Idag har jag vart jätteduktig!

Jag har nämligen:
  • Vart på vårdcentralen och tömt mig på blod.
  • Skrivit ytterligare tre sidor på mitt samhällsarbete
  • och DAMMSUGIT huset för att de ska vara fint imorn när mina vänner kommer
Så nu ska jag välförtjänt fortsätta kolla på Gossip Girl som just nu är såhär spännande:
 
xNcfWb on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

Bilder från igår

Såhär mysigt hade jag det hos kuster igår:
Mumsig middag
 
Sjukt goda smoothies som fick mig att få värsta flashbacken till när vi var små och jag cyklade över dit varenda sommarlovsmorgon och kollade på Hej Hej Sommar och drack sånna här, medan vi laddade för att springa runt och leka och hoppa studsmatta och bada i poolen resten av dagen - så himla mysigt!
 
Och lite chokladbollar för att kompensera för hallongrottorna vi åt kvällen innan...
 
Allt detta avnjöts skrattandes framför Solsidan och Partaj - sjukt bra kväll!

Det måste vara jobbigt att vara så smart som jag är!




Ännu en myskväll

Idag har jag äntligen kommit igång med samhällen (vi har haft åtta veckor på oss och den ska lämnas in på fredag hehe..) och det känns så jävla bra! Nu när jag väl kommit igång är det bara resten kvar ;) Nu ska jag göra lite småläxor och sen drar jag över till kuster. Våra föräldrar är nämligen på teater tillsammans medan dom lämnade oss ensamma hemma - så då kan vi ju lika väl passa på att vara tillsammans!

Har jag nämnt att jag älskar min skola?

För några månader sen hade vi i uppgift i engelskan att granska sociala medier, vilket innebär att vi fick sitta inne på facebook och twitter hela lektionerna.
Nu håller vi på med normer i samhället och min grupp har valt att granska normerna på 9gag. Det är så otroooligt jobbigt att plugga haha!
 

Mys-lördag

"Vispa smöret och sockret i en bunke med en träslev till en pösig smet" slutade såhär..
 
Under dagen med kuster skrattade vi mycket, pratade mycket, bakade hallongrottor, åt upp alla hallongrottor, kollade på gamla bilder och videos och gick en mysig promenad. På kvällen kom hennes familj över och åt middag och jag spenderade kvällen på att gömma mig bakom Malin när det var läskigt på TVn. En otroligt mysig dag!

Snart ska jag gå och möta upp kuster som jag ska leka med idag

Vi får se vad vi hittar på!
 
Såhär gör man!
 
Vadå, såhär??
 
Ja, så!

Hittade förra årets sommar-spellista

Sommarkänslor!
 
 

handikappsdisco for the win!

Igår lyckades jag smita från skolan klockan halv elva, så jag hann hem till ett! Hemma satt jag och chilladse lite tills klockan blev tre och det var dags att hoppa på bussen in mot stan igen, fast denna gång endast till Ekerö. Det var nämligen disco för funktionshandikappade där och jag hade lovat att volontära. Innan var jag sjuukt tveksam. Jag har ju gjort det förut och visst är det kul, men jag var sjukt trött och hade ju preciis kommit hem med tanke på att jag inte kommit hem alls dagen innan.. Men jag for iallafall in och gud en sån tur att jag gjorde det!
 
Denna gång var en Amanda med som jag snackat med lite kort några gånger men som var jätterolig! Och så var den ansvarigas dotter med som var ett år äldre än mig och som stod och sålde godis med mig. Och tillsist var en vuxen lattemamma där som hoppade högt när hon hörde att jag jobbar som barnvakt och verkade väldigt intresserad av att anställa mig - woophejdo!
 
Så som sagt var det en jävla tur att jag gick eftersom jag fick så trevligt sällskap OCH ett jobberbjudande, jag var nästan ledsen för att jag var tvungen att dra när det fortfarande var en timma kvar.
 
Jag tog dock inga bilder för att min mobil nästan var slut på batteri och jag var tvungen att ha den avstängd för att kunna lyssna på musik på vägen hem.

Slutet gott, allting gott

Igår vet ni alla som bor på Ekerö att Tappströmsbron gick sönder - så jag kunde inte komma hem. Det slutade dock lyckligt med at jag fick soendera en mysig kväll hos Kristin och sova över där...
 
Vi åt glass
 
Och vindruvor.
 
Och gungade och blåste såpbubblor.
 
Och.. ja...
 
Sen kan man ju bortse från detaljerna att jag inte har kunnat duscha, eller byta kläder, eller sminka mig, eller ha med mig några saker till skolan hehe...

Keine schwimmen für mich

Egentligen skulle jag ha suttit på bussen nu påväg för att plaska runt i en bassäng med resten av klassen, men åtta minuter innan det var dags för mig att åka fick vi alla sms från skolan att gympan var inställd. Fett med najs! Så nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli halv tolv så jag kan åka iväg på det studiebesök vi ska på senare idag.
 
Gick förresten just in på mitt bankkonto för att sätta över pengar till mitt sparkonto, men mitt sparkonto är borta? Mycket mystiskt...

Man måste lära sig prioritera

Jag ligger galet mycket efter i skolan och imorn ska vi simma med klassen - vad gör jag då? Sitter och designar om bloggen och äter godis. Känner mig mycket duktig!
 
 
 
Förstår inte det där med att det står i betygskriterierna att man måste visa sig halvnaken inför klassen för att kunna få godkänt i gympa förresten. Måste ha vart någon grym person som kom på det. I nian gick jag till läraren och bad att få slippa och det slutade med att jag fick hoppa i allra sist. Men nu har jag ju iallafall min supersmexiga bikini att visa upp, hoppas ingen kollar på det knallvita spöke som bär upp den bara!

Vårstädat i stilmallarna

Nu har jag både byggt om dörren och tapetserat här på bloggen. Känner mig faktiskt riktigt nöjd med tanke på att jag är total nybörjare på Paint, men jag tyckte det var dags för lite mer färg nu när våren äntligen är påväg! Nå, vad tyx?

Idag har jag införskaffat en ny bikini

Min gamla är nämligen både för liten och utnött, och vi ska simma med klassen på torsdag - så det var dags att skaffa en. Jag är grymt nöjd!
 
Överdel: Cubus 149 100:-
Underdel: Stadium 49:-
 

Bilder från Jenny igår

Vår ballong-figur Kurt. Han är en enhörning.
 
 
 
Jag och Anna innan vi for hemåt igen.

Nu ska jag till Jenny och fira hennes 18-årsdag

 

Har precis lämnat in inte bara en - men två inlämningar som har legat och väntat i över en månad

DO AJ EVEN NEED TO TÄLL JO HAW HAPPY AJ AM RAJT NAW?????

Ibland när man är lantis får man spendera helgen med sånt andra barn inte gör...

 
På dessa två bilder står jag i en traktorskopa tre meter upp i luften och skruvar fast en plywood-skiva på ett stort tält...
 
 
Finkläderna på!

Fall out boys nya skiva äger ju sönder jö!

 

Fredagen

Igår höll jag ett argumenterande tal om hen, fick höra en livlig diskussion på Retoriken om varför man ska ha sex med djur(?) och mötte upp AnnaPanna för att köpa present till Jenny som vi ska fira på söndag. Och så fick jag ett varmt välkommen tillbaka till skolan med en tröja från konserten jag missa...
 
 

Har ni kollat in mina nya coola brillz förresten??

 
GAgsn0 on Make A Gif, Animated Gifs
 

Idag var jag i skolan för att göra muntliga NP i Engelska.

Det tog en halvtimme. Min restid är som ni vet fyra och en halv. Värt.
 
Övrigt såg jag precis senaste avsnittet Girls, och helt plötsligt dyker detta upp:
 
 
Haha! Tack liksom.. Jag hade bara hört det där om att vi inte hade några själar.. Jaja, hare bra!

Krya på mig!

Mamma kom hem med ett krya-på-dig-kitt idag innehållandes:
 
1. Hostmedicin (den andra är väääldigt slut!)
2. Jordnötssmör (om jag ska kunna ta mig till skolan imorn och göra NP så måste jag ju ha en bra bas-frukost!)
3. SNICKEEEERS!! (Jag vet inte vad det är med detta godis men varenda gång jag blir sjuk får jag galna cravings efter det! En gång skickade till och med min faster över en med posten för att jag hade snackat så mycket om det. Detta är dock typ den sjätte mamma kommit hem med denna veckan hehe..)

Ett söt-surt inlägg

Som ni nog vet har jag vart hemma enda sen i fredags. Men en hemsk feber har hållt mig sängliggandes sen dess så jag har knappt orkat göra något annat än att sova. Men nu är jag på förbättringsvägen och är taggad på att komma tillbaks till skolan! Idag ska jag duscha och byta lakan och det känns som höjdpunkten på veckan!
 
Tack vare denna jävla sjukdom missade jag Imagine Dragons-konserten som var i måndags som alla mina vänner gick på och som jag längtat efter i evigheter. Jag får fortfarande en klump i magen så fort jag tänker på det och jag grät verkligen hela den dagen, men nu är det bara att gå vidare - tydligen kommer dom tillbaks i sommar och alla har lovat att gå med mig!
 
Övrigt är det soligt ute och jag taggar upp mig för att klara dom sista sex och en halv veckorna i skolan och hoppashoppashoppas att jag ska kunna ta igen dom fem (!!!!) hela (!!!!) veckor (!!!) som jag missat sen sportlovet!!! Usch och fy och blä! Men solen lyser och jag kan nästan andas igen, och det är ju alltid något!
 

Veckans shopping

Söta nya vårskor 8€
 
Enkel tröja 6€
 
Handväska 5€
 
Ryggsäck 8€
 
Berlin-mugg (köper en på alla mina resor till när jag flyttar hemifrån) 12€
 
Ny plånbok 12€
 
Ny CK-parfym (min gamla är nästan slut..) 40€
 
ÄNTLIGEN ett par solglasögon (har letat i typ 6 år..) 8€
 
Och sen har jag bunkrat upp med detta fantastiska godis - Skittles!
 
Jag har köpt lite annat också, som ett par svarta byxor men dom ligger just nu i tvätten (och behåller förhoppningsvis sin färg!). Skönt att vara hemma!

Berlin fotobomb!

 

Ivägen säger jag - keltime säger Milla..

 
See what I mean??
Tror hon har saknat mig..
 

Här får ni en ny bild på mina nya byxor

Såg först nu att Veras huvud poppade upp i bilden.. Och att min smutstvätt från resan ligger bakom mig.. Och att jag har olika strumpor på mig...

Bildbomb - påsk

 
 
 
 
 

Sitter på tåget på väg hem nu

Framme i Stockholm är jag tjugo i tio. vi får bara hoppas att jag hinner med tunnelbanan som går fyra minuter senare hehe... Annars vet jag inte riktigt hur jag tar mig hem..

Idag har vi vart inne i centrala Umeå


vi har fikat

och shoppat - ett par jeans och en bh för sammanlagt 200 kronor, hihi!

Idag har jag och syster vart och badat




Vidare mot Umeå!




RSS 2.0