Jag fick denna teckning av minsta kusinen imorse

Det är en igelkott.
Detta må vara de gulligaste/finaste/roligaste jag någonsinsett.
Ser ni taggarna där uppe? Och svansen? Och ögonen? Hahahahahaha!!

Ni skådar just nu det sista plugg-inlägget på lääänge

Nu har jag (efter en tvåtimmars-tupplur) äntligen skrivit klart den sista kompletteringen och kan bekräfta att jag är klar för sommarlov. Jag vill tacka grymt för att ni stått ut med alla plugg-inlägg och lovar att nu blir det inte några fler på minst tolv veckor, för på onsdag går jag på sommarlov!!!
 
 
 

Det har vart ett lååångt dygn

Igår fick jag återigen reda på att det inte var någon idé att gå i skolan - på vägen till skolan. Jag ringde Nathlie och övertalade henne om att gå till skolan i alla fall för att umgås med mig och det gjorde hon också. Vi gjorde en gympauppgift vilken innebar att ta ett varv runt Skanstull, åt lunch och lite annat viktigt, som detta..
 
 
 
 
 
Om ni inte förstår det försökte vi alltså efterlikna gubben på påsen...
 
Jag, Nathalie och Marcus fick roa oss i skolan med typ ingenting tills klockan blev halv fyra (Nathalie drog lite tidigare) och jag for in till Tallkrogen för att vara barnvakt. Vi gick och åt pizza och lekte i parken i en och en halv timme och tyckte att jag var världens bästa barnvakt. Men barnen blev övertrötta och satt hela kvällen och skrek över att dom antingen ville leka, eller äta, eller att mamma och pappa skulle komma hem. Halv tio kom dom äntligen hem, men jag missade tunnelbanan och jag kunde inte komma hem. Och hade fyra procents batteri på mobilen. Det slutade med att jag halv elva fick krascha hos världens bästa faster och sova där. Helt. Fucking. Utmattad....
 
Trots att det kändes som jag hade en grym baksmälla blev denna dagen trots allt rätt bra då man blev väckt av söta kusinisar, fick se film på samhällen, slutade elva, fått höjt betyg från D till B, äntligen få träffa världens bästa Kristin, få sällskap på bussen av Jenny och få äta lunch på krogen med pappa och diverse adelsöfolk.

Känslan när man cyklar till färjan och det börjar regna precis när man går in i hytten

Kanske inte så bra bild men det kom in en snubbe nu så jag vågar inte ta några fler..

One down, one to go.

När jag vaknade hade jag fått sms från skolan att psykolgin var inställd och då tyckte jag att jag lika gärna kunde skippa studiepasset också och fortsätta skriva mina kompletteringar hemma. Då behöver jag inte komma till skolan förän svenskan börjar vilket är halv två. Jag har legat kvar i sängen två timmar extra och dragit mig och sen har jag ätit ett mumsig frukost (ugnspannkaka-rester från igår hehe) och suttit och skrivit på psykologikompletteringen. Nu har jag skrivit i en och en halv timme och fått ihop lite mer än två sidor, vilket betyder att jag är klar! Jag ska bara korrekturläsa texten och sen skicka in den. Bara en kompletering kvar nu!
 
Riktigt nöjd, men fortfarande rätt sömnig!

Jag har precis vart ute på en jättemysig promenad med bästa Hanna

Idag var jag verkligen trött. Alltså på riktigt. Både i kroppen och i huvudet. Jag har i stort sett pluggat varenda kväll sen jag kom hem från tyskland efter påsklovet och nu fick min hjärna nog. Trots att det bara är tre dagar kvar tills det är över och två små kompleteringsuppgifter. Men så messade Hanna och frågade om jag ville gå en promenad och det var faan det bästa någon föreslagit på hela året. Det var så otroligt skönt att äntligen få uppleva våren på riktigt och inte genom ett bussfönster medan man pluggar. Att få gå runt och berätta precis allt man känner och tänker om allt för någon man verkligen tycker om och har saknat utan att bli förhindrad av scheman och alla som surrar omkring en.
 
Vi gick runt i två timmar och hann under denna tid dricka vatten ur ungdomens källa, se på solnedgången över mälaren från vår favoritplats på jorden och bara ha det bra. Det känns som om mina batterier är uppladdade igen. Två uppgifter. Tre dagar. Det klarar jag. Lätt. Sen är det sommarlov!
 
 

zzzzzzzzzzzz

Såhär pigg är jag idag
 
Och såhär taggad är jag på att plugga
 
Men psykologin måste göras den med. Näst sista uppgiften nu. Sen kan jag gå på sommarlov!

Keine mehr Deutsch für mich

Idag var sista tysklektionen så vi tog dom sista pengarna ur klasskassan och fikade loss. Jag tyckte det var riktigt sorgligt i och med tyskalektionerna har vart så otroligt roliga och att vi blivit så tajta inte minst för resan till Berlin. Men nu är det alltså slut, sorgligt, men samtidigt skönt att slippa plugga tyska någonsin igen.
 
 
Har ni sett vad långt hår jag har fått förresten?
 
 
 
Så. Bra. Bild!
 
 

Denna snygga tröja kom jag hem med igår också

Jag längtar efter i sommar då man kan springa runt med bandtröjor och slitna jeansshorts!

Bästa femhundra kronorna jag någonsin spenderat!

Konserten igår var faan det coolaste jag någonsin vart med om! Jag skulle kunna sitta där i publiken resten av livet! Tyvärr hann vi inte få ståplatser, för det skulle vart så grymt att jag inte vet vart jag skulle tagit vägen! Så det kanske nästan var bra att vi satt, så mitt huvud inte exploderade eller nåt av överexaltering hehe..
 
Kristin och jag väntade innan.
 
Sen fick vi köa lite i regnet.
 
Sen satt vi och väntade på att det skulle börja... lääänge...
 
Å sen gjorde det de, jävlar vilken show det var!
 
 
 
 

Nu ska jag fara in till stan för att möta upp tjejerna och se på p!nk

Jag hade jättestora problem med att välja vad jag skulle ha på mig eftersom det är varmt men regnigt men det blir bättre väder imorn och att de ska passa på konserten men också i skolan imorn.. Men så kom jag ju såklart på det. Jag måste ju ha mina rosa byxor när jag ska gå på P!nk-konsert såklart!
 
 
Ha en bra kväll allihopa! Det kommer nog jag ha iallafall!

Nu har vi vart på morsdag-fika i hembygdsgården med kusinerna och mormor

Bulle och Chailatte.
 
Kusin
 
Mamma och pappa
 
Moster och Mormor
 
Såhär mycket såg jag av kuster
 
Och såhär mycket såg hon av mig..

Eller ja.. poolparty var kanske att överdriva

Vanlig lördags-adelsö-släkt-middag med pool. Men det var inte så illa det heller! Fast det var bara jag, mamma, mormor och morbror som vågade sig i vattnet,hehe. Årets första fuskbad avklarat!
 
 
 
 
"Här i sitter tre generationer"

Nu ska jag ta paus från plugget och dra till kuster på poolparty

Ha en gosig kväll allesammans!

Nu sitter jag och pluggar med Nathalie via skype

Det går jääättebra.. hehe..

Jag har gjort ett mors dag-kort

skissen från början
 
målad
 
framsidan klar
 
insidan klar
 
kort plus present (cashewnötter)
Mycket nöjd Emma, hoppas mamma blir glad!

Alla bloggar jag går in på skriver om hur fint vädret var igår och hur härligt det var att vara ute med kompisarna

Och man själv ba "Jahapp. Jag satt inne och pluggade hela dagen igår. Gick inte ens ut. Hur faan hinner alla andra i världen med allt plugg?"

När man går in på 9gag påväg till mattenationella och detta är den första bilden som dyker upp..

Jag tycker inte om att använda andras bilder på bloggen, men jag måste helt seriöst skriva att 9gag hjälper mig genom all denna stress. Dom (den?hen? det?) håller mig på bra humör, ger mig bra paus-sysselsättning och lägger ständigt upp inlägg som dessa som helt seriöst hjälper mig!
 
 

sköna lärare..


Här har jag planterat rumpan för dagen

Och jag tänker inte slita upp rötterna förän jag har fått riktigt mycket gjort!

Inte långt borta att skriva ett låångt och aargt mejl till skolverket just nu...

Vårt internet har vart nere och därför har jag inte kunnat blogga något. Men jag har gjort en massa andra saker istället..
 
Som att ha vart barnvakt, umgåts med vänner som jag inte träffat på länge och känt mig riktigt saknad och vilat och pluggat på madrassen Hanna sov på i lördags och som jag inte pallat ta undan hehe..
 
Jättefin bild, jag vet.
 
Idag går jag förresten på helg. Jag har lite lektioner imorn men jag har så mycket att plugga så jag får stanna hemma för att hinna med. Lite galet hur skolan fungerar nu för tiden, man får stanna hemma från skolan för att hinna göra det som staten tror man ska hinna med när man har tid över från skolan...

Idag har jag vart lite nere

Jag har fortfarande massa plugg som stressar ihjäl en, stora livsavgörande frågor att svara på och är trött hela tiden. Funderar dock på om det är för att jag inte tränat på länge som jag är såhär. Ska försöka ge mig ut på en joggingtur imorgon (går ej idag - har ätit pannkakor till middag...) och så får vi hoppas att det är rätt medicin!

The Forest of the Nobel Island

Eurovision sågs igår tillsammans med föräldrarna, lite släkt och Hanna. Hade hundra gånger hellre vart ett skönt ungdomsgäng (speciellt med tanke på att jag och pappa började bråka mitt i allt) men det var iallafall jätteskönt att Hanna var här och gjorde kvällen bättre!
 
Att en Adelsöbo skulle vinna Eurovision är ju helt sjukt (hennes pappa bodde på Adelsö) och det jag funderar är hur faan vi ska få plats med nästa års final på vår lilla ö? Och att slå gårdagens super-braiga program kommer ju också bli svårt... Men det fixar vi!
 

Vi får gäster om tio minuter


Men jag ligger kvar i sängen så länge jag kan!

Jag köpte denna grymt fina ring igår också

 
 
 
Tio kronor på H&M jao!

THE MOTHERFUCKING SOUNDS

Igår var jag som sagt på The Sounds på grönan och dom var så sjukt jävla bra!! Bästa konserten jag vart på efter Simple Plan (kommer aldrig gå att slå den!). Det var grymt bra musik att hoppa till, schyssta människor som stod runt oss, trevligt sällskap och jag kunde de flesta låttexterna. Har får ni lite bilder.
 
Innan tog jag och Nathalie lunch på Subway - mums!
 
 
Sen var vi och testade typ alla kläder på hela drottninggatan för att fördriva tid. Jag fann denna klänning som jag grymt gärna vill ha! Jag kan ha den både på skolavslutningen och sen lite annat i sommar. Ryggen är ju helt fantastisk och jag gillar att den har hög urringning där fram. Dock kostar den 400 kronor och jag är ju som vanligt pank hehe..
 
Sen drog vi tillslut till Grönan där vi mötte upp Lena och träffade Sam, Alwine och deras kompis Viktor som vi hoppade med.
 
 
Jag har så söta vänner!
 
 
Maja var GRYMM!
 
Efter konserten gick vi alla sex från Grönan till t-centralen och garvade och sprang runt och hade det hur bra som hellst! Bland annat testade vi att vara ABBA och blev fotade av och med nån random kille. Jag gav honom min mail så han kunde maila bilderna till mig - ni får se dom när jag får dom! Jag och Nathalie fick dessutom gå hela vägen barfota på grund av grov tåbira och obekväma skor. Som helhet var det bara en heeelt fantastisk kväll och när jag tillslut skulle gå och lägga mig hos mina kusiner på kvällen så hade jag så ont i benen att jag knappt kunde sova, då vet man att man haft en bra kväll!

Idag failade jag beeptestet

Men jag har kommit fram till att livet går vidare och att jag ska på the Sounds imorn på Grönan och att skolan kan gå å ta sig långt upp i arslet!

Jag har nu ramat in William autograf

Jag hittade en av mina gamla ramar som jag hade innan vi gjorde om på rummet. Tror den kommer passa jättebra med mitt pastelliga rum.

Nanananananana.... superman?

Jag fick reda på idag att vi har beep-test imorn. PANIK!! Men, jag och Nathalie har skrivit en lista på varför det kommer gå grymt bra (jag måste slå förra årets resultat, något rätt så svårt med tanke på hur sjuk jag vart det senaste halvåret och hur mycket min kondis har sjunkit), laddat upp med pasta idag, endast fått tänka positiva tankar om det underbara konditionstestet och druckit massor med vatten. Och jag har den ultimata anledningen till varför det kommer gå så jävla bra imorgon...
 
Jag ska ha mina nya supercoola Superman-trosor på mig! Aj nåv, rajt??

Pappa kom hem lite spontant med ett par grymma högtalare till min dator..

Jag har bett honom i några veckor att kolla lite om vi har några typ på vinden, och så kommer han helt plötsligt hem med ett par fina och splitternya! Ja jag klagar då inte!
 

Man vet att man är kär när hunden lägger sig och sover under dina ben


Såg precis ett sjuuukt bra klipp!

 
 
Om ni har tjugo minuter över och är Harry Potter-fan så rekommenderar jag verkligen denna. Speciellt till du Kristin. Du ligger hemma och är sjuk, du har ingen ursäkt!

Lea

Efter att ha haft tre examinationer igår, tre idag och veta att ytterligare två väntar i morgon är det helt fantastiskt att komma hem till världens finaste hund som blir helt galen av lycka när hon ser dig. Mamma har vart hemma och var tydligen hundvakt. Usch vad jag önskar att vi inte skulle behöva lämna tillbaka henne!
 

We are still young but we are getting older, our hearts are still warm but they are getting colder

Idag har jag haft två nationella prov (tekniskt sett tre..), pluggat svenska inför provet imorn och skickat in ergonomiuppgiften - allt detta med mensverk, tacka gud för choklad och vetekuddar! Nu ska jag njuta av Eurovision i sängen tills jag somnar.

Har ni sett min nya fantastiska tröja?


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SYSTER GAV MIG WILLIAM SPEEEETZZZZZZZZZ AUTOGRAF SKRIVEN TILL MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGG!
 
RAM SKA INKÖPAS TILL DENNA SÅ FORT SOM MÖJLIGT!

Igår lämnade jag av min norrlänning i stada och hämtade min syster

Och så satt vi och åt bullar medan vi väntade på att hon skulle få gå på bussen - inte mig emot!

Uppdatering plugg

  • Samhälle
  • Psykologi
  • Gympa
  • Sociologi (10 veckor sen)
  • Retorik
  • Ergonomi
  • Sociologi
Och när det kommer till nationella:
 
  • Tyska hör: C
  • Tyska läs: D
  • Tyska skriv: C
  • Tyska Muntliga
  • Engelska muntliga
  • Engelska skriftliga
  • Engelska läs
  • Engelska hör
  • Matte skriftliga
  • Matte Muntliga
 
Känns genomklartbart!

Okej, vad har hänt på sistone?

Det har blivit fint väder.
 
Jag har ätit popcornglass - svinäckligt!
 
Min lilla norrlänning Ingrid har kommit på besök och vi har bakat.
 
Blåbärsmuffins med Philadelphia-glasyr.
 
Och så har vi gått på Vandringsdagen (obligatorisk för Adelsö-bor)
 
 
Och gått upp i utkikstornet.
 
 
Och ätit den obligatoriska fisksoppan (anledningen till varför man ens går)
 
 
 
Och sen har vi också vart inne i stan och turistat
 
Och sett på fina blommor i kungsträdgården.
 
Japp, så detta är anledningen till varför jag vart borta från datorn. Hoppas ni förlåter mig med alla dessa fina bilder!
 
 

Psykologin inskickad!

Den blev grymt flummig och troligtvis jättedålig, men så får det vara för jag har inte mer tid för den! Dags att fortsätta på listan av inlämningar:
 
  • Samhälle
  • Psykologi
  • Gympa
  • Sociologi (10 veckor sen)
  • Retorik
  • Ergonomi
  • Sociologi
Sen måste jag plugga igen 40 sidor i matten, plugga grammatik inför svenskaprovet och göra alla nationella prov och det också. Fyra veckor har jag på mig. Sen är det lov!
 
Glad, men sliten!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge (vi får hoppas att det är lärarens inställning..)

Jag la av med uppsatsen trots att den ska in nu ikväll. Jag är så trött så det blir ändå inge bra. Jag får skriva klart den imorn helt enkelt. Hellre att den är sen än dålig. Nu ska jag bara chilla, dricka te, va inne på tumblr och sen se Partaj. Ja, det blir bra!

Nu ska jag försöka plugga!

Skulle egentligen börjat redan för två timmar sen då jag kom hem, men jag är så jävla trött så har bara suttit och hittat på saker att göra istället. Men nu taggar vi med mammas supergoda Mazarinkaka och hoppas att det ger mig lite energi!
 

Fun. Fun. Fun. Fun.

Igår var jag som ni vet inne i stan med denna sköna grupp för att se Fun. uppträda på Grönan.
 
Och vi hade massor med kul, så här får ni en skön bildbomb i dålig kvalité (Hade både glömt ladda kameran och sätta in minneskortet, så fick fota med mobilen hela kvällen..)
 
 
 
Nostalgi!
 
Nostalgi + sockervadd = hårig fot
 
 
 
 
 
 
Spelningen var grymt bra och sångaren sjukt snygg. Efteråt hade vi ingen brådska och eftersom spårvagnarna var proppfyllda gick vi tillbaks till stan och stannade på Max för att chilla lite innan vi splittrades och jag for den sista biten hem till Madde där jag sov. Det bästa var hur vi började blåsa upp luftmadrassen klockan tolv och hur vi säkert väckte hela huset hehe..
 
Såhär roligt var det! (Förlåt Madde!)
 
Och så här trötta var vi... Trots det låg vi i sängarna och snackade fram till tre på natten, så idag är vi båda trötta som faan! Allt som allt en sjukt mysig och rolig kväll!
 
 

Hejhopp långkalsong!

Idag ska jag och mina kompisar se på Fun. på Grönan och jag tror att det kommer bli jättekul! Jag ska bara plugga några timmar innan jag åker iväg, gick nämligen upp halv tio (läs midnatt) för att hinna plugga idag. Ojojojoj.
 
Ska förresten kanske få gäster från Norrland över Kristihimmelfärd, mycket roligt med tanke på att jag inte hade några planer alls.
 
*Emma-är-trött-och-pallar-inte-se-glad-ut-som-om-hon-menar-det-men-hon-är-det-!*

Aa juste, jag ska bara gå å besöka min häst som bajsar pengar..?

Vem faan lägger ner så mycket pengar på ett fucking spel??

Freitag

Efter att ha pluggat sen jag kom hem på en ovanligt rolig uppgift i personlighetspsykologi där jag har vart rätt så flummig och skrivit saker som...:
 

"En annan som jag vet har samma egenskap är min vän Kristin, med vilken jag kan ha samma argumentation i flera månader då vi är oense om något för att båda vägrar ge upp kampen, även om det handlar om något så idiotiskt som om filmen LOL är bra eller inte (true story)."

 

och

 

"Så, nu är jag tillbaks från en snabbstädning av huset (dammning och dammsugning samt undanplockning av grejor). Vi ska få gäster i helgen och pappa sa att vi var tvungna att städa, så jag fick ta en paus härifrån. Men detta var nästan bra (om man nu ska försöka hitta något bra med städning..) för nu fick jag ett väldigt bra exempel på min anpassningsförmåga."

 

...loggade jag in på 9gag och fann denna bild...:

 

 
... och fick självklart galna cravings efter mina Skittles. Så nu ska jag spendera kvällen med att inte kolla på hockey och trycka i mig resten av de Skittles som fick följa med mig hem från Berlin. Ha en bra fredag!
 

Finn ett fel..

Denna stod nere vid färjeläget..

Nu ska jag till aerobicsen

Och jag har det här på mig
 
Och jag är såhär taggad!

Helt sjukt att jag badade detta datum för fyra år sen..

 

Idag har jag och min lillkusin byggt en flaxel

Han såg glad ut när vi började ta bilden, men det tog så lång tid för mig att lyckas ta kortet hehe...

Vad är det bästa med att inte palla städa efter en övernattning? #2

 
43vewU on Make A Gif, Animated Gifs
Att redan vara i en säng när man tröttnar på plugget
 

Vad är det bästa med att inte palla städa efter en övernattning?

Att man kan plugga på golvet!

Vi trodde bussen skulle gå elva..

Den gick tolv.
 
Men det var nästan bra, för vi fick en riktigt mysig picknick nere vid busshållsplatsen (för vem pallar gå alla tre minuter upp till huset igen??). Om ni undrar varför det bara är tre folk på denna bild och sex stycken på alla andra så är det för att dom andra for redan vid nio-tiden (galna människor!)

Bilder från en väldigt bra valborg

Kvällen började med en mumsig middag och jordgubbar doppade i choklad till efterrätt.
 
 
 
 
Och sen en obligatorisk Loreen-dans innan vi gick till själva elden.
 
 
 
Och sen kom den fantastiska eldshowen som bara blir bättre (och snyggare) varje år..
Vägen hem dansade, sjöng och skrattade vi och sen hade vi en mysig kväll och natt hemma hos mig!
 

RSS 2.0