jag hatar när folk läger upp en massa google-bilder..

Men jag har en mapp på datan som heter "inspiration" där jag har en massa gött (iallafall enigt mig..) Vad sägs om en titt?
 
 

juste, ni kanske vill veta vad jag har köpt till min kära syster?

 
Först kommer det tråkigaste. Ett cykellås då hon i studentpresent fick en cykel av mamma och pappa. Jag och min syster har aldrig i hela våra liv behövt ett cykellås då vi bor på en ö där alla känner alla och därmed inte ens är värt att sno något. Men nu när hon ska flytta in i en storstad så tyckte jag att det nog var bra för henne att ha...
 
Sen har jag även köpt Foyle's War box 2 då pappa för två veckor sen fick box 1 i födelsedagspresent och jag antar att vi har sett klart den lagom till systers födelsedag...
 
Till sist kommer den roligaste presenten. Ni minns kanske spelet Pettson och Findus i snickarboden från när ni var mindre? Näste bror finns bakom något som snurrar. Du måste kontrollera signalementet på BENEN en gång till... Om ni hade spelet när ni var små så vet ni vad jag menar... Iallafall, det visade sig att Hanna hade kvar dessa spel (hon skyller på sina småsyskon, men jag vet allt sanningen!) så jag lånade dom så Lisa och jag skulle få något att spela i sommarstugan.
 
Hoppas hon blir glad!

idag är det systers födelsedag och vi är ensamma på sommarstället med hennes pojkvän

 
 
 
 
Grattis syster!!

tänkte bjuda på en novell

Den är absolut inte bland mina bästa och jag har inte hunnit finslipa den än.. Men om ni orkar ta er igenom hela texten och komma med synpunkter vore jag superlycklig! Förstår man ens vad jag menar?? Jag blir glad av både positiv och negativ kritik!

 

Sommar

 ”Den kan typ flippa ur”.

 

Det började på måndagskvällen. Hon hade varit hos en annan kompis hela dagen och när hon kom hem berättade hennes pappa att morbror hade försökt få tag på henne. ”Någonting om hundvakt”. Hon sprang nästan upp, men försökte att inte verka allt för angelägen när hon kom halvsvettig in på tomten. Morbrors sommarstuga låg bara fem minuters gångväg från hennes hus, så det tog inte lång tid. De skulle resa bort i tre dagar. ”Så det vore väldigt bra om du kunde vara hundvakt”. Hon riktigt kände hur kinderna stramade och hur hela tandköttet blottades när hon log, det kunde inte vart en vacker syn. Men det gjorde inget. Hon var lycklig. Hundvakt. I tre dagar!

 

Först senare kom hennes mamma med idén att hon och hennes kompis kunde flytta in i morbrorns sommarstuga med hunden. Hon ringde och frågade om det gick bra och han svarade att ja, det gjorde det. Först vid elvatiden på kvällen möttes de vid stugan. Hon, kompisen och hunden. De satt uppe och pratade länge. Som de alltid gjorde. Det är konstigt hur man kan träffas så ofta, babbla så mycket och ändå ha saker att prata om. Nu diskuterade de magi och magiska väsen.

 

De somnade i alla fall och vaknade först vid ettiden och gav hunden frukost och släppte ut den på tomten. Huset låg ändå mitt i skogen så det gjorde inget. Bortsett från en promenad med hunden och frukosten så låg de i bäddsoffan till klockan var  fyra. De gick hem åt varsitt håll för att duscha och byta om. Hon tog hunden till kompisen så hennes familj kunde passa den i några timmar och så gav de sig av för att träffa några vänner. De missade bussen men lyckades få skjuts in till staden.

 

Halv tolv var de vid kompisen igen och hämtade hunden och gick tillbaks till sommarstugan. De gick genom den ljumna sommarkvällen och pratade. Hunden gick lös och hittade några rådjur och en hare att jaga. När de kom fram satte sig kompisen för att rita och hon satte sig i bäddsoffan, bland de fluffiga täckena och läste. Så var det alltid. Kompisen älskade att teckna och få ner sina tankar i bild. Själv föredrog hon att läsa, fast allra helst att skriva. Det var hennes grej och hon visste att hon var bra på det.

 

Nästa morgon släppte de ut hunden och gav den frukost igen medan de låg kvar och drog sig. Hon läste lite. De gick en promenad och började prata igen, om sommarstugor och sommarminnen den här gången.

 

Tillbaks i stugan fick de besök av hennes mormor och några av hennes vänner. De skulle få se stugan, men åkte strax igen. Tjejerna lekte med hunden tills de gick in igen. Nu var det verkligen sommar. Solen sken. De var lediga. Fria. Det var klibbigt varmt. Flugorna surrade. Musik spelade ur högtalarna och varenda låt som kom var helt enkelt perfekt. De pratade om att skriva och att måla. Jämförde dem som många gånger förut.

 

”Jag vill skriva en novell! Nu. Om sommaren.” ”Men gör det då, döp den till sommar.” ”Men vad ska den handla om?” ”Vad som helst, den kan typ flippa ur.”

 

Så hon satte sig ner och började skriva. ”Det började på måndagskvällen…”


allmänt test...

Vilken svordom använder du mest? - Faan, tror ja...
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? - halv nio
Var köper du dina matvaror ifrån? - varför skulle ni vilja veta det??
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? - Appselut!


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? - kläääder, lite resor, saker till folk jag älskar, saker folk som behöver det..
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? - Jappjapp
När var senast någon stötte på dig? - emm.. ingen aning..
Vad åt du till middag senast? - korv å potatis
Kan du vissla? - jaooo
Tittade du på tecknat när du var liten? - vem gjorde inte det?? stackars skadade unge isånnafall...
Äger du några popband t-shirts? - jag tror inte Simple Plan och Within Temptation riktigt gills som popband..
När flög du senast? - Kristihimmelfärd, till skåne med Hanna
Pratar du några andra språk? - Ich spreche ein bischen Deutsch, förstår Norsk akkurat, and got an A in English ;)
Har du gråtit offentligt? - tyvärr..
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? JAA! Ska skaffa en tatuering såfort jag får och har råd.. Vet inte vad än dock..
Vad har du med dig in på bion? - mentos hallon/lakrits, mums!
Vad har du för väder? - rätt så bra just nu..
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? - Emm, har inte haft alla kurser än, men måste nog säga svenska, torts att läraren hatar mig..
När sov du senast på golvet? - gills tältgolvet? Isånnafall rätt så nyss..
Gillar du din boendesituation? - Avstängt från civilisationen? Två timmars restid från skolan? Dela rum med min syster, trots att jag är sjutton år?? Absoluut, vem skulle inte vara det??
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? - alldeles för många..

Är dina dagar fullbokade och stressiga? - yesbox! Men det är så man håller dom roliga ;)

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? - kan väl hända..
Hur gammal blir du nästa födelsedag? - SJUTTON i söndags! Om ni glömde gratta mig kan ni göra det här under i kommentatorsfältet, tack!
Tror du på liv på andra planeter? - ofcourse! Hur stor är chansen att vi är ensamma i ett oändligt universum??
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? - minns inte. Jag hare bra nu!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? - Lätt! Ge mig bara det och ett plan så är jag påväg!
Tycker du om att krama folk? - mys säger jag bara!
 
Äger du en digitalkamera? - yes sir!
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? - Anne Hathaway, hur faan det nu kan stämma??
 
Likt?? Tror inte det,, Samma fejk.smile kanske...

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? - jag stör mig alltid på när folk inte gör som de sagt att de ska göra
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? - ja! Tack för det samvetet Kristin!
Är du mörkrädd? - som en ko! Eller what?? jag, menar ja. Ja.
Tre saker du alltid har med dig? - Mobil, kamera, money!!

ja må jag leva, ja må ja leva!!

Idag är det min födelsedag och jag befinner mig på Öland med familjen. Förhoppningsvis är Anna i krokarna så att jag får träffa henne några minuter på min födelsedag! Glöm inte att gratta mig nere bland kommentarerna, tack!
 
förra årets tårta, med en viss modifiering.. Ingen märket nåt, shh!

okej

Nu drar jag som sagt iväg på en trevckors-trip. Först åker jag och familia nedåt i landet för att besöka bland annat Öland, Ystad och Lund. Sen far jag och syster upp till stockholm där hennes pojkvän hämtar oss och kör oss upp till sommarstället. Mamma och pappa kommer upp några dagar senare då de ska gå på ett bröllop. Jag har fixat inlägg som kommer varannan dag innehållandes allt möjligt. Hoppas ni inte glömmer bort att jag finns och ha det awsome så länge! Vi hörs såfort jag kommer tillbaks, puss!
 

Klockan närmar sig midnatt

och gästerna har precis gett sig av. Dags att packa tänker min familj. Imorgon bitti drar vi!

ojojoj en sån dag

Idag har jag först ätit frukost (lunch..) på Hovgården med pappa och sen gått till Hanna för att säga hejdå i och med att jag åker iväg i tre veckor. Gått hem i ballerinaskor och fått skavsår. Blivit uppringd av Hanna och frågat om jag ville bada med henne och eric vilket jag gjorde. Sen dammsugit och nu på kvällen har släkten vart här för att fira min, pappas och systers födelsedag eftersom att vi alla tre fyller år under en en och en halv veckas- period...
 
 
 
 
 
Petrinideckarna Tretton, Henrik Schyffert - the 90's ett försvarstal, 400 kronor på Gina tricot och ett fint grattiskort har jag fått. Väldigt glad över allt!
Övrigt under kvällen har vi sett på Sunes Sommar (tradition!) och Henrik Schyffert. Båda är så otroligt roliga att jag får kramp i magen!
 

Dagens outfit:
 
Höga jeansshorts, vitt linne och en enkel rosa kofta. Bekvämt, lätt och fint - iallafall om ni frågar mig.
 

fyfaan vad kallt det blev!

Rolig utegympa som ledde till att jag stannade kvar med Hanna och Eric i en och en halv timme å snacka. Riktigt mysigt!
Himlen på vägen hem. Tog bilden samtidigt som jag cyklade, skillz!

nu är allt framme

bara att hitta en väska som allt får plats i då...

wejhooo!

Jag och Hanna tog oss ledigt idag för att jobba den sista timmen på åkern, haha lata vi vet! Nu är vi iallafall klara och det är gaalet skönt. Fem timmar av böjd rygg och hårda ryck har vi tagit oss igenom och nu är det bara för pappa att betala, hihi!
 
nu är det reent och fint på åkern!

stay with mee!

Nu har jag spenderat hela kvällen med att förtidsinställa inlägg till när jag försvinner nu i tre veckor. Ni får inlägg varannan dag och dom består av en salig blandning av minnen, novell, bilder och mycket annat som förhoppningsvis är kul för er. Jag hoppas att jag inte förlorar någon av er bara för att jag åker på semester, så snälla sluta inte läsa! Nä, nu ska jag belöna mig själv med lite tumblr, te och gossip girl. Tack och hej för idag!

shopping, shopping shopping..

I födelsedagspresent fick jag av morbror och hans fru en vildmarksryggsäck. Jag vet, vad kan en 17-årig tjej mer önska sig lixom?? Nä, men jag behövde faktiskt en då jag var den enda i familjen som inte hade en när vi var ute och paddlade. Så idag åkte vi in (efter jobbet) och köpte en. Det slutade med att jag köpte denna. Mycket nöjd är jag.
 
 
Vi stod även och kollade på filmer inne i en affär. Hittade en massa roliga saker...
 
 
 
 
Jasper Pingvin, Brum och Jonsson och Pipen. Barnminnen!! Fast jag köpte ingen av dom :P Men jag köpte iallafall något. Först serien "Leende guldbruna ögon" i försenad födelsedagspresent till pappa.
 
Och även Kronjuvelerna, som råkar vara en av världens bästa filmer(/serier) samt innehåller en av världens snyggaste killar - Bill Skarsgård. Kan det bli bättre??
OBS! Mammas fötter på fotot, inte mina!

när pappa fyller år ska man inte vara ful

 
 
förresten, har ni sett en snyggare födelsedagstårta eller??

när pressentpapperet är slut...

får man ta det man har...
 
 
 
 
GRATTIS PAPPA!

Om ni undrar vart jag tog vägen igår..

Så drog jag och Hanna för att dra lite mer ogräs på åkern, som i lördags. Det var (minst sagt) lerigt...
 
 
Sen kom Eric som vi tog till Elsas vik för att bada. Hannas första bad för i år - kan ni fatta det?? Någon timme senare blev det utegympa där halva min släkt helt plötsligt skulle vara med, laagom pinsamt.. Och tillsist följde jag med Hanna och Eric hem och så kolla vi på en skräckfilm - Insidius.
Hur kan jag vara så jävla korkad?? Alla vet att jag inte klarar av skräckfilmer och ändå satt jag där, likt förbannat igår, och tittade! Men den var faktiskt inte så läskig, så jag klarade mig rätt så bra. Bortsett från att Hanna och Eric fick gå med mig hem klockan tolv på natten, bara för att jag inte vågade göra det själv. Hehe..

Sommar

Ni vet när man tänker sommar, så tänker man att  man ska ligga ute i solen på en filt och bara läsa eller (i mitt fall) skriva. Men sen när man ser tillbaks på sommaren så inser man att man faktiskt inte gjort det en enda gång. Well, så har det vart förut, men denna och förra sommaren har det hänt att såfort jag har en dag över och solen är framme så drar jag ut i solen med en filt och bok. Idag hade jag med mig datorn också och renskrev en novell jag skrev när jag och Hanna var hundvakt. Sen när jag var kvar låg jag och läste. Det är sommar på riktigt det!
 
Juste, jag döpte novellen till Sommar oxå.. orginellt och bra..

syster hade gjort smet till amerikanska pannkakor när jag gick upp

så det var bara för mig att börja steka. Typ världens godaste frukost!
 
 

syster hjälper mig med dagens outfit

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


idag är en sån där riktigt konstig dag...

Min familj är alltid upptagen. ALLTID. Syster är alltid borta för att hälsa på pojkvän eller kompisar. Mamma och pappa är alltid ute och snickrar på något, mekar med traktorn eller jobbar på åkern. Jag är alltid med kompisar eller jobbar. Men idag, av någon konstig anledning är alla inne. Jag tror det har hänt två gånger tidigare i mitt liv. Men vi håller oss iallafall roade. Mamma rensar ut i en av bodarna. Pappa tömmer sina pärmar. Syster rensar sin dator och jag pysslar kort. Vi ska nämligen fira morbrors födelsedag ikväll. Blev rätt så nöjd med kortet. Vad tycker ni?
 
 
 
 
Om ni inte fattar så läs detta inlägg.
 
 

fick detta halsband av syster också

Jag tycker egentligen inte om halsband. Speciellt inte sånna där billiga man köper på semestern. Men jag kan inte hjälpa att tycka väldigt mycket om denna. Det är mitt mayanska stjärntecken typ - Cumku. Den står typ för att man är osjälvisk vilket jag hoppas jag är. Mysig liksom.

syster är tillbaka!

Så länge som hon inte får reda på det så kan jag nästan erkänna att jag har saknat henne. Hon har nämligen spenderat dom senaste två veckorna i Mexico med hennes pojkvän och hans familj. Jag är inte alls avundsjuk - näärå! Nu är hon iallafall hemma och har presenter med sig, annars skulle vi nog inte släppt in henne i huset... Jag fick denna väska som jag bestämde mig för att jag gillar väldigt mycket. Perfekt att bara slänga ner saker i om man ska på stan eller till stranden - tack!
 

och så jobbar vi lite till då..

Inte ens på helgerna tar jag och Hanna ledigt. Allt för pengarna antar jag. Idag har vi rensat ogräs på denna åker:
Återigen, galet jobbigt! Vi jobbade i tre timmart tills ryggarna var så krokiga att vi var tvugna att banka tillbaks dom på varandra. Vi har några rader kvar, men det får vi ta imorgon, för nu ska jag fira helg.
 
Paus på vägkanten. Fanns ingen annanstans att sitta. Och det är ju inte direkt så att det är mycket trafik...

jobba jobba joobba

Näst jobbigaste arbetsdagen ever! Regn, hagel och blixtar. Tre åkerlånga rader av majs med gräsmatte-tjockt ogräs som ska skyfflas. Hundra physalis som ska planteras ståendes framåtlutad så att ryggen värker utav bara helvete. Flera tusen grader i luften och luftfuktigheten ska vi inte ens gå in på. Plus att kroppen värkte och hela jag var seg sen aerobicsen och joggningen igår. Och inte tog vi någon paus heller som vi brukar med en macka. Nejnej, bara galet mycket jobb. Usch! Ända gången mina arbetstimmar var jobbigare var den gången jag var ensam i hela trädgården och fick solsting... Men timmarna tog slut och pengarna blev våra. Så det var värt det. Nästan.
 
 
Nu ska jag spendera kvällen med mina föräldrar, fett och film. Sen kanske Gossip Girl i sängen om jag inte säckar ihop av utmattning...
 

bytt är bytt, kommer aldrig tillbaks

Hur underbart är det inte när man kan rätta till ett missnöjt köp? Jag köpte detta rosa linne förra sommaren men har aldrig fått för mig att ha på mig det. Förra veckan hittade Hanna det i min garderob och tyckte väldigt mycket om det.
 

Själv äger Hanna denna kjol som vi båda tycker är galet fin, men inte passar henne, så vi besämde oss för att byta. Hur bra kan det bli? Så otroligt skönt att bli av med sånna där köp som man ångarar och att jag nu dessutom fått en fin kjol på säkert. Hur bra kan det bli lixom?
 
 

krigsskador..

Känner för lite medömkande så tänkte visa upp mina stoora krigsskador..
Rivsår från katt som var rädd för hund. Eller nej, det låter så larvigt. En björn attackerade mig. Japp, så var det.
 
Om ni kollar riktigt noggrant på mitt knä så kan ni se ett litet skrapsår. Det kommer från en skruv på bussen som attackerade mig igår. Hoppade på och övermannade mig. True story. Och det kom faktiskt en bloddroppe ... Så tycker jag har rätt till lite medlidande..
 
 

minnen

 
Sitter och tuggar på världens godaste tuggumi och tänker tillbaks på sommaren jag i stort sett levde på hallon-lakrits-klubbor...
 
 
 
 
det var en mysig sommar det!

tillbaks på topp!

Eller vi kan ju iallafall låtsas att jag är helt frisk nu.. Jag var nämligen på utegymoan och fy satan vad skönt det var att äntligen få röra på sig! Efter satt jag och Hanna kvar och kollade på fotbollsmatchen som var precis bredvid mellan Adelsö och Brommapojkarna. Vi behöver ju inte gå in på resultatet..
Och så kom det fram två gubbar till oss som undrade om det var vi som ville börja hålla i Zumban (vi har väntat på att de ska kontakta oss) så det var jättebra att vi äntligen fick lite svar och än så länge ser det riktigt ljust ut!
Sen joggade jag hem för jag hade en del energi kvar. Hemma lämnade vi tillbaks hunden och nu sitter jag här. Vet inte om ni bryr er, men nu vet ni iallafall.
 
bild från annan fotbollsmatch, men bara så ni kom i den rätta känslan

ojojoj vilka underbara dagar jag har haft!

Jag och Hanna har i stort sett slappat hela tiden under tiden vi bodde i Leffes stuga och det var så galet skönt att det knappt går att förklara med ord. 95% av tiden fördrevs med att ligga i sängen och snacka, se på film, läsa, skriva eller rita. Dom sista fem procenten gick till att gå på promenad och leka med Lea (hunden) eller äta macka.. Om vi nu inte gjorde det i sängen...
 
 
 
 
Och så var vi på ungdomskväll igår också, men det var knappt. Vi missade nämligen bussen, men som tur var så har vi en färja där man kan ragga upp en lift - puh!

saker som hänt idag som jag önskar jag hade bilder på:

  • När min temporära hund hoppar efter en gräshoppa
  • När vi (äntligen!) fick tömma växthuset å plantera ut typ allt på jobbet idag
  • När jag och Hanna försökte fiska, men hade tre hundar som såg fiskespöna som gigantiska leksaker som hindrade oss smått...
  • När jag åt sushi till middag
  • Att tredje sesongen av Gossip Girl har kommit (!!)
  • När jag kom hem från jobbet och min temporära hund hade lyckats dra ner tre brödpaket OCH kattmatskålen...
Men det har jag iallafall inte. Inga bilder alls från idag faktiskt.. Nä men nu ska jag och Hanna flytta till Leffes Stuga för natten (eller två..) för vi är nämligen lediga imorn. Vi hörs!

min lycka i denna stund

Har den senaste timmen fått reda på att jag ska få vara hundvakt till denna krabat i TRE dagar!

OCH att jag kommer få betalt för det. OCH att det betyder att jag å Hanna kan flytta in i Leffes stuga i två nätter som vi annars inte skulle hunnit..
Hihi, jag är lycklig

har haft en underbar och riktig sommarlovsdag!

Dagen har bestått av prat, bad, studsmatta, bak, minipicnik, glass, slapp, hundar å film. Kan sammanfatta den med att vi har gjort precis ALLT som man kopplar till sommarlovet! Tyvärr missade jag utegympan, men det vare nästan värt.
 
 
mums, glass!
 
 
super-chokladboll
 
klara chokladbollar
 
middag ute på gräset på filt
 
Elina och Billy - mys!

om ni undrar vad som händer idag..


som ni nog märkt, tog Juni månad slut

och det är dags att lämna plats för nästa månad. Juni har vart en månad utan många lediga dagar, men jävligt många roliga!
 
 
Nu går vi vidare till Juli som bland annat kommer innehålla saker som familjesemester, födelsedagar (inte allra minst min!) och förhoppningsvis mycket annat skoj...
 
 

man vet att det är illa

när man är uppe hela natten för att se klart andra säsongen av Gossip Girl. Men vad gör det? Det är ju sommarlov! Han sa det iallafall så jag är lycklig. Och så grät jag lite. Åherregud, vem är jag??

Den som bestämde det här ska dö!

 
Nä ja skämta bara. Fast det gjorde jag inte. Död ska den bli!

tillbaks från Mariefred och regnet

Tror min familj har något sorts olycksmoln reserverat för när vi ska ge oss ut på vattnet. För så fort vi sätter våra fötter på en båt så kommer likt förbannat regnmolnen fram. Men efter ett liv med denna egenskap har jag inte bara lärt mig tolerera regnet, utan även uppskatta det. Dagen har vart otroligt mysig och jag ångrar inte en sekund att jag följde med!
 
morbror, pappa och morbror
 
mormor
 
Som sagt hittade regnet oss, ordentligt också! Som tur var satt vi på en mysig restaurang när himlen kände för att öppna sig. Det såg seriöst ut som om någon riktade ett duschmunstycke mot fönstren, och efter ja.. Se på bilderna så förstår ni...
 
 
Japp. Några började paddla med kajaker mitt på gatan! Och som ni ser på cyklisterna så var det rätt så djupt..
 
Men hemvägen var trots allt oslagbar! Pappa och morbror satt i fullt regnställ och styrde oss den tre timmar långa resan hem. Jag mormor och morbror nr.2 satt under däck och snackade, åt godis, drack te och läste. Inget att klaga på där.
 
 
Allt som allt en otroligt mysig dag!

oh fuck, min solbränna har börjar flagna -.-

Ikväll har vi haft släkt över på middag och våra norrmän som har sin segelbåt för tillfället här på ön kom på idén att vi skulle spendera morgondagen i Mariefred. Så imorgon ska vi alltså upp vid tio, segla till Mariefred där vi ska spendera dagen och sen hem igen på kvällen. Låter inte helt illa om ni frågar mig! Uppdatering får ni när jag kommer hem igen :)
 
bild från segling på den båten sommaren 2010

magnus ladulåsloppet

Idag tog Magnus Ladulås-loppet plats på Adelsö för första gången i världshistorien. Ett pådrag av Adelsös idrottsförening som visade sig bli mycket uppskattad. 51 deltagare lyckades vi skrapa ihop på vår lilla ö, vilket är en bragd i sig. Själv var jag übertaggad på att vara med, men blev förbjuden av pappa då min förkylning fortfarande inte är att leka med. Istället fick jag bli fotograf åt Hanna. En helt okej post iallafall, trots att jag var (är) väldigt besviken på att jag inte fick vara med.. Jag och pappa åkte iallafall först till starten, sen hem där första vattenpasset var och sen tillbaks till starten för att se alla målgångar, så mycket bilder blev det!
 
 
Hannas målgång
 

Kvällen har bestått av kvalitétstid med min pappa

men nu kom mamma hem så jag lyckades smita ;) Till middag blev det bakad potatis och till efterrätt Åsa-Nisse, inte så illa.. faktiskt...
 

så vare klart då

Färgen fick sitta i tre timmar, trots att det stod femton minuter på förpackningen, men ändå ska den likförbannat vara motig. Tydligen är det typ omöjligt att färga rött hår, men nu är jag iallafall klar med färgning och riktigt nöjd. Kanske inte riktigt lika mycket färg som jag tänkt mig, men jag tycker det blev riktigt snyggt! No regrets.
 
Det vita på tröjan är blekningsmedel från igår, braa där...
 
snipp snapp klart
helt okej om ni frågar mig!

hahaha! hur man gör en "sidan kan inte visas" rolig!


glömde visst solkräm idag...


blekning av håret - the story

allt är framme
 
Emma är redo
 
blekningsmedel i
 
hår - inte så blekt
 
okej, då kör vi en gång till!
KLADD!
 
och nu är det någorlunda ljusare i topparna
(det syns inte så mycket på bilden, men det blev faktiskt rätt så bra!)
 
imorn blire färg, taggad!!

övriga gårdagen..

Bestod av standard-saker som Hannas och Emmas tunnelbane-show där vi roade våra kära medpassagerare på tunnelbanan.
 
Å sen middag på donken
 
Sen till ungdomskväll
 
 
där Gustav undervisar oss om hästsperma..
 
inga kommentarer..
 
och en fin utsikt från färjan på vägen hem
(sista fyra bilderna tagna från Hanna)
 
Supermysig dag och man kände verkligen att det var sommarlov! Men tyvärrr har den betalat sitt pris för jag har blivit drabbad av en massiv förkylning - inte kul!

shoppingen igår gick superbra

Hittade typ super-rea på H&M där jag råkade ha pressentkort, så kul och billigt blev det...
 
Shortsdress 199:- 75:-
Linne 49:-
 
Kjol 149:- 75:-
BH 99:-
 
BH 129:-
 
Och så självklart, det viktisgaste - hårfärgen
 
Blekning och färgen "Pastell Pink" av märket Directions (tack vare Alwine). Nu är jag mer taggad än någonsin, ikväll skare blekas!
 
 

okej, då drar jag då..

 

tror jag tar knallorange, eller ceriserosa...

Nu ska jag å Hanna snart in till stada och köpa hårfärg(!!). Förhoppningsvis hinner vi ta en tur ner til Bengans skivbutik och om det finns npgra slantar kvar i min plånbok hoppas jag kunna inhandla bikni från Stadium som jag suktat efter länge.. Kanske kan kolla på vanliga kläder också? Okej, det verkar som om det här kommer bli rätt så dyrt.. jaja... 
 
Sen är det iallafall ungdomskväll om jag orkar. Vi hörs ikväll!

Within Temptation, LMFAO, Dropkick Murphys, RixFM festival, Simple Plan(!!)

Har otrooligt sug att gå på konsert. Hade aldrig gått på konsert (bortsett från Allsång på skansen..) i hela mitt liv, tills ett halvår tillbaka, och nu helt plötsligt har jag gått på fem stycken och fy jävlar vilken drog det är! Har precis spammat alla mina favorit-bands hemsidor men självklart är det ingen som kommer till sverige. Pissigt!
 
Så om någon känner för att typ ta hit några av världens bästa band så dom kan ha en liten konsert här för mig, så skulle jag inte klaga, lovar!
 

fick värsta artistiska rycket idag

Och satte mig i solen med datorn i två timmar idag och lyckades krama ur mig en fyra-sidors novell. Ganska nöjd med den blev jag också. Storyn har vart i mitt huvud i några månader och nu finns den vipps i pappersform också. Inte illa.
 
Moln fick den heta

Spöket labans larviga kompisar..

Om ni inte visste det, så hatar jag mina ögonbryn. Och nej Kristin, jag starkt ogillar dom inte, jag hatar dom! Varför? Dom existerar inte! De är så galet ljusa att man inte ens ser att dom är där. Så efter en kväll av klagande fick Hanna ett ryck och målade i dom... Och nu vet jag inte. Hon tjatade om att det var snyggt men jag vet inte om jag ska hålla med eller om jag ser ut som en cirkusclown... Så, därför låter jag er avgöra. Tycker ni om det, gör jag mig av med mina hemska pann-spöken en gång för alla och färgar dom (jag färgar ändå ögonfransarna, så jag har allt hemma...) eller så gör jag mig av med tanken och förnekar att de ens har vart synliga en enda gång... Åhej, men då kör vi då...
 
 
Vad tycker ni? Ärligt? Svara oavsett vad ni tycker, jag tar inte illa upp! Det här är er chans att skydda mig från ett otrooligt stort misstag, så snälla svik mig inte!

Funderar på att skaffa dip-dye...

Har aldrig ens tänkt på alternativet tidigare. Har aldrig vart intresserad av att färga mitt hår eftersom jag redan har ovanlig hårfärg som jag är väldigt försiktig med och rädd för att förstöra. Men en dip-dye är ju perfekta sättet att få en liten förändring med, plus att det bara är topparna som blir färgade och det klipps ju ändå rätt så snart bort.  Så vad kan gå fel?? Enda frågan är vilken färg jag skulle ha då... Förslag?
 
Kanske orange? Eller rosa?

vatten, vatten, bara vanligt vatten...

Gårdagens aerobics slutade med ett vattenkrig mellan mig, Hanna och Max.
 
 
Efter kom Hanna över och vi satt och roade oss hela kvällen med tv-program som Sex Education, varför händer det alltid när hon är här??

Jag var gaalet sugen på glass..

och så hade vi bara glassbåt med hjortronsmak hemma, what the fuck lixom??
Jaja, får väl offra mig och äta den iallafall. A girls gotta to what a girls gotta do..

lunch alá mig - är ni avundsjuka??

lax- och potatisomelett med lite bearnaise och sallad
mums säger jag bara!

hej och hå, smultron på strå..

Morgonen har spenderats på arbetet där vi har skyfflat ogräs och skolat plantor, kanske inte det roligaste men helt okej. Vår arbetsgivare Torbjörn fick vi reda på fyllde år (tack facebook!!) så då blev det ju perfekt att ge honom skylten, han blev jätteglad!
 
På vägen hem stannade jag och Hanna och åt smultron på strå, oj vad somrigt allt blev helt plötsligt!
 
Hahahaha!
 
mums!

pappa angående att spanien vann över italien:

Ha! Där fick dom allt för att dom gav Loreen 0 poäng!

Jag tror att pappa är rätt så ensam om att koppla Fotbolls-EM till Eurovision...

varför har ingen berättat om den här spotify-funktionen tidigare??


men braa där!

Jag: Och sen hade vi separata samlag med vår naturlärare(som vi hade sexualkunskap med - skolans snyggaste lärare) och fick reda på vårt betyg..

Fick skjuts in hela vägen till Alvik igår oxå med någon random snubbe, men det behöver vi inte berätta för mina föräldrar.. eller fredrik..

Nu är jag hemma igen och bortsett från lite trött, väldigt glad! Hos Anna först så hade jag otrooligt mysigt och det blev en heel del snack!
standard.
 
Sen vidare då till picnik som blev med bara Madeleine eftersom Kristin va sjuk. Men rikitgt mysigt blev det!
Och så var det såklart inte bara jag och Madeleine. Vi fick sällskap av en otroligt söt och nyfiken ekorre som åt upp dom jordgubbar vi kastade bort.
 
Madeleine som försöker få en bra bild på Rune Sven-Bertil. Japp det är hans namn, mobba honom inte för det, han kan vara rätt känslig.. typ..

RSS 2.0