Idag har jag lekt med Elina och hennes hundar. Mys!

 
 
På hemvägen var det fint väder.
 

Mina saxar matchade inte tapeten...

Så jag målade dom rosa istället..
 

We're gonna die, die, die as hard as we caaaaan!

I tisdags for jag för första gången på typ två veckor bort från ön och in till stada där jag och Nathalie hade genomgång på gymmet. Sen for vi hem till mig och bakade kioskenbollar, poppade popcorn och såg på underbara Die Hard 1.
 
Babes på gymmet.
 
Kioskenboll - mums!
 
Och älskade Bruce Willis!
 
Sen under natten roade vi oss dessutom med tjesnack och Geordie Shore (åh maj gad vad jag älskar det programmet!). Nästa morgon åt vi amerikanska pancakes me glass till frukost och såg Die Hard 3 (den bästa av dom alla!).
 
 
 
 
Och sen for vi tillbaks in till stada för att äntligen få se Die Hard 5 på bio. Vi skulle egentligen ha sett den redan på premiären för två veckor sen, men jag jobbade både den kvällen och kvällen efter det och sen dess har jag vart sjuk. Men nu har jag iallafall sett den! Och den var .. inte så bra. Klart sämst av dom hittills, men det var kul att ha sett den och man kan aldrig få för mycket av Bruce Willis!
 
Efter bion hade jag lite väntetid tills bussen skulle gå, så jag droppade in på ungdomskvällen och fick sällskap med massor av fint folk hem. Ett bra slut på en bra dag!

Har beställt biljetter till Umeeeäääåååå

Äntligen ska jag få störa min syster i hennes liv där uppe i skogarna. Wihoo!  På påsklovet far jag upp!
 

Mitt i spyan

Jag kollade runt på lite korridorer och lägenheter i Lund och hittade kompislägenheter (det som jag mest av allt vill få tag på) och fann sådanna här:
 
 
Mitt i smeten! Åkeråkeråker-stadstadstad-kompislägenhet! Fatta vad najs att bo DÄR efter att ha levt hela sitt liv mil ifrån cicvilisationen! Fatta hur länge jag kommer kunna sova! Fatta hur sent jag kommer kunna va ute! Fatta vad nära jag skulle ha till allt! Fatta att jag knappt skulle behöva ha något alls med någon som kallas komunal trafik att göra!!nÅh, det är härligt att drömma!

Detär spännande att bo idetkallasterummet i huset

Man får liksom testa så mycket spännande saker. Som att sitta vid datorn med Pelle Svanslös-vantar..
 
 

sitter och suger lite på min barndom..

Minns ni dessa?

Jag mår nästan bra nu och solen skiner.

Hallelujah! Nu är jag så jävla redo för sportlov. Jag ska bara vila hemma idag och imorn men SEN! Jag har inte så jättemycket planerat för lovet, men detta har jag iallafall:
 
  • Die Hard-maraton med Nathalie och så ska vi äääntligen se nya Dia Hard på bio. Vi har längtat sen typ Oktober, men min penga-brist och sjukdom har skjutit upp det hela tiden. Nu är jag taggad somm faan!
  • Shoppa klänning till morbrors femtio-års-fest med kuster. Jag har inte shoppat på evigheter och speciellt inte med henne. Detta är något jag ser sjukt mycket fram emot.
  • Hinna träffa Elinisen som är tillbaks på ön (hon bor i Karlstad nu för tiden).
  • Och försöka få nån minut med Hannapanna som jag inte träffat på hur länge som hellst.
 Jag är redo för att leva lite igen!
 
 

Hej alla tappra!

Som har orkat läsa alla mian korta updates om mig och mina bacillusker. Idag mår jag faktiskt rätt så bra och har till och med orkat sätta mig vid datorn. Jag har suttit i flera timmar och letet sommarjobb i Norrland men det verkar ju helt omöjligt. Nu har jag en lista på åtta nya ställen att ringa till, men jag kan ju medge att mitt hopp börjar brista lite...
 
Jag vet att jag borde leta sommarjobb här hemma samtidigt. Men sommarjobb i största allmänhet verkar ju som ett hopplöst projekt. Nä men nu får jag pigga på mig lite! Melodifestivalen ikväll och jag kan förhoppningsvis samla nog energi att ta mig till kuster och se på det med resten av släkten. Första gången jag lämnar huset på en hel vecka - woho!!
 
Å maj gad, she's alive!

Idag har alla mina vänner fått lov, jag fick öroninflammation.

Imorse mådde jag nästan bra och trodde att jag snart var frisk, men till eftermiddagen blev jag helt galet hängig och mitt öra började spränga. Mamma säger att det är öroninflammation. Vi ska kanske till akuten imorn och tigga penicillin. Jag har fortfarande feber.

Jag har fortfarande feber.

Alla barnen fick gå klart gymnasiet utom Emma, för hon var sjuk och låg bara hemma.

Todays update

Idag kan jag både stå, sova och äta! Begränsat men ändå - wohoo! We'll se where it takes me tomorrow!

hej jag mår fortfarande piss

Jag kan knappt stå upp och bölar mest över allt som gör ont.

Så sjuk som jag är nu har jag inte vart på år

Jag har spenderat dagen med att sova och svettas typ. Kul.

Ansalgstavla

Denna står högt upp på min vill-ha lista just nu å jag saknar min gamla skräpvägg helt galet i mitt nya rum... Så om någon har vägarna förbi Ikea kan väl den köpa denna till mig för fyrtio spänn? Tack så mycket!

Asså jag är så förbannat jävla skitkorkad!

Jag satt här hemma i min ensamhet och letade efter något att roa mig med. Jag surfar runt lite på nätet och youtube och kommer att tänka "Men den där torka aldrig tårar utan handskar har jag ju inte fått tid att se tidigare..." Så här mycket har jag nog aldrig gråtit till en film/serie! Eller jo det har jag nog, men fyfaan vad jag grät och fyfaan vad bra den var! Jag rekomenderar den helt otroligt starkt, men köp en låda näsdukar först. En stor en!
 
 
Kan förresten berätta att jag har feber och måste vara hemma imorn. Igen. Asså hur många gånger ska jag egentligen bli sjuk under det här året? Eller när ska jag bli frisk igen är väl den riktiga frågan... Av de en och en halv månad det här året har bestått av har jag då inte vart frisk speciellt många minuter!

Dagens planer:

  • Inte plugga.
  • Inte städa.
  • Inte gå ut.
  • Inte ta av mig pyamasen.
  • Inte sminka mig.
  • Jaa.. inte göra något vettigt alls faktiskt.
       Bra plan!

Igår var min trogna melodifestival-nörd frånvarnade från tv-soffan, så jag fick vara hennes ögon och uppdatera henne om allt som hände på svt...


Jaa.. sen i Onsdags har ni ju inte fått veta mycket om mitt liv

Men jag kan berätta att jag hade en vild Alla Hjärtans dag med två fina pöjkar! Jag var nämligen barnvakt åt mina små söta kusinisar! I skolan fick vi dessutom använda hela engelskalektionen (två timmar och tjugo minuter!) till att klippa hjärtan till alla hjärtans dag-kort och vara allmänt oseriösa. Jag hann också träffa syster i typ två minuter innan jag skulle till kusinerna. Hon är nämligen i El Stockholmo över helgen så jag fick ett fint brev från henne och en huvud-bandana som hon stickat (jättefin! Jag visar er sen..)
 
Alla hjärtans dag-kort från Julia
 
Alla hjärtans dag-brev från syster
 
På fredagen var jag sen barnvakt åt ett annat par och kom hem till faster först klockan tolv där jag fick sova för andra natten i rad.
 
Och sen fick jag äntligen en hel dag med syster igår då vi gick runt på stan och kollade i affärer, fikade och sen - ÄNTLIGEN - gick på Ego, som vi har längtat efter att se sen vi först såg trailern i Oktober! Och jag kan starkt rekommendera den!
Lite för lite hångel om ni frågar mig, men det var på ett sätt skönt, då det gjorde den allt ifrån amerikansk. Jättemysig iallafall, om ni frågar mig!
 

Jag och Nathalie fördrev lite tid i staden också..

 
 
 

idag har min humornivå sjunkit till oanade bottnar

Vi har lekt "alla barnen" hela dagen och garvat sönder, är dock inte lika säker på om ni tycker dom är lika bra hehe..
 
  • Alla barnen hade ett namn förutom Madeleine, för hon var schizzofren.
  • Alla barnen hade fina smeknamn förutom Julia, för hon kallades Fulia.
  • Alla barnen hade pojkvän utom Nathalie, för hon var bi.
  • Alla barnen kunde välja glassort utom Michaela, för hon skulle alltid vela.
 
Sen började det spåra lite mer med typ:
 
  • Alla barnen kunde ro förutom Madel ,- en för hon hade ingen paddel.
  • Alla barnen kunde leka "alla barn" utom Emma, för hon kunde inte rimma.
Och sen kollade vi upp några på nätet istället...
 
  • Alla barnen tycker om gurkor utom Alva, hon får bara in halva.
  • Alla barnen lekte lyckligt i skogen utom Åse, henne hittade polisen i en svart plastpåse.
  • Alla barnen låg döda på skolgården utom Per, för det var han som testade sitt nya maskingevär.

Blä.

Idag har jag vart trött och nog haft rekord i huvudvärk då jag lyckades få huvudet att dunka - myys! Som tur är lyckas underbara vänner hålla mitt humör uppe!Kan dessutom skjuta in att bussen inte kom (som vanligt) men att jag lyckades få skjuts av snäll moster som såg mig väntandes på bussen och skjutsade hem mig. Men sen hemma typ dog jag. Jag böla en massa å va allmänt nere, så nu ska jag fira dagen med en traditionell semla som jag lyckades få med mig oskadd hela vägen hem och sen ska jag somna med en gammal favoritbok i handen som jag tänkte läsa om. Så blir det bra igen!
 

Nu ska jag plugga inför matteprovet imorgon!

Eller inte.. Plugga kan man göra i helvetet.
 
 
Fråga mig inte vad jag gör.

Comment down below

Jag ska hänga upp i mitt nya fina rum lite foton på samma lina som ni såg i det tidigare inlägget. Dock vet jag inte om jag ska göra dom überfärgglada eller vsartvita eller både och. Jag ska iallafall ha en vit inramning på alla kort och jag vill att de ska passa in i mitt rosa/vita rum. Vilka tycker ni bäst om?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Och duktigheterna fortsätter...

Det där med att det skulle bli roligare, det tar jag tillbaks, men duktig har jag iallafall vart!
 
Jag har färjat ögonbrynen.
Före
 
Efter
 
Packat ur väskan sen lördagens övernattning
 
 
Hängt upp fina grejor på min nya lina. Det ska egentligen vara bilder där, men dom är jag inte klar med än, så detta får duga så länge.
 
MTV för att reta pappa och biljetten till den bästa dagen i mitt liv!
 
Diverse biobiljetter och ja.. lite annat kul..
 
Sen har jag också sorterat smutstvätt och lagt i tvättkorgen.
 
Och bytt lakan i sängen! (Och så har jag diskat också, men det behöver ni nog ingen bild på hehe..) (Inte för att ni behövde bild på något av ovanstående heller nu när jag tänker efter) (hehe..)

Mycket nöjd med mig själv

Trots att det inte blev något gym idag (på grund av den här jävla sjukdomen som aldrig kan fara åt helvete) så är jag väldigt nöjd med mig. Jag har sen jag slutade skolan för tre och en halv timme sen: gjort sociologi-läxan med Kristin, tagit mig hem, läst ut boken i svenska (förlåt Selma Lagerlöf för att jag trodde du verkade tråkig - jag hade SÅ fel! Och för att jag kallade dig Semla Lageblad hehe..), pluggat några uppgifter matte inför omprovet jag har på onsdag och ändrat och fixat på analys i retorik (fylld med fina ord som Intellectio, Kiasm, Ethos och Elocutio). Nu tänkte jag fortsätta med att göra lite andra nyttiga (fast mycket mer roliga saker), ni får se vad sen...
 
Förvånandsvärt bra och fin och mysig och galet romantisk saga!

Näe.. det var inte riktigt det jag var ute efter...


Tänkte slänga in ett inlägg innan jag börjar med plugget.

(Att jag skjuter upp plugget med ett inlägg är också ett sätt att se på saken). Som ni nog har sett har jag vart på spontan övernattning på Kristins lantställe och haft det soft. Dock hände en del oförutbestämda saker, så denna övernattning kommer i framtiden kallas "The tales of the bus, the bird and the plug (nej, inte butplug!)".
 
Jag orkar inte rabbla igenom hela kvällen, så jag ska försöka sammanfatta det kort för er..
 
  • Vi drog från skolan 45 minuter innan vi skulle vara på bussen vid slussen. Vi planerade att ta oss till slussen, handla mat och sen gå på bussen. Vi kommer till Slussen. (30 minuter tills bussen ska gå). Vi går till coop vid slussen - som är stängt - sen november (25 minuter tills bussen ska gå). Vi åker tillbaks till Medis och springer till affärn där istället med packning och träningsvärk och delar upp oss (20 minuter tills bussen ska gå). Vi ställer oss i kö i kassan, det är två personer framför oss (11 minuter tills bussen ska gå). Första personen blir klar (8 minuter tills bussen ska gå). Andra personen får hela kortapparaten att krångla och vi hoppar och pratar högljutt om hur bråttom vi har för att den framför oss ska ställa sig åt sidan och låta oss gå före henne. Det gör hon inte. (Vi vågade inte kolla hur många minuter det var kvar tills bussen skulle gå). Hon blir klar, vi betalar och packar så fort vi kan och KUTAR tillbaks till tunnelbanan, nästa tunnelbana kommer om två minuter (2 minuter tills bussen ska gå). Vi suckar uppgivet, men efter bara en halv minut kommer tunnelbanan. Vi springer på och köttar oss fram till dom sista dörrarna. Vi är tillbaks vid Slussen och springer allt vad vi kan, men packning, träningsvärk och matkassar till busshållsplatsen (den längst bort såklart), hinner på bussen och dörrarna stängs direkt efter oss och bussen kör iväg. Puh!
 
  • Väl framme har ingen sattit på värmen och vi har inget vatten. Vi tänder biljoner ljus, brasa i öppna spisen, sätter på alla element och värmefläktar. Sen ger vi oss iväg för att pumpa upp vatten. Vi kommer till pumpen, hänger hinken på det och - pumpar ut en fågel?? En talgoxe...
 
 
  • Vi har en awsome kväll och garvar as-mycket.. Tills klockan halv tolv då proppen går... Hehehe.. Vi är ute på landet.. i skogen.. där ingen hör dig skrika.. mitt i natten.. med fem tonårstjejer... MEN då kom jag ihåg när min gamla NO-lärare tragglade oss igenom att lära oss att byta propp och jag suckade och undrade när faan jag skulle ha användning av det här? Nu var det ju en jävla tur att hon gjorde det och jag och Kristin lyckades få strömmen tillbaka (med ett litet avbrott då jag brände min hand på den suupervarma proppen). Är nu väldigt tacksam till min gamla lärare, har till och med skickat ett tack-sms till henne.
Japp, så det var den övernattningen. Det var ett riktigt äventyr! Men ett otroligt roligt också!

Klar och taggad för rätt spontan övernattning på Kristins lantställe imorn!


Hihihi I made a gif!

 Hur jag reagerar på Neverstores nya skiva:
HUcV38 on Make A Gif, Animated Gifs
 

Har ni sett vilken grym hårbulle jag lyckades slänga ihop!

 
 

Hallå alla vänner

Idag tvingade vår gympalärare oss att stå typ plankan i typ en evighet - och jag, Kristin, Nathalie och Lena som hade sån jävla träningsvärk! Vi ville kasta lite saker på honom, men det gjorde vi inte för vi är snälla tjejor. Sen har vi twittrat och skrivit om förkortningar som LOL, BRB, WTF och swag på engelskan. Det var min dag, hejdå!

Idag har jag både gymmat och köpt Neverstores nya skiva

Så jag är JÄÄÄÄÄÄTTTEEEEEGLAAAAAD!!! Och jättetrött heheh...
 
Jag tog denna bild när jag satt och längtade ihjäl mig hem för att kunna sätta in denna i CDspelaren.
Jag saknar den tiden då man gick runt med bärbara CDspelare i väskan!

Idag har jag roat mig med en massa viktiga saker...

Som att ha bubblegum-battle med Julia.
 
Men på något sätt vann Nathalie.. trots att hon inte ens var deltagare...
 
 
OCH så har jag skaffat Friskis&Svettis kort för i stort sett alla mina pengar.
 
Jag lyckades till och med få till en rätt bra bild på det där kortet, glad är jag iallafall!
 
OCH det allra viktigaste...
Jag har ätit upp mina vänners pengar på donkeeen!!
Älskar denna bilden by the way. Jag bad dom att köra á la Top Model, men de va bara Nathalie som hängde på...

Jävla blodsugare

Jag har precis skrivit ett lååångt inlägg om hur otroligt frustrerad jag är på mina föräldrar, men deletade hela i rädsla av att dom skulle läsa det. Men bara så ni vet, jag är arg på dom.

Jag. Dör.

Så här mycket har jag inte skrattat på hela månaden!
 
 

Nu är min musik-hörna helt klar! Vill ni se? Såklart ni vill!

Här har ni det - det färdiga resultatet!
 
Först kommer min cd-samling och elförstärkare.
 
Sen en byrå med mina musikböcker och min akustiska gitarr och elgitarren.
 
Sen kommer elorgeln med min cdspelare och högtalare på sig.
 
I taket har jag hängt upp mina älskade Green Day-postrar.
 
Och som pricken över i kommer min lp-klocka som inte skulle ha kunnat passa bättre in.
 
*Så jävla nöjd!*

.

Fett deppig och behöver en kram. Livet kan ju bara gå å ta sig.

Ännu en grej att göra när man har larvigt mycket tid..

Jag skulle hitta en låda till mina plektrum, det var allt! Men så blev det ju inte direkt hehe...
 
Jag kom ihåg att mormor för typ ett år sen gav mig en låda med en massa lådor i. Hemmavikta från typ stenåldern. Och för att få en plektrum-stor låda var jag tvungen att öppna en hel del lådor.. Och när jag äntligen kommit ner till den låda jag behövde, undrade jag hur många lådor jag hade egentligen. Så jag tog fram alla lådor..
 
 
Det blev eehh.. Många lådor! 60 stycken!
Så det var sånt här folk höll på med innan internet uppfanns!
 
Milla tyckte lådorna var fina.Eller så ville hon bara leka Godzilla...
 
Iallafall, gissa vad som låg i dom allra minsta lådorna, som var allra innerst!
Fucking godisbitar! Som jag absolut inte vill veta hur länge de legat där! Jag antar att det typ är min mamma som liten som har gjort dom här och ba: "Ja, jag gömmer mitt godis här så ingen kommer hitta dom, mohahahaha!"
 
This is so fucking wierd.

RSS 2.0