lektion i skolan for vi till Gamla Stan för att äta glass och njuta av vårsolen - mys!
 
 
Hahahaha, ooo så heta!
 
Kristin som kände för att pajja min utsiktsbild - här är hämnden mohahaha!
 
Los utsiktos.

Onsdagen..

Igår började jag först tolv, spenderade dagen i skolan innan jag, Lena och Kristin for till gymmet. Efter det tvingade jag Kristin att äta på Donken med mig (otrooligt svårövertalad.. eller inte). Sen till ungdomskvällen för att träffa Grahn som hade en grej till mig och sen fråga Sabina om hon har jobb till mig i sommar (vilket hon verkar ha!) och sen hem och bums i säng för så trött var jag!
 
Gårdagens middag - inte så jag klagar eller så!

Mina bilder kom idag

 
 
 
Nöjd tjej här!

Bilder från Harlem Shake-kvällen

 
 
Före videon
 
Efter videon
 
Shit vad jag älskade denna outfiten. Om man kunde gå sådär varje dag!

Idag har jag så lång sovmorgon att jag hinner laga värsta mumsiga frukosten!




Hihihi

Om ni undrar varför jag kom hem med målarfärg i ansiktet i lördags så är detta anledningen...
 
 

Hittills sökta jobb:

  • Café på Box i Norrland.
  • Biblioteket på Ekerö.
  • Hembygdscafé i Norrland.
  • Kiosk på Skytteholm golfklubb.
  • Plastbits-sortering
  • Sommarjobb på Arbetsmiljöverket (typ 1% chans att jag får den)
Japp, det var dom. Jag behöver hjälp! Hjälp mig någon!

Min pappa tyckte synd om mig som fick gå hem idag, så han köpte ett pussel till mig...?

Jag tror att han försöker fixa sitt samvete för att han satte mig här i världens ände.. Inte mig emot!

Nä men titta så fint jag har pysslat!

Denna passar perfekt på min anslagstavla!

SL borde byta på sina skyltar - istället för "Buss 312 mot Adelsö" borde det stå "Buss 312 förhoppningsvis mot Adelsö"

Klockan tio imorse hade jag hunnit ta mig till skolan, haft en mattelektion, slutat skolan, tagit mig tillsammans med annat folk till dagis och frågat om vi får utföra experiment på barnen (mohahaha!!) och var påväg till gymmet tillsammans med Nathalie och Kristin. Klockan tio! Om det fortfarande vart lov hade jag fortfarande legat och sovit vid då! Tolv drog vi från gymmet och jag åkte hem (med en kort stopp på Donken för en paj hehe..). Eller jag försökte åka hem rättare sagt. Det kom ingen anslutningsbuss vid färjan så jag fick gå hem. Efter att man precis köttat på gymmet. Har jag nämnt att jag hatar SL? Detta är fjärde gången nu i vinter som jag fått traska hemmåt på grund av att bussarna dampar. Så nu sitter jag och tröstdricker te och äter kioskenbollar. TVÅ till och med! SÅ synd är det om mig just nu!
 
Uppskatta att jag väntade med att skriva hela det här inlägget och ta bilden innan jag började mumsa på dom.

Nä nu har jag nästan vart så duktig att jag kan gå och lägga mig igen!

Klockan är bara morgon (om man räknar i lov-tid) och jag har redan hunnit:
  • Nästan fixat klart en födelsedagspresent.
  • Sökt ett sommarjobb.
  • Och photoshopat en massa bilder och skickat iväg dom på framkallning.

Har precis kommit hem från Hanna

Jag och Malin blev lite spontant bortdragna från våran lugna släkt-melodifestivalen-kväll och hamnade på något vis hemma hos Hanna med några andra stojjiga människor. Jag kom precis hem och.. jaa..
 

Ja, lite lyckades vi allt få med oss hem..

Neonigt linne från New Yorker 80:-
 
Fin tröja från New Yorker 100:-
 
Enkelt, fint linne från Monki 40:-
 
 
Ett till linne från Monki 40:-
 
 
Å ännu ett linne (med djupa armhålor? kan man ens säga så??) från Monki 40:-
 
Och så hittade jag faktiskt en klänning 200:- på H&M
 
Och sist men inte minst hittade jag en tröja till Hanna i 4,25-årspresent.
Hon blev väldigt glad!

Nu ska jag och Malin in till stan och leta finklänningar

Vi får se om vi hittar nåt!

Idag har jag och mamma snickrat en anslagstavla

Jag vet att det är en skitdålig bild, men det får ni klara er med. Den är customemade och passar perfekt vid mitt skrivbord! Nu kan jag fylla på med all skit från min gamla klottervägg så det blir mysigare i min hörna (otroligt städat på skrivbordet det var ser jag nu...). Wellwell, så här blev den. Vi ska kanske lägga till vita lister sen, men så här ser den i alla fall ut nu. Skönt!

RSS 2.0