Jag blev visst lite uttråkad..

Så jag började pilla lite i paint...
 
 
Jag funderade på hur coolt det skulle vara att tatuera in knappar längs ryggen (väldigt är svaret!). Och på solen som jag redan bestämt mig för att skaffa (fast en mycket snyggare än den jag ritat..). Och detta blev resultatet. Helt okej för en riktig paint-oskuld tycker jag. Men, iallafall, vad tycker ni om min nya knapp-idé?

Idag har jag tagit in en av pappas elgitarrer och förstärkare

 
Och den har jag suttit och plojjat på. Han har en annan elgitarr (den heliga) som jag också får ärva om jag vill, men jag var för sjuk (lat) för att orka leta reda på den. Jag tog bara första bästa elgitarr jag hittade.
 
Min lilla musikhörna börjar bli helt galet jävla awsome. Jag får ge er en rundtur när den är klar!

Saker man gör när man är sjuk men inte mår dåligt hemma en hel dag...

Äter halvt hemmagjord semla.
 
Dricker lite te.
 
Försöker sig på Origami.
 
Misslyckas och slänger origami.
 
Ställer in de sista böckerna i bokhyllan.
 
Räkna antalet Suneböcker jag äger. Svaret är tjugoåtta.
 
Inte bäddar.
 
Överanvänder datan tills den dör av överhettning så den måste kylas av innan man kan fortsätta använda den...
 
Löser jättegamla korsord.
 
Aniktsmaskar sig med något som luktar geléhallon.
 
Byter inte om från sovtröja och mjukisbrallor. Och dricker lite mer te...
 
Spelar gitarr tills anledningen till att man är hemma gör sig påmind och man får för sig att göra något annat. Typ som att dö.
 
 
 
Minns bättre tider.
 
Och skriver slutligen ett långt fucking inlägg om det på sin blogg. Håll utkik - det kanske kommer mer...
 

Nu ska jag, en kladdig ansiktsmask och ett glas apelsinjuice se på Top Model sverige


Det är så konstigt att va sjuk när man inte mår dåligt.

Missförstå mig rätt, jag sitter ju inte direkt hemma och skolkar, men jag har ju ingen feber eller nåt. Och mellan mina extrema huvud/käk/öronvärks-attacker mår jag ju helt som vanligt. Det känns lixom onödigt att gå runt hemma och göra ingenting medan läxorna bara blir fler och fler och alla mina böcker är i skolan. Men så kommer det plötsligt värsta attacken och jag vill bara skrika för att allt gör så ont, så jag förstår varför jag är hemma...
 
Jaja, man får ta det dåliga med det bra. Nu kan jag ju faktiskt göra en massa saker här hemma. Som till exempel tömma de sista kassarna med saker till rummet, spela lite musik (fast tyst då), sepå serier jag missat och äta en massa. Läkarn sa seriöst åt mig att det är bra om jag äter mycket och tung mat, för då åker blodet ner till magen istället och slutar göra besvär i huvudet. Ska nog gå och ta en semla..

Alla dessa livsavgörande frågor...

Just nu håller jag på att kolla på tredje sesongen (stavas det sesongen eller säsongen??) Heroes, men måste erkänna att den är rätt dålig (förvånande med tanke på hur jävla bra första och andra sesongen/säsongen är!). Jag längtar efter att se femte sesongen/säsongen Gossip Girl, men vill ha den själv och inte streama. Dessutom väntar jag på att Celina ska ge mig Pretty Little Liars och har precis börjat följa MTVs nya skitbra serie Underemployed som kommer ut med ett avsnitt i veckan (som jag tålmodigt väntar på trots att jag vet vart man hittar alla tolv avsnitt på nätet..). Men jag vill gärna börja kolla på New Girl också, men vet inte om det är så bra att blanda in ytterligare en serie att hålla koll på. Men nu när jag är hemma några dagar vill jag ju ha en apbra serie som jag kan nörda STORT. What to do, what to do??

Pain in the ass (fast head)

Idag gjorde mitt huvud fortfarande ont, så jag beslutade att gå till sjuksyster. Hon sa att min värk lät allvarlig och bokade en akut tid åt mig på vårdecntralen. Där träffade jag en läkare som efter några undersökningar kom fram till att han inte visste vad det var för fel på mig, så han skickade hem mig med förhoppningar på att det är ett virus som spökar och tillåtelse att stanna hemma några dagar. Jag fick inte ens några värktabletter! Och varken Ipren eller Alvedon har hjälpt på något vis den senaste veckan. Kul. Så där har ni mitt liv några dagar framöver. Stanna hemma och vänta på att en värk som redan pågått i sex dagar mirakulöst ska försvinna. Som sagt, kul.
 
Nu ska jag sitta och tröstäta vindruvor och drickar liter med te!
 
 
 

Största wantiesarna just nu!

Bik Bok 99:-
 
 
Och Top Shops underbara Geek-tröjor för 200 och 300 kronor!

Näe nu!

Efter fyra timmar av "Jag ska plugga matte snart men ska bara göra detta först" så är det faan i mig dags att plugga. TAGGAA!!!
 
 Eller.. Jag ska bara göra lite mer te först..

Hej hopp gummisnopp!

Jag sitter just nu i mitt fina, nyrenoverade rum och typ njuter. Det är så fint! Nu är det MITT rum och inte mitt och systers rum där syster flyttat ut ifrån! Jaja, det jag skulle berätta var att jag höll på att plocka upp lite kassar i diverse skåp och lådor som inte har kommit på plats än, typ sånna här:
 
 
Och så hittade jag mitt i allt ett par främmande byxor, som jag varken tror är mina eller systers. Jaja, jag vet inte vems det är eller om jag hade tillåtelse att klippa i dom - men nu har jag iallafall ett par nya shorts!
 
 
 
Juste, kan ju berätta att i och med renoveringen har jag lyckats fixa en skrivbordslampa. Och vad betyder detta? JO! Att ni kommer kunna få bilder av mig där man kan se än min kontur! Wihoo!
Jag förstår er chock!
 

Nej. Jag är inte död.

Jag hara bara haft det väldigt virrigt. Väldigt. I fredags drog jag hem från skolan för att jag hade så jävla ont i öronen/huvudet/käkarna. Och sen igår renoverade vi klart mitt sovrum trots den där jävla värken som aldrig går över. Malin och co. var hema hos oss och åt middag och vi hade typ bästa kvällen ever och sen sov jag första natten i mitt alldeles egna och fina sovrum.
 
(Försökte ladda upp denna bild igårkväll men då ville den inte)
 
Sen idag har jag bråkat lite med föräldrar, lyft upp alla saker som saknades på mitt rum, farit in till stan och vart barnvat, våldgästat hema hos Madde, fått reda på att det tydligen var zumba idag och jag totalt lämnade min kollega Hanna i sticket (käns ju sådär lagom bra) och nu är jag hemma hos Julia (som är i duschen just nu) och ska snart äta middag. Här ska jag också sova inatt. Trots att min jävla skitvärk aldrig vill gå över! Det är inte säkert att jag pallar hela skoldagen imorn...
 
Ja, det var det. Och det var tusen gånger snurriga i verkligheten än det verkar, så ni får helt enkelt förlåta min dåliga uppdatering och skicka lite godis och kramar åt mig, för jag tror nämligen att det är bästa medicinen mot min märkliga åkomma som inte verkar försvinna av vare sig alvedon eller ipren. Eller båda samtidigt (tro mig jag har testat, fast man blev trots allt lite gladare - hihi!) Jag kan ju passa på att be om ursäkt för ett skitlångt inlägg också, medans jag väl håller på och skriver.

Idag skippar jag min favorit-del av veckan (aerobicsen)

för jag har fortfarande huvudvärk sen igår och jag är trött och lite smådeppig utan att veta varför så nu ska jag leta upp något onyttigt i detta hus (svårare än man tror då mamma och pappa tror att de bantar), dricka sisådär en liter te och se på Allt Faller.

Ett lite nördigt inlägg sådär...

Kan inleda med en lovande recension av Neverstores nya skiva som jag inte kan längta nog till att den ska komma ut på den här länken. Och en superbra låt från deras nya skiva som jag redan i stort sett spelat sönder redan..
 
 
Och sen insikten att en av skådisarna i MTVs nya serie Underemployed (som jag och Nathalie redan taggat för ett tag) är samma person som spelar Tai San i The Tribe. En serie som jag och min syster nördat hela vår uppväxt! Tänkte det skulle vara kul för någon att veta, om ni har sett The Tribe.
 
    

Det går inte att ha en normal konversation på skype

Man måste lixom göra en massa intelligenta saker...

Nu ska jag, en bunke chokladbollar och Nathalie via skype se på Top Model!

 

WOOOOAAAAA!!!!

 

Kom precis hem efter en och en halv timmes skidåkning med min pappa

Jag måste medge att det var rätt skönt, fast det skulle jag aldrig medge för pappa! Vi får bara hoppas att jag har energi nog att klara av ett killer start-pass på zumban ikväll!
 
 
 
Jag slänger in en liten bild från en mysig kväll hos kuster igår kväll också..

Okej, nu ska ni äntligen få se vad som fanns i min finfina påse

Denna alltså.
Jo det var (kanske inte helt oväntat) ett par Dr. Martens som jag ska slita ut ordentligt under en lång tid framåt!
 
 

idag har jag köpt en påse fylld med underbara saker!

,

Nu ska jag och Madde ha dag-otto kväll och tjocka i oss en massa gott!



Jag hade den mest nervösa presentation jag någonsin hållit idag.

Jag berättade nämligen om mig själv. Ett ganska jobbigt ämne att stå inför sin klass och berätta om. Jag berättade om Adelsö. Om potatis och ved. Om trasiga bussar och min klumpighet. Och jag klarade det. Och det gick bra. Och jag fick ett bra betyg. Gissa vilket...
 
 

Vi börjar bli bättre!

Och med vi memar jag mig själv och mina ögonbryn och med bättre menar jag att höja ett ögonbryn i taget...
 
 
Om man bara skiter i de fåniga minerna, så är jag ju näst intill proffs!

Okej, sista gången jag tjatar om denna boken (fast vi vet ju alla att det inte är sant hehe...)

Jag har markerat ytterligare några totalt underbara citat!
 
 
 
 
 
Bästa kapitlet jag troligtvis någonsin läst!
 
Detta står på sista sidan. Författaren började alltså skriva denna bok en vecka efter att han kom ut från metalsjukhuset själv och var klar med den ett år senare.

Jag skulle söka på "Vad kostar en tatuering" och börjar tappa hoppet för Sverige..

 
Snälla, lilla sverige. Vet ni inte vad klockan, veckan, yolo, instagram, swag, illuminati eller demokrati är, börjar jag nästan hålla med om att vi alla är dumma blondiner...

Idag tänker jag inte blogga. För jag har inget att blogga om, så det så!

Jag ska bara kolla på Hollywoodfruar och dricka en massa te!

booo!!!


Multitasking

Sitter och gör grupparbete med Kristin å Madde över facebook, dricker te, dricker vatten, lyssnar på musik, äter hemmagjorda gnocci-rester (mums!)  OCH bloggar, de ni!
 
 
 
 
 

Håller på att läsa It's kind of a funny story

Som råkar vara en av dom absolut bästa böckerna jag läst! Jag har läst halva på två dagar och den är på engelska. Jag som hatar att läsa på engelska! Så jävla bra är den! En annan bra sak är att jag fick den i julklapp vilket gör den till bara min. Jag lånar i stort sett alla böcker jag läser på bibblan och äher bara ett tjugotal själv. Och det gör att jag missbrukar dom som faktiskt är mina. Som att klottra i de, vika hundöron och stryka över bra citat. Och i den här är nog det bästa citat jag någonsin läst!
 
 
Få tag på den. Läs den. Älska den!

Vi fick göra denna på engelskan idag, hihi!

1. Read all of the following directions before you do anything. 

2. Print your name, last name first then your first name and middle initial (if you have one), at the top of the page.

3. Draw a line through the word "all" in direction 1.

4. Underline the word "directions" in direction 1.

5. In direction 2, circle the words "your first name."

6. In direction 3, place an "X" in front of the word "through."

7. Cross out the numbers of the even-numbered directions above.

8. In direction 7, cross out the word "above" and write the word "below" above it.

9. Write "Following directions is easy" under your name at the top of the page.

10. In direction 9, add the following sentence after the word "page": "That's what you think!"

11. Draw a square in the upper right-hand corner of this page.

12. Draw a triangle in the lower left-hand corner of this page.

13. Place a circle in the center of the square.

14. Place an "x" in the center of the triangle.

15. Now that you have read all of the directions as instructed in direction 1, follow directions 2 and 16 only.

16. Please do not give away what this test is about by saying anything or doing anything to alert your classmates.  If you have reached this direction, make believe you are still writing.  See how many of your classmates really know how to follow directions.

 


Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Emmas och Maddes 17 och ett halvt årsdag, hurra, hurra, hurra! (fast imorn)

Nu har jag och pappa lämnat av maten och roligheterna till morgondagens 17,5-års kalas för mig och Madde. Är galet taggad och vet att det kommer bli rent jäkla awsome!
 
Alla mina små darlings kommer och den nya utbytesstudenten i klassen, wajhå!

En totalt ovärd dag!

Imorse tänkte jag inte åka till skolan för att jag var så trött, men när jag dragit mig tills jag verkligen, verkligen var tvungen att gå upp, gjorde jag faktiskt det - och kom på att jag skulle duscha... Det blev en kapplöpning till bussen och snälla chauffören såg mig och stannade vid hållplatsen för att vänta in mig!
 
Sen i skolan var det först eget arbete, och sen håltimme innan svenskan. Detta hade jag vart medveten om redan när jag for till skolan. Men när jag efter håltimmen fick reda på att svenskan var inställd blev jag lite tjurig, eftersom det betyder att jag egentligen hade kunnat stanna hemma hela dagen. När dessutom sl.se sa att jag var tvungen att springa till tunnelbanan för att hinna med bussen  - men sedan visade sig vara fel på en timme, så det var jag bara att vänta...
 
På bussen frös jag först och fick sen skäll av busschauffören. Och till sist hemma har det vart strömavbrott vilket betyder att värmen vart av och låg på femton grader. Kul.
 
Jaja, det har funnits en del bra delar med dagen. Som till exempel hur jag, Madde och Kristin gjorde en otrolig insats på sociologi-uppgiften. Och hur Kristin väntade med mig och två stycken McDonaldspajer i Brommaplan. Och hur jag börjat läsa It's kind of a funny story som bara är helt fucking awsome! Och så har jag fått garva en hel del med mina kära vänner. Jag vet att jag har sagt det tidigare, men det är ju skitsvårt att ha dåliga dagar när man har så bra vänner!
 

Idag finns det inget att skriva om

Tänkte jag, men sen började jag tänka efter. Det finns i alla fall lite att berätta om, om ni orkar läsa alltså...
Bortsett från skolan så har jag och Kristin gått till Dr Martens-butiken ganska nära skolan och suktat efter alla fina skor. Jag ska försöka spara ihop till ett par! Men alla mina pengar försvinner ju på något märkligt sätt hela tiden. Tycker att någon borde ge mig skatteåterbäring eller nåt, synd att jag inte betalar skatt hehe..
 
Det andra som hänt idag var att jag och paranteserna var och kollade på tapeter till mitt rum, men det gick åt helvete. Mamma och pappa är typ besatta av att det inte får vara någon plast i tapeterna och bland tapeterna som inte hade det fanns det bara EN vit- och gulrandig tapet men den hade helt fel gula färg så vi gick därifrån tomhänta..
 
Aa det var typ det, men nu får ni inga fler inlägg för jag är trött och har inget mer att berätta och ska kolla på Hollywoodfruar - puss!

Dip-dye hit och dip-dye dit..

Är fett ledsen att mina dip-dye drömmar gick åt helvete, men har inte riktigt lyckats skaka av mig dom än. Vad tycker ni om detta? Lite lagom sådär men galet snyggt om ni frågar mig!
 
 
Tror ni mina toppar skulle tycka om den varianten?

Första dagen för ögonbrynen i skolan idag

Jag tycker dom klarade dagen ganska bra, för att vara nya i klassen alltså.
 
 
 
Vi sitter och tränar på att höja på ett ögonbryn i taget. Det går sådär..

Hej allihoppa!

Första dagen i skolan har vart riktigt bra! Jag har sovit två timmar i natt eftersom det var så konstigt att sova i vardagsrummet, så jag var galet övertrött idag - rätt så roande! Och det var galet kul att träffa vännerna i skolan igen OCH vår nya utbytesstudent! Ännu bättre var att vi slutade klockan tolv och begav oss att äta lunch på muffinsfabriken...
 
 
Sist av allt for jag och Kristin in till stada där jag inhandlade en ansiktsborste som jag är taggad att använda ikväll. Min youtube-guru har n'mligen tippsat om det, så vad skulle jag göra? Om ni undrar vem kan ni kolla på dessa..
 
 
 
 

check, check, check!

Nu har jag bytt lakan i sängen, duschat OCH rakat benen. So I am totally fucking ready för skolan imorn. Come at me bro!
 

Jaa.. vad ska man säga om mina föräldrar?

Ända sen vi flyttade in här (för tio år sen) har jag och min syster tjatat om att mamma och pappa ska renovera vårt rum. Åren gick och mamma och pappa renoverade alla rum i hela huset (bortsett från toaletten) OCH flera av bodarna, men vårt rum förblev orenoverat. För ungefär två år sedan började de diskutera att man kanske ska ta sig an döttrarnas rum? Någon gång...
 
Och så igår KABAM! skulle det helt plötsligt börja fixas. Så idag har jag och mamma spenderat hela dagen med att tömma mitt rum på grejer. Tänkte visa er lite vad som hänt.. Såhär såg det ut tidigare idag:
 
 
 
 
Och nu är det såhär:
 
 
 
Och vart sover Emma då, undrar ni säkert, joo..
 
 
I vardagsrummet såklart!! Kul att spendera en månad utan en dörr att stänga om sig eller något privatliv.. Jaja, vi får hoppas att rummet blir fint sen!

Asså det här med att ta bild när man är ute och joggar...

Är verkligen inte min grej...

Igår

Jag försökte få upp ett inlägg igår via mobilen, men appen krångla så det blev inget.. Så nu får ni veta vad jag hade för mig igår istället. Jag och pappa höll på att göra stora pinnar till små pinnar. Det vill säga sågade och klyvde stockar till ved - kuul eller hur? Men jag fick ju betalt iallafall, och det var mycket roligare än att stapla!
 
 
 
Vi jobbade från tio till fem och var helt slutkörda när vi kom hem igen
 
Så vi avslutade dagen med lite underbar hemmgjord pizza!
 
Vad ska jag göra idag då - jo stapla veden som vi högg igår, yaay!

Hej jag har precis varit ute och sprungit

Asså minen.. Jag vet inte riktigt vad som hände där...
 
Och nej, det gick inte bra! Försök själva springa på en fucking skridsko-is så får ni se hur det går! Och nej, jag har inget nyårslöfte om att träna mer.

Sommarjobb sökes

Idag ställde jag väckarklockan på halv tio för att jag faan i mig ska lyckas vända tillbaks dygnet! Att jag drog mig till halv elva är inget vi behöver gå in på hehe.. Sen satte jag ett mål att innan tolv skulle jag ha gjort.. något. Så jag samlade mig och ringde till biblan och frågade efter sommarjobb. Dom sa att det inte var så stor chans att jag skulle få något, men att jag kunde mejla in mitt namn. Men jag håller hoppet uppe! Jag har trots allt ett awsome CV (för någon i min ålder) som jag planerar att blända dom med. Bra plan!

ÅÅÅÅÅÅÅ MIN GUUUUD

Jag är så inihelvete uttråkad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sitter och kollar igenom alla mina facebookbilder (278 stycken) och förundras över hur korkad jag vart i mitt liv och alla dom som jag trott var mina vänner men som egentligen bara var rena idioter. Men ändå fortsätter jag kolla. För så uttråkad är jag!

Klar med bilderna från 2011

 
 
 
 
Lagom dags att börja med bilderna för 2012 nu då.. Hehe..

2012 highlights

Jag kan börja med att berätta att det här året har vart det bästa som jag kan minnas. Det har innehållit så mycket skratt och kärlek att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tack alla som har förgyllt det här året och hoppas att nästa blir minst lika bra! Här är mina highlights av det gågna året, enjoy your reading!
 
 
Michaelas teateruppvisning
 
Första övernattningen i Leffes Stuga med mina nya vänner
 
Romme med klassen
 
Promenad och mys med syster och kusiner
 
Tokigheter med kuster.
 
Silver- och brons medaljörer i slalom i Fjätervålen.
 
En solig och mysig vår-helg med Hanna.
 
Michaelas film-premiär.
 
 
Tokigheter på sommarstället.
 
Simple Plan-konserten. Den bästa kvällen i mitt liv!
 
LMFAO på grönan med Nathalie och Madde.
 
En övernattning hos Nathalie som spårade. Mycket.
 
Sköna dagar i skolan.
 

Skåne med Hanna.
 
Loreen vann Eurovision under en oförglömlig övernattning.
 
Systers student.
 
Bästa sommaravslutningen ever.
 
Rix FM-festival och en oslagbar kväll på stan med Nathalie och Madde.
 
Hanna blev stor och slutade på Tappen.
 
Paddlingsemester med familjen.
 
Grönan med vänner och dåvarande pojkvän.
 
Allmänt sommarbus.
 
En misslyckad dip-dye.
 
En vädervarierande sommar fylld av arbete.
 
Mysig semester i södra sverige med den bästa födelsedag jag kunnat önska mig.
 
En fantastisk dag i Lund tillsammans med familjen och Madde. Nu blev jag helt säker på att det är här jag ska bo efter gymnasiet!
 
Årets Urkult - magiskt!
 
Utomhusbio i Rålis.
 
Invigning av Jennys lägenhet i Sumpan involverande bland mycket annat en kokosnöt...
 
Zumban började.
 
Besatthet av Awkward och Williams lista.
 
Minisemester med Hanna i Leffes Stuga.
 
Halloween.
 
Portkos 1321.
 
Tillskott av hål i öronen.
 
Larvig längtan till julen - som vanligt..
 
En rätt så tokig avlsutning av Zumban.
 
En helt fantastisk julkallender av folk som jag inte kan tacka nog!
 
Julafton.
Färgning av ögonbryn och blekning av underhår.
 
Och tillslut nyår.

Idag har jag faktiskt gjort något!

Idag tog jag tag i mitt arsle och gav mig ut på en halvtimmes promenad, typ mer än jag gjort på hela lovet. Sammanlagt. Men mysigt var det!
 
 

Jahapp

Nu har jag sett klart fjärde sesongen Gossip Girl, och jag som lovade mig själv att jag aldrig skulle köpa någon mer än den första.. Men faan va jag grät! Nu MÅSTE jag ju ha nästa sesong. Det här är inte bra!
 
(Ni får gärna se detta som en hint att köpa nästa sesong åt mig... Om ni har lite pengar över ni vet)

Kuster ringde mig precis

Tydligen är mina föräldrar hemma hos dom och de tänkte ta med hennes föräldrar på en promenad så så tänkte hon att hon och hennes lillasyster kunde komma över och göra mig sällskap. Japp. Så nu fick jag något att göra - yaay!

Lite sent julpyssel

Nu under jultiden så har jag pysslat ihop en hel del julklappar som jag har längtat efter att få visa er, men inte kunnat eftersom alla inte fått dom än. Men nu så har dom det, så det är dags för mig att visa er mina små pyssel. Tyvärr glömde jag fota vissa innan jag gav bort dom (braaa där Emma!) men här är de som jag har kort på:
 
Jag har pysslat ihop dessa LP-klockor och gett lite hit och dit. Från vänstra hörnet räknat är dessa till Hanna, Nathalie, Lisa och Robin, och den sista är min - hihi! Är galet nöjd med dom och de var roliga att göra, hoppas att de som fick dom är lika nöjda som jag!
 
Sen var jag lite påhittig och köpte plektrum till mina gitarrspelande vänner, men jag lackade fast lite bilder på dom först. Till Nathalie är det plektrumen med hon och jag på, Alexander Skarsgård och My Chemical Romance. Hanna fick med oss på, Liston (hennes hund) och All Time Low. Sist men inte minst fick kuster tre stycken med oss på, Avril Lavigne och Alex Pettyfer.
 
Och så gjorde jag även denna till Hanna. En kortlek med en sak som jag älskar med henne på varje kort. Är grymt nöjd med den och det var kul att göra den och minnas allt tokigt vi gjort tillsammans!

RSS 2.0