Så har man vart i fjällen igen då...

För er som inte visste det, blev jag erbjuden att följa med min fasters man och mina småkusiner på fjällsemester som en slags extramamma/barnvakt tills mamman (min faster) for upp på torsdagen. Som sällskap erbjödskära kuster följa med, så i söndags bar det av mot bådas favoritplats på jorden - Strömmens Fjällgård i Idre.
 
De fem dagar vi var med där uppe har gått otroligt fort och båda tyckte verkligen att denna semester var något utöver det vanliga. "Barnvaktandet" har också gått otroligt bra och det har vart roligt att få spendera så mycket tid med mina små finisar. Att träffa annan släkt på deras sida har också vart jätteroligt! Så vad har vi gjort då?
 
Jo, vi har åkt skidor i dimma.
 
Ätit mat.
 
 
Druckit varm choklad.
 
Umgåtts med Kusiners kusiner. Eller i Malins fall - Kusiners, kusiners, kusiner.
 
Spelat massor av kort.
 
Beundrat världens största istapp utanför mitt och Malins fönster.
 
Trängt ihop oss sju personer i en bil.
 
Dragit småbarn.
 
Åkt skidor i ännu mer dimma - det är Malin där framme..
 
Jaa, jävligt gött har vi haft det, helt enkelt.
 
Och sen igår for vi hem med buss och tåg.

Och så var hon tillbaks

Som ni nog förstått är jag nu hemma från en underbar semester i fjällen och jag har dessutom lyckats knäppa en hel del bilder. Vill ni se? Klart ni vill!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Hejj från ett nattåg

Nu är gymnasiearbetet äntligen inlämnat och efter lite fördriven tid hos Victor, sitter jag och familjen i vår kupe på nattåget mot Åre. Ha det grymt alla där hemma så ses vi på söndag! Om ni känner för att hålla koll på mig finns jag på Instagram och Twitter @emmanordemo

Heeeeeeej!

Idag kan jag försäkra att jag är huundra prooceent friisk!Eller ja.. typ nittioåtta, men ändå! Jag är så äckligt taggad på att vara frisk och ska aldrig mer bli sjuk igen - cross my heart and hope to die!
 
Tack vare världens finaste Kuster har jag fått hem två skolböcker från min lärare så jag har kunnat få lite jobb gjort på gymnasiearbetet som jag måste skicka in redan på Onsdag eftersom jag drar till fjällen då. Men det har gått grymt bra idag, och det känns helt sjukt nog som att jag kommer klara det. Fatta att om Kuster inte fixat hem dom åt mig hade jag möjligtvis inte blivit klar med gymnasiearbetet --> fått icke godkänt gymnasiebetyg --> ej fått ta studenten(!!). Hon är verkligen min hjälte just nu!
 
 
Imorn är det äntligen dags att slänga på sig sminket, åka in till skolan och träffa alla superfina människor som jag saknat pinsamt mycket den senaste veckan. På tal om smink så minns jag och mina finnar knappt hur jag såg ut med det. När jag tog bilder med webkameran såg jag de jag tagit tidigare och ja, hehe, det finns ju en viss skillnad om man säger så....
 
 
 
Ha det grymt så får jag se er very soooon .. förhoppningsvis i verkligheten, puss!

Dags för veckans update då

Återigen har jag vart borta, men för en gångs skull inte hemifrån. Jag har hela veckan legat med svullna halsmandlar och feber och nån sorts kliande utslag över hela kroppen och försökt hålla mig vaken. Nu mår jag dock mycket bättre (bortsett från mina halsmandlar som fått sår på sig och gör det typ omöjligt för mig att både äta och prata) och tänkte säga hej. Och trots att jag inte alls vart aktiv på bloggen, så skulle mitt twitter-konto nog säga det motsatta, för ni som inte följer mig (@emmanordemo) kan ju behöva en update...
 
Första dagen jag var sjuk var jag bitter.
 
Men jag fick lite stöttning.
 
Sen var jag mer bitter.
 
 
Sen köpte mamma hem Snickers och det blev lite bättre.
 
 
Sen såg jag på Geordie och jag och Nathalie fick en revelation.
 
Sen såg jag och resten av Serige PH-finalen och fick lite damp...
 
 
 
 
Sen blev jag bitter igen...
 
 
Och sen skrattade jag och syster åt mamma som ringde fel.
 
Och idag har mår jag faktiskt bättre och har fått en hel del jobb gjort.

Gott nytt år (igen)

I fredags firade vi om nyår, eftersom det riktiga inte riktigt blev som vi hade tänkt oss. Därför for ett gäng på tio tjejer ut hit till mig låångt ut på landet där vi antog att inget kunde kaosa. Där hade vi faktsikt rätt så fel, men det var en mysig kväll iallafall!
 
 
 
 
 
Dock måste jag ha ätit något dåligt under kvällen, för natten spenderade jag dels vridandes för att jag hade så ont i magen och halvt över toasitsen... Hur dumt är inte livet när man inte druckit så mycket och dessutom massor av vatten för att förhindra bakfylla och så blir man magsjuk.
 
Lördagskvällen fick jag spendera ensam hemma framför Melodifestivalen medan resten av familjen var hos kuster och hade det trevligt.
 
 
 
Idag mår jag fortfarande dåligt så jag var tvungen att byta min långa att göra-lista bestående av städning av sandtäppan och huset, plugg, arbetssökande, zumba, middag hos moster och hämtning av mamma och mormor på Arlanda mot att ligga hemma och se på Awkward. Kul.
 
Vi får bara hoppas att jag mår bra imorn för då har jag fler planer som jag inte vill stryka. Hoppas ni har det bra!
 
 
 

RSS 2.0