Sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå

Ska snart iväg och hämta barn på dagis och sen vara barnvakt resten av kvällen. Sen ska jag vidare till Farsta och Nathalie för några andra är och sover över, pannkakstårtaaaa heter middagen!!!




emma á la psykolog

 

Idag lämnade jag de julkallendrar jag gjort till mina vänner...

Nathalies - med en sån gubbe jag brukar måla på hennes hand fast i jultomte-style
 
Julias
 
Michaelas
 
Maddes (Dag-Otto)
 
Och Kristins. Antingen är den vegetarian eller kanibal. Jag vet inte riktigt. För den äter ju en morot. Fast det är ju dens näsa...

Har precis beställt julklapp från nätet alldeles själv.

Hoho, vad vuxen jag är!!
typ såhär vuxen...

Hejhej!

Jag är en människa som hatar krystade saker. Jag hatar krystade samtal med folk som man inte tycker om. Jag hatar krystade skratt åt saker som man inte tycker är roliga. Jag hatar krystade presenter som man egentligen skulle kunna ha gett till vem som hellst. Och jag hatar krystade blogginlägg.
Om jag inte tycker om någon - avstår jag från att prata med den. Om jag inte tycker något är roligt - skrattar jag inte. Om jag inte har något vettigt att ge någon - ger jag inget. Och har jag inget att skriva om här - så skriver jag inget. Och det är på grund av en väldigt fin regel som vi ständigt bli itryckta i lågstadiet. Behandla andra, som du själv vill bli behandlad. Tycker att det är en jävligt bra regel och tycker att den borde följas av fler.
 
Detta är anledningen till varför uppdateringen kan ha svackat lite på sistone. Visst har det hänt en hel del saker i mitt liv, men alltid innan jag publicerar ett inlägg ställer jag först mig själv frågan "skulle jag själv vilja läsa det här?" och därefter klickar jag bort inlägget. Jag hoppas att även ni ser detta som något bra och inte blir arga över att uppdateringen kan gå både upp och ner. Jag vill inte krysta fram texter och tvinga er läsa dem, det är helt ert val om ni vill läsa eller inte, precis som det är mitt val om jag vill skriva eller inte.
 
Till exempel igår skrev jag ett inlägg om att det var mammas födelsedag, men det kanske inte ni vill läsa om? Tänkte jag och tog bort det. Men här har ni bilden från det inlägget iallafall..
 

26e November

Jag vet att det fortfarande bara är November, men julkänslan börjar smyga sig på i och med att det blev mörkt redan vid tre idag. När jag kom hem tänkte jag äta lunch framför teven men hittade inget bra så jag kollade på så jag såg Elf som jag spelat in i helgen. Jag hade verkligen inga förväntningar på den filmen, men den var faktiskt otroligt mysig! Och vipps var den där! Julkänslan. Plötsligt började jag sjunga julsånger och bara mysa. Helt otroligt att det redan känns. För mer än sånt behövs inte. Lite mysighet men en gnutta mörker och så är det jul, oavsett datumet!


Fuck logic så in i helvete!

Min plan var att sitta och plugga denna dag. Gick det bra då? Näe, ja ska bara göra klart en julkallenderförst.. Nu är klockan fyra och jag är inte klar med julkallendern och jag orkar inte heller görra klart den trots att jag bara har fem luckor kvar. Och jag vill inte hålla på med flera saker samtidigt så därför börjar jag inte plugga heller.
 

Så kallad motivation




Första gången i år Malin gick på bio - tredje gången den här månaden för mig...

I torsdags natt kom syster ner till Stockholm. De spenderade hela fredagen hos systers pojkvän, men lördagen hade hon reserverat för oss! Så vi passade på att ta in lillkusin Matilda på bio. Denna gång såg vi Hotell Transylvanien. Riktigt rolig faktsikt (även för oss lite aldre alltså) speciellt på ett ställe där de gjorde parodi på twilight!
 
Sexighet ligger i generna...
 
 
Efteråt sprang vi runti affärer..
 
Roosa händer, roosa händer..

Ni har inte sett äkta lycka förens ni sett förståndshandikappade dansa!

I fredags var jag och volontärade på ett disco för förståndshandikappade, vilket visade sig vara grymt kul! Ni kan inte ens tänka er hur jävla lyckliga alla var bara över att få vara där. Smittade gjorde det också så jag hade det riktigt kul! Så uppraggad under en och samma kväll har jag aldrig tidigare blivit heller - haha!
 
På bilden ser det lite ut, men det kom faktiskt trettio pers!

why???

Varför gjorde gud sängen så skön om han vill att vi ska gå upp och lämna de varenda morgon??

Sverigee

Sitter och kollar på en skitmysig videobloggare från USA som är svensk utbytesstudent. Det är galet kul att höra henne jämföra våra länder och se hur hon uppfattar landet. I och för sig är videona två år gamla, men dom är helt klart värda att se!
 
 

blev lite snabb shopping sådära...

Kom precis hem från att ha suttit över i skolan och pluggat svenska och gjort en finfin powerpoint med Nathalie. Vi belönade oss sen med att dra in till stada och handla in lite fina saker. Detta är vad jag slutade med:
 
Sjukt dålig bild (vintermörkret jobbar emot mig...). Men det är en mörkgrå stickad tröja från H&M för en hundring iallafall.
 
Hoppsan, vad uppochner det blev.. Jaja, tre par trosor från Top Shop har vi här iallafall. Det är nämligen enda affären som har trosor som går att använda. I alla andra affärer finns det att välja mellan helt genomskinliga sliskiga trosor, stringtrosor (har allergi mot rumpor! Jag vill iallafall inte se så mycket..) eller tanttrosor som typ går upp till naveln och är beiga och gjorda i typ ylle. Ja, ni förstår. Tackar Gud för Top Shop!
Köpte även denna tröja med Heath Ledger á la Joker. Vet inte om det är rätt av mig att äga denna tröja eftersom jag faktiskt inte sett Batman. Men eftersom Heath Ledger är min själsfrände och det faktum att vi skulle vart gifta vid nu om det bara inte var för den där lilla detaljen att han är död, så tycker jag att det får jag.

hur man överlever Rousseau och Voltaire..

tur att skolan har godisautomat!

Nathalie pluggar voltaire megan Fox-style




revolution! eller typ evolution...

Halloh allihoppa! Idag har jag gjort något som jag inte gjort sen femman (crazy chey!). Jag har haft frisyr. Det vill säga inte utsläppt!
 
Men vadå? Tänker ni. Hon har ju som vanligt?! Men nej! Ser ni där på höger sida??
 
Dääär ja!
Min nya klippning tillåter inte mitt hår stanna i en stabil fläta.. Men de gör inget tycker jag, jag mjukstartar lite sådära.

Dagar-fram-till-julkallendern-kallender

Nej. Jag är inte julnörd. Inte alls. Och det var faktiskt pappas idé så det så!
 

vad jag skulle göra för denna tröja!


I am so totaly fucking ready for december!!

hej där, vet ni vaaaad??
 
Jag har fått TVÅ julkallendrar - weeeeeejjhoooooo!!
en av mamma och pappa precis just nu - choklaaaaaaad!!!
 
och en av lilla storkusin - visst är den söööööt?!?!

min ugnspannakaka... växte...

min fina pose där i speglingen ja.. hehe..
 
 

AAAAAAAAAAAHHHGGGGG!!!!

Hata att va sjuk. Får snart psykbryt om jag inte får tränaaa! Det var så otroligt skänt att få upp kondisen igen under lovet och att jag kunde fortsätta på samma sätt trots att skolan börjat. Men nu måste jag bara sitta här och äta kakor medans alla andra får simma å gå på aerobics å jogga å hålla i zumba. Orättvist jue!
 
såhär glad är jag när jag får träna:
 
såhär glad är jag nu:

Idag:

  • Har jag installerat och spelat spelet Backpacker 3 som jag inte spelat på typ sju år. Kul faktiskt! Jag körde på barn-frågorna så jag fick tillfälle att känna mig lite smart, hehe...
  • Aa, typ det...
Just nu sitter det en massa vuxna i mitt vardagsrum och har vägmöte så jag vågar inte lämna rummet... Och jag som är sugen på kakor..

Jag hade planerat att plocka in veden idag.

Men mamma och pappa ansåg att jag var för sjuk för det. Sen gick jag upp på rummet och såg på kaoset som var där. Men om jag riktigt känner efter i hela kroppen, så tror jag nog att jag är för sjuk för att städa också. Jahapp. Jag får väl sitta inne och se på Gossip Girl hela dagen då. Syynd!

Fredagen

Igår var jag tillbaks i skolan igen. Fortfarande seg och snuvig, men otroligt glad. Och ännu mer glad efter taco-lunch i skolan. Och ännu mer glad efter beskedet att vi skulle få sluta en och en halv timme tidigare. Förvisso var det bara jag och Kristin som slutade tidigare, så vi fick vänta på de andra. Genom att roa oss...
 
(Dan är vår mattelärare..)
 
 
Och när de andra äntligen slutat så drog jag runt dom på stan för att inhandla lite basic-varor åt mig..
svart linne
 
Nya örhängen
 
deo och mascara
 
kjol (den var på rea för 30 kronor!!)
 
Proffs hårspray och mousse (mina gamla var slut..)
 
te som ni ska få se vad det är till om någon vecka
 
och så "lånade" jag ännu en reklamposter av green day att hänga bredvid min gamla..
 
Och sen var det dags för det vi väntat i stan så länge på. Breaking Dawn part 2. Som var riktigt bra!
 

Min värd har precis kolapsat!

Jag sitter i min godan ro på torsdagskvällen och kollar på ett helt vanligt avsnitt Gossip Girl, och så dyker helt plötsligt detta upp:
The fuck gör våran lilla svenska Robyn där?? I New York?? På Gossip Girl???
 
 
Jag trodde inte ens att SVerige existerade i Gossip Girls värld. Och så dyker helt plötsligt våran lilla svenska, blonda Robyn upp. Min värd har just kollapsat. Helt!
OCH så håller hon ett privat uppträdande. Detta. Är. Sjukt!

Fick precis samtal av syster

för andra gången idag. Imorse var det för att fråga vilken låt det var som har textraden: it's a beautiful world, it's a beautiful woorld.. som hon ansåg skulle vara med i tio orsaker att hata dig. Efter en stunds funderade insåg jag att hon menade textraden: her face is a map of the world, is a map of the woorld and you can see she's a beautiful girl, she's a beatuiful girl ur låten "Suddenly I see"ut filmen Djävulen bär Prada. Japp. Bra där!
 
Andra gången ringde hon för att undra vilken karaktär i vilken serie som äter barnmat och jag förstod genast att hon menade Quinn ur Zoey 101.
 
Det här tror jag är den största anledningen till varför vi har syskon. För att hjälpa oss när vi har knutar i huvudet. Själv utnyttjar jag detta på mina nära och kära säkert en gång i veckan. Jag kommer aldrig glömma när jag en dag messade syster: "Vad är det här för låt? Nanananananana, woho! Nananananana, woho!" och hon inom en minut svarade Song 2 av Blur. Som ni ser, mycket användbart!
 
Ibland saknar jag henne så det gör ont.

Efter tre dagar tittandes på tv

med reklamer med helt galet fina och suktande kaffe-drinkar och allt sånt (ni vet vad jag menar..) så akut-ringde jag mamma och bad henne köpa hem spraygrädde. Visst tycker jag inte om kaffe, men en god kopp varm choklad kan man ju alltid kosta på sig...
Herre. Gud. Så. Gott!

Inte för å skryta eller så men I'm a fucking genious! (stavas de så?!)

Jag fick A på hemtentaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nej, jag är inte död

Men bra nära.. I måndags lämnade jag skolan när vi slutade (tolv) för att åka till Annas skola (som tydligen låg fyra minuter från min skola?!) och sitta med på hennes lektion. Jag var helt utmattad när jag kom, trots att vi slutat så tidigt, men det var gaalet värt det eftersom jag fick träffa bästaste Anna. Men när jag kom hem bröt helvetet lös. Jag frös och snorade och hade ont i halsen och var helt slukörd. Det kändes som om jag sprungit ett maratonlopp och grät för att jag mådde så dåligt. Så igår och idag har jag fått stanna hemma... Känner mig som världens största svikare eftersom vi har grupparbete-redovisning idag som jag missar. Först hade jag tänkt att åka till skolan endast till svenskan som är mellan ett och halv fyra för att kunna vara med och göra redovisningen, men när jagtänkte efter så insåg jag att det skulle innebära att jag fick ta tio-bussen till skolan och komma hem först vid sex. Alltså åtta timmar hemifrån för att vara i skolan två och en halv. Med feber. Det fick bli ett nej...
 
Här hemma har jag blivit behandlad som en kung av mina föräldrar som kokat te åt mig och bäddat in mig. SJälv har jag under mina piggare stunder gjort klart fyra (redan halvklara) julkallendrar och kollat på julmysiga saker på TVn. Inte helt illa!
 
Övrigt har jag precis pratat i telefon med syster en timma och hon har berättat om hur mycket hon saknar mig och vill komma ner och julmysa med mig framför gamla julkallendrar. Hon berättade att när hon väl kommer ner (18e december) så "lyfter vi inte arslet från den där soffan förens vi sett klart allt vi brukar se under november-december". Inga protester från min sida!
 
Ledsen för galet långt inlägg men nu vet ni iallafall hur det är med mig. Nu när jag inte är döende längre kanske jag kan uppdatera lite mer så ni slipper fler sånna här inlägg :)
 
De fyra julkallendrarna.. Men mer kan jag inte visa för då kommer folk fatta vilka de är till..

Fars dag-fika för the win!




Aa juste

Ja gick visst och blev korthårig i fredags... Botat min frisörskräck har jag gjort nu också!
Jag och Kristin fick nämligen håltimme i fredags men var tvugna att vänta på Nathalie i två timmar, så vi hittade nån sunkig drop-in-salong och blev nyfröjsade. Riktigt skön att slippa det där jävla trasslet jag hade till toppar!

inatt är man barnvakt då..

Just nu är dom söta men längtar lagom till när den minsta ska upp fem imorn..



partejjj

Igår var åkte mina föräldrar på romantisk weekend då jag hade huset på mig själv. Nathalie och Kristin hjälpte mig att hålla ensamheten borta. Tre till skulle egentligen vart med men tydligen hade dom för mycket liv.. Jaja, mer godis till oss! Vi skrattade hlgt till böda camping, mös ordentligt till a Walk to remember och diskuterade vildt till eclipse.

Gröna byxor och reklamtröjan jag fick av pappa - perfekt lagom snygg men chill torsdags-outfit!


Fortsätt simma, fortsätt simma

Igår efter skolan så simmade jag som sagt. Jag hade en sån jävla fart och var typ helt ostoppbar, så jag lyckades simma två kilometer på en timme. En timme!! Jag brukar göra det på en timme och tjugo minuter - fattar ni vilken fart jag hade??
 
Sen på ungdomskvällen var det riktigt mysigt och jag mest chillaxade och var glad. Det hela slutade dock med att Grahn sparkade på min fot vilket gjorde att han skulle pussa på den som förlåt vilket ledde till att jag ramlade rakt på rumpan mitt på asfalten. Har fulaste blåmärket på ena skinkan nu (nej ni får ingen bild!) och har inte kunnat sitta normalt på hela dagen. Japp det var det det.
 

dessa



Smakar preciis som min mammas thaikyckling!

Ingen vila ingen ro.

Sitter i skolan och försöker stress-plugga lite (upptagen dygnet runt tills tisdag..) medan jag väntar på att Michaela ska hinna hem och hämta badkläder så vi kan dra å simma. Sen ska jag vidare till ungdomskvällen och sen hem bums för att sova. Tackar gud lite tyst för att han gick med på att vår gympalärare gick vidare i Judo-VM i Miami så vi slipper gympan imorn och får sovmorgon till tjugo i ett.

Åååå maj gaaad!!

Se dagens avsnitt!! Nu!!

Kom hem typ skakandes från en buss utan värme och sen på promenad i det två-gradiga vädret och kom in i huset för att riktigt värma mig!

Eller inte..

Att misslyckas vara depp.

Imorse mådde jag så jävla dåligt. Jag var ledsen för att syster farit igen. Jag försov mig och fick skynda mig hela morgonen. Och så hade jag två prov som jag knappt pluggat inför och som jag var så stressad över att min stress-magont hade hittat en ny kompis vid namn illamående som kände för att ge mig lite kväljningar så fort jag kom å tänka på något av proven. Därför hade jag bestämt mig för att det här skulle bli en riktig depp-dag, men min skola och mina vänner gör det så jävla svårt för mig å va deppig. Jag är ju så lycklig där! Så det har resulterat i en sjuk berg-och-dalbana där jag var spy- och gråtfärdig ena sekunden och garvade så jag fick ont i magen den andra. Nu när jag ser tillbaks på den så har jag haft en riktigt bra dag, se där! Och så finns ju alltid Simple Plan och gör mig glad. Tror jag håller på att bli kär i dom igen. Och då har jag kunnat typ alla deras texter i tre års tid. Crazy det där.

Resultat av en otroooligt seg mattelektion

Satt och titade i mitt hår med Nathalies gel-pennor. Vad tycks?
Bästa bilden jag lyckades få till heheh..

Lägger upp en bild på världens godaste maträtt som mamma lagade idag (kroppkakor!!) eftersom kristin ville veta vad det var

So here you go!
 

Psukologi- och tyska provet kan gå å ta sig i ändan!

Sitter och pluggar sista kvällen som syster e hemma innan hon far sextiofem mil norrut igen. Känns inte riktigt rätt...

Och så försvann det lovet..

Jag har haft ett killer lov. Rätt så slappt men ändå (som vanligt) uppbokat. Dagen som ni inte fick höra mer av mig (torsdags) så mös jag och syster hela dagen genom att pyssla och se hela Kenny Starfighter-serien och Pelle Svanslös hehe. Man får passa på att va barnslig när man får va lillasyster!
 
I fredags for jag och Hanna in med syster och hennes pojkvän för att handla lite Halloween-grejor och sen sa vi hejdå till Hanna och mötte upp mamma för att ta med henne på en födelsedagspresent. Men först åt vi troligtvis den godaste middag jag någonsin ätit på Italiensk restaurang.
 
 
Själva överaskningen var Dirty Dancing - musikalen. Det är nämligen mammas favoritfilm och jag och syster ville ge henne något riktigt fint (vilket blev riktigt dyrt, menmen, hon blev glad!).
 
Lördag for jag och Hanna in till stada utklädda till läskiga halloween-spektakel och hälsade på Anna och hennes vänner...
Hanna är skelett och jag är död fjortis.. Om ni inte ser det alltså..
Läskigaste kostymen om ni frågar mig! Jag skulle faan i mig inte vilja vakna mitt i natten och se mig själv i mitt rum...
 
 
Hihi, kul med lösögonfransar också!
 
Så, nu vet ni vad jag haft för mig, är jag förlåten??
 

om ni undrar vart jag tog vägen igår

så for jag in till stan och träffade Hanna och köpte ännu en burk hårfärg (det ska funka!!) och simmade och åt middag..

Sen for vi till ungdomskvällen där syster väntade (yiihaaa!! har inte träffat henne sen augusti!!) och sen på kvällen hem där det blev sleepover på mitt rum med syster och Robin..




Idag har hon lovat mig syster-mys-dag och här just nu stängt in sig i vardagsrummet och håller på med något hemligt, hihi!

RSS 2.0