Åh herregud vad skönt jag är tillbaka!

Jag vet inte om det är för den här minuten, dagen eller veckan. Eller för mina grymma kompisar. Men det känns som om min en-veckas-depression är borta nu och jag är redo att komma tillbaks till mitt gamla, glada och pigga jag igen! Såååå jäääävla sköööönt!!
 
 Speaking of, bilder från i midsommras när jag var så förbannat jävla lycklig!
 
 
 
 
 

Söndagen

 På lördagskvällen upptäckte Nathalie att Grönan var öppen med fria åk hela söndagen, så vi for in tillsammans med Madde. Det var ganska konstigt att vara på Grönan i tjocka kläder när man är van vid att vara där i shorts. Men vi hade i alla fall riktigt roligt och trots dom långa köerna blev det en grymt bra dag!
 
 
Jag kom hem klockan sex på kvällen och då hade jag och syster myskväll. Vi lagade god mat, åt toffifee och chips med dipp och såg på William lista och Studentfesten. Allt som allt en riktigt bra dag alltså. Kan ju tillägga att studentfesten var grymt rolig och bra. Och att Anastasious (min och systers eviga crush, sen vi var typ sju år) förstörde ju inte direkt, hihi!
 
Mitt och systers mysbord.

Tell me what ya think!

Gjorde en ny design och tänkte testa den. Jag vet att headern är pixlig, men så får det vara åtminstone ett litet tag. Detta var egentligen bara ett experiment. Nåja, vad tycker ni? Är den här bättre än den förra? Kanske mer höstig? Annars byter jag tillbaks på en gång. Eller försöka göra denna version 2.0?

Idag har jag planerat in maassoor av plugg.

Så därför sitter jag just nu och undviker det på alla sätt jag kan komma på. jag följde till och med pappa till mormor för att göra melodikrysset. Melodikrysset! Det har jag inte följt med på sen jag utvecklade egna åsikter och upptäckte hur jävla härligt det är att sova på lördagsmornarna. Dessutom var det nästan roligt, jag kunde alla frågor utom två! Nu sitter jag och uppdaterar mig på bloggar, snapchattar, facebookar och ja - bloggar. Men det är väl dags att ta tag i skiten först.. Om jag inte skulle äta först kanske? Jo men det gör jag nog. Man kan ju inte plugga på tom mage!
 
Fryser gör jag också.
 

Smått och gott från dagen.

Imorse var det frost och fint och jättekallt.
 
Och i skolan fick vi lära oss massor..
 
Och sen skrattade jag åt den här.

Let's do something about that face of yours.

Jag bestämde mig för att ta tag i nummer två på min klago-lista och har nu beställt smink på internet. Holy camoly hur vågar hon?? Nä det vet inte jag riktigt heller. Det blev mest på impuls men jag surfade runt ett tag och kollade recensioner på märket och det verkade vara bra. Dessutom hade dem en überljus foundation och en grön concealer som alla smink-människor på internet tippsar om när man har röda områden - vilket vi alla vet att jag har. Dessutom blev de två produkterna bara 250 kronor, så det gör inte suupermycket om det går åt helvete. Ni får veta mer när dem kommer på posten.
 
Tack och hej från en röd och trött tjej.
 

#stolt

Nä nu är jag nog klar för tillfället och detta är resultatet. Vad tycker ni? Jag hade egentligen tänkt göra ett mer höstigt tema, men blev väldigt nöjd med detta. Allt är dessutom hemmasnickrat i paint av moi. Både headern och bakgrunden så jag känner mig stolt. Speciellt med tanke på att jag egentligen inte vet hur man använder paint. Men jag börjar ju tydligen lära mig en del i alla fall. Men som sagt, vad tycks?

Vad tycks?

jag håller på och tar fram lite nya bakgrunder och headers. Vad tycker ni om dessa? Vilka färgkombinationer ska jag ha? Jag kan göra nya headers i samma stil fast med andra färger. Har ni några idéer?
 
 
 
 
 
 
 

Det är så mycket skit just nu

Små saker är ju bara småsaker, men när dom blir många och staplar sig på hög blir jag bara stressad, irriterad och ledsen. Så är det nu och det suger verkligen. Därför har jag svårt att få energi till, ja typ allt. Jag är bara trött och ledsen och pallar inte med något känns det som - till och med att blogga. Så förlåt att jag kanske inte håller uppdateringen i topp. Och det är inte så allvarligt som det låter. Det är bara igår och idag det känts lite mycket. Imorn kanske det är bättre, eller varför inte redan om en timme?
 
Men iallafall, för att avreagera mig lite, anledningar till varför någon verkar försöka fucka upp det för mig just nu:
 
  • Den nya läraren som helt seriöst är sjuk i huvudet och som redan hatar mig och har lovat att göra vårt sista år på gymnasiet till ett helvete.
  • Det faktum att jag inte ens kan gå in i en sminkbutik - alltså en butik som endast säljer smink - och få tag på en foundation som passar mig eftersom att jag är så fucking pigmentlös.
  • Det faktum att SL inte verkar ha fungerande bussar i vinter heller. Bevis ↓↓
 
Trasig och kall buss i fredags, trasig buss med denna spricka i golvet imorse.
 
  • Att bussätena var så trånga på bussen igår att jag var tvungen att gnugga knäna mot en främling bara för att mina ben inte får plats att ha rakt fram.
  • Det faktum att vår friluftslektion i Nacka klockan nio imorse var inställd - vilket jag och Kristin fick reda på när vi redan var där och sedan få reda på att vi förväntas vara på lektionen som börjar klockan två vilket skulle innebära att jag skulle vara hemifrån tretton timmar för att vara i skolan två.
  • Att jag måste byta gymnasiearbete och därför börja om från scratch, och sen började gråta över det på lektionen och sen blev aparg på mig själv för att jag lovat mig själv att inte gråta över struntsaker i år.
  • Och faktumet att vårt spexfoto blev det sämsta i världshistorien (jag skojar inte) och att jag dessutom fått reda på att vissa i min klass är totala fucking idioter.
 
Okej, men allt är faktiskt inte piss.Här har ni några bra saker också.
  • Jag och kuster spenderade eftermiddagen i stan igår för att shoppa och hade det hur trveligt som hellst. Jag la sextio kronor på kläder (tröjan), åttio kronor på skolmaterial (Alice in Wonderland) och hundratjugo kronor på mat (fika och BK)- hihi!
 
 
  • Mamma har stickat världens finaste vantar till mig, bara sådär!
  • Och jag och Kristin gjorde det bästa av hela vi-är-i-Nacka-av-ingen-anledning-klockan-nio-på-morgonen-situationen och köpte fika och drog till Åkeshovs skog innan vi for hem och struntade i lektionen. Dessutom mötte vi massor av ungar som var ute och skol-orienterade och vi kom fram till att vi kunde haft det mycket värre - vi kunde vart dom!

     

Denna dagen har vart så sjuk att jag inte vet vad jag ska tycka

Ni får update imorgon. Orkar inte nu.

Spex imorgon

Och som traditionen säger så kommer klassen inte överrens. Att vissa beter sig som fucking snopphuvuden gör ju inte heller saken bättre direkt. Så var den kvällen förstörd - lycka till att sova Emma!

Har inte haft någon vidare dag

Vilar upp mig lite med te, Betnér och vetekudde.
 

Det är så bra med kusiner!

Idag har jag och syster vart och lekt med våra kusiner. Syster kom igår på att vi skulle spela in en film och idag messade lillkusin och frågade när vi skulle komma. Så det var bara att göra sig i ordning och packa sig över. Sen har vi spenderat dagen i skogen och spelat in.
 
 
 
 
 
Redigering.
 
Jag och lillkusin.
 
Jag och lillkusin igen.
 
 
 
 
Och sen lekte jag med dom nya iPhone-filtrerna framför kusters fiina fotovägg.
 
Allt som allt har dagen vart väldigt bra och filmen blev om inget annat rolig.

Har jag nämnt att vår mentala träning är flummig?

 

Ett hår-resande inlägg (nej men usch vilket dåligt skämt, glöm det!)

Har ni tänkt på en sak?
 
Mitt hår har blivit fett långt!
 
Fett långt
 
Och det börjar bli slitet.
 
Så det borde nog klippas.
 
Men hur?
 
Såhär kanske? Jäättekort?
 
Eller bara topparna?
 
Eller ska ja låta de va risigt?
 
 
Jag vet inte vad jag ska göra.
 
Så jag lägger ute fula bilder på mig själv istället.
 
Lövely.
 
Nej men seriöst, jag såg på lite gamla bilder och tyckte att mitt gamla, korta hår var helt okej det med. En frisyr liksom, istället för det jag har nu, som typ bara hänger.
 
 
Åh gud, dessa bilder  är från början av ettan, haha!
 
Nej, men om ni har någon idé eller tipps. Ge mig! För jag har seriöst ingen aning om vad jag ska göra!

Ja må hon leva ut i hundraaadeee åååår!

Igår for jag, Kristin, Madde och Nathalie ut till Kristins land på Värmdö för att fira att vår kära lilla minsting äntligen blir vuxen som vi andra!
 
 
Vi lagade och åt världens godaste saffranssoppa.
 
Och spelade det bästa spelet någonsin uppfunnet (av oss såklart!) - Kille och Promille!
 
Och skrattade oss självklart genom kvällen och hade det verkligen otroligt roligt! Dock har jag inte så mycket bilder från senare på kvällen, och jag tror inte jag skulle delat med mig av dom heller haha!
 
På morgonen tog vi sen fram tårta och presentisar.
 
Som vi väckte en nyvaken artonåring med som inte ville fotas.
 
Jag tänkte iallafall passa på att ge dig ett riktigt stort GRATTIS Kristin, och tacka för att du förgyllar mina mornar och är snäll nog att skratta åt mina dåliga skämt. Jättestor puss och kram!
 

Nu är vi på väg till Kristins land för att fira att hon blir arton imorn. Ha det bra!




Adelsöbussar ni vet.

Jaha, det här blev ju en händelserik morgon. Det började med en grymt kall busstur där jag var så här glad på SL. Det kom seriöst ånga ur munnen när man andades och det tog inte lång tid innan jag förlorade känseln i tårna.
 
 
Vilket ledde till dessa tweets.
 
 
 
 
Jag tyckte jag var hysteriskt rolig, men ingen på twitter verkar uppskatta min humor, så ni får stå ut med den här istället.
 
 
Sen gick bussen helt sönder och alla fick kliva av. Det sköna är att ingen ens verkade förvånad. Alla sa bara saker som "Det här är typiskt Adelsöbussarna! och "Det här kommer aldrig min lärare tro på!" och skrattade bort det. Man har väl blivit van antar jag.
 
Sen blev det kö. Ända förbi det där huset ni ser där borta. Som tur är var bussen iallafall snäll nog att gå sönder först när vi hunnit till civilisationen, så när vi väntat typ en kvart så kom det en annan buss som vi kunde hoppa på. Vem säger att det inte är spännande att bo på landet?

Mitt blod flödar just nu i en annan männisas kropp - wierd!

Jag fick nyss detta smset. Jättetrevligt att läsa, tills Kristin började babbla om att mitt blod nu finns i en annan människa. Då var det inte riktigt lika trevligt. Men ändå, ja ni vet, trevligt!
 
 

Här har jag letat i flera timmar, nu är jag så trött så jag tror att jag svimmar, och massor av barr harr jag fått i skon men i korgen finns bara en champinjon

Idag har jag vart ledig och av en slump var Hanna det med! Hon var dock ute i skogen och plockade svamp när jag vaknade, men jag blev supertaggad på att göra det med - så jag drog på mig stövlarna, hämtade en korg och traskade iväg. Hanna var dock trött på att plocka så lät mig virra runt i skogen själv en timme innan hon kom till undsättning.
 
Trots att jag suger på att plocka svamp, hittade jag massor i skogen.. Dock inte så ätbara bara...
 
 
 
 
 
 
Sen hittade jag en massa andra saker att göra i skogen när man misslyckas med att plocka svamp.
 
Smsa till exempel.
 
 
 
Man kan ta egopics.
 
 
 
Använda korgen som hatt.
 
 
 
Hitta ett berg och klättra upp på det.
Ja, jag står på berget, nej det kanske inte var så högt, jo jag blev andfådd av att ta mig upp på det.
 
Testa att krama träd gjorde jag också. Jag stod sådär i några minuter. Det var faktsikt mysigt!
 
Sen kom till sist Hanna och räddade mig iallafall och vi hittade en svamp.
 
Och sen några till.
 
Efter två och en halv timmes friluftsliv fick det räcka och jag tog mig hem igen. Nu borde jag plugga eller laga middag,  så jag tror jag ska spela lite The Sims. Hare gött!

Tröööött!!!




Har jag visat mina ko-ola gardiner förresten (höhö)



Söta Madde!


Jag har sovit tre timmar inatt

Inatt var det varmt och instängt men jag kunde inte öppna fönstret för de regnade och regnet lät och det var ljust i rummet och jag var törstig och sen var jag kissnödig och sen kollade jag upp i taket och sen störde katterna och sen gav jag upp och såg på youtube i mobilen ett tag och sen dog jag av överhettning och kastade av mig täcket men då blev det för kallt och sen blev klockan efter två och jag kunde äntligen somna och precis DÅ blev klockan fem och det var dags att gå upp och jag skulle ha prov första lektionen och ja ba yippie!
Därför åkte jag till skolan, gjorde provet, åkte hem och sov. Och det är typ den skönaste tupplur jag någonsin tagit! Nu är jag redo att plugga lite gymnasiearbete och sen fara iväg och hålla i Zumban!

Nu är det verkligen höst!

Idag var sesongspremiären av Awkward och Geordie Shore. Då vet man att det är höst! Faan vad jag älskar MTV!!




Jag kan ju berätta lite om fyrtioårsskivan också

Det var trevligt att fira min favoritfaster, fast jag var otroligt trött efter alla dagars flängande och retirerade efter ett tag ner till vardagsrummet och sov i soffan medan småkusinerna såg på Piff och Puff. Vid åtta begav vi oss ut i Bromma där det var ljuskväll som scouterna fixat. De hade fyllt en hel promenad runt kryrksjön med ljuslyktor, maschaller och lysrör. Det var otroligt mysigt och fint. Fullt med folk var det också. Och totalt omöjligt att fota - men jag gjorde ett tappert försök iallafall...
 
Här ser ni en bergvägg som var fylld av kanske fem hundra små värmeljus i burkar. Väggen är kanske tio meter framför oss.
 
Här har de dragit en slinga med ljuslyktor över hela sjön och det där borta är en brygga på andra sidan - även den prydd i ljus, precis som den vi står på.
 
Här är ett träd fyllt av ljus också.
 
Sen gick vi tillbaks och åt tårta. Vi for hem med tolvfärjan.
 

Och tillsist Oskar Linnros och inspark

Gud vad jag längtat efter att få se Oskar Linnros live! Jag minns till och med när Malin i min gamla klass visade mig "Från Och Med Du" en skoldag 2010 och hur jag sen nördade den hela helgen.. Och sen några år till... Och jag blev verkligen inte besviken under konserten utan helt klart motsatsen - shit vad bra han var!
 
Först fick vi självklart vänta en massa. Vi drog direkt efter skolan för att få bra platser, men folk var redan där så vi fick nöja oss med en halvbra en, näst längst fram lite åt sidan från mitten.
 
 
Sen fick vi vänta ståendes i en timma...
 
Och SEN började det!
 
 
Efteråt var vi mycket nöjda!
 
Sen for vi vidare till Michaela och gjorde oss lite finare inför insparken.
 
 
Sen har jag inga bilder från insparken, så där får ni använda er fantasi men det var väldigt kul och vi hoppade och dansade ända fram till två. Klockan tre var jag och Madde hemma hos henne och däckade direkt i sängarna där vi sov ända fram till ett. Sen lagade vi pannakakor till frukost och satt och snackade om allt möjligt vid hennes köksbord ända fram till fyra då vi packade ihop min säng och jag gjorde mig i ordning för att fara vidare till fasters fyrtioårsfest.
 

Sen blev det Tordag och vi skulle se Loreen på Grönan...

Jag och Madde for dit tidigt för att få bra platser.
 
 
Vi åt och väntade.
 
 
Och åt barnsligt godis.
 
Och sen joina Nathalie och Kristin.
 
 
Och sen började spelningen och hon var grym! Det är sjukt hur man kan ha en röst som är så klockren och så kraftfull! Publiken var dock väldigt tråkig, men vi försökte kompensera för alla de tusen tråkmånsarna genom att hoppa och skrika så högt vi kunde!
 
Efter lekte Madde och Nathalie Titanic och sen for jag hem till Madde och sov där.

Onsdagen

I onsdags var jag som sagt på förhandsvisningen av Monica Z. Mellan skolan och filmen (fem timmar) skulle jag egentligen vart hemma hos Julia, men på grund av komplikationer gick inte det. Jag och Madde flängde runt i stan i två timmar och sen fick jag klara mig själv. Det gjorde dock inte så mycket då jag pluggade i hörlurarna och gick en väldigt mysig promenad genom stan.
 
 
Jag må ha tröttnat på Stockholm och hur det ser ut under dagtid, men under natten kan inte ens jag förmå mig att inte älska denna staden!
 
När jag kom till Kungsträdgården var det en gigantisk folksamling där och när jag tog ur hörlurarna märkte jag att det spelades musik. Tydligen hade jag lyckats gå rätt in i Anna Linds memorial-grej och hann precis se Ängel i rummet med Eva Dahlgren!
 
 
 
Sen drog jag tillslut till bion och mötte upp dem andra (som skulle vart alla men slutade med att vara Nathalie och Madde).
 
Nathalie hittade tjugoåtta (!!) lådor med popcorn..
 
 
 
Och sen tillsist såg vi filmen som var jättebra! Jag rekommenderar den verkligen. Jag skulle nog inte ha sett den om inte Madde fått tag på gratisbiljetter, men jag är så glad att vi gjorde det, för den var verkligen fantastisk!
 
På kvällen for jag sen till Julia och pratade mig genom natten med henne, så kvällen blev över förväntan trots alla problem!

UUUUPPPDATTEEEERRRIIING!!

Nu är jag hemma igen, så nu kommer flera bildbombsinlägg!

Fruuukoost!

Vååååfflooor!!


And that's how it's done (eaten..) våffelhamburgaree!


Jag kan inte lova hur mycket ni får se av mig resten av veckan

Imorn (onsdag) ska jag och några i klassen på förhandsvisningen av Monika Z och eftersom jag som vanligt har så långt hem och filmen slutar typ elva, får jag krasha hos världens snällaste Julia. På torsdag ska vi se Loreen på Grönan och eftersom jag fortfarande bor mitt i ingenstans får jag sova hos världens bästa Madde. Sen blir det fredag och Oskar Linnros spelar på Grönan vilket jag aldrig skulle missa! Efter det är det dessutom inspark med skolan hela natten och självklart kan jag återigen inte ta mig hem och får sova hos världens bästa Madde.. Eller Nathalie.. Eller Kristin.. Eller faster.. Eller i värsta fall Donken.
 
Sen på lördag ska vi dessutom fira faster som fyller fyrtio, så jag är på äventyr mest hela tiden jag. Jag ska dock försöka blogga i mobilen och med skoldatorerna. Om jag misslyckas kan ni alltid följa mig på instagram @emmanordemo.
 
Ha det bäst, kram!

Idag har jag fikat med Anna

Det var jätteroligt att träffa henne igen och vi babblade i mun på varandra i två hela timmar, så det var helt klart lyckat! Jag tycker det är så roligt att vi fann varandra först efter att vi slutat gå i samma skola och lyckades bli vänner först nu i somras, två år senare, då vi jobbade tillsammans. Glad för det är jag iallafall!
 
 
 
På tal om jobbet var vi förresten i kyrkans tidning här om veckan. Man är ju cool liksom!
 
 
Bästa arbetskamraterna!
 
 

Vovvar

Jo! I min påse fanns denna. En söt liten t-shirt med vovvar och fåglar på. Jag tyckte den var söt!
 
 
 
 
Och som ytterligare svar så köpte jag glasögonen i Berlin när jag var där i våras på en butik som heter Claires. Tack så mycket! Det är verkligen mitt favoritpar!

Vad kan det vara i denna lilla påse då?




Forever alone

 
 
Sitter just nu på donken och äter helt forever alone. Ska vara barnvakt ikväll och fördriver tid. Ha en bra dag!

Äntligen har alla bilder från 2012 tagit sin plats i albumet

Jag fick ju hem bilderna redan innan sommaren men har inte hunnit långt med att sätta in dom i albumet. Idag tänkte jag dock ta tag i det och det slutade med att jag hann med allt. ALLT! Alla bilder från Maj till December är nu på plats och fint inklippta. Nöjd! (Fast fick rätt så ont i ryggen medan jag knåpade...)
 
 
 
 
 
 
 

Nä jag har det rätt gött ja

Fint väder och plugg blev inte direkt en jobbig kombination - speciellt inte när man har så underbar musikstil som jag har och ett roligt ämne att plugga. Katten blev ytterligare en bonus.
 
 
 
 
 
 

Fick reda på att vi kanske kan åka till sommarstället på höstlovet

Jag är grymt taggad och hoppas verkligen att det går. Tiden då vi brukade fara upp dit på hösten var jag i dom här åldrarna...
 
 

Idag har det vart klassisk lördagsmiddag med kusinerna

Jag har haft en sådan otroligt mysig kväll att det inte är sant. Matilda upptäckte att himlen var helt full av stjärnor och det slutade med att vi var ute i en hel timme och stirrade upp i stjärhimlen och pratade om det vi fick för oss. Det är helt obeskrivbart hur mysigt det var och nu har jag en stor goskänlsa i magen som inte verkar vara påväg någonstans!
 
Jag vet att man typ inte ser nåt, men här ligger vi iallafall på gräsmattan och ser upp på stjärnorna - MYS!
 

Idag var årets sista potatisplockning

Den ultimata liksom. Vi blev klara på ungefär tre timmar, och så här mycket har vi aldrig fått upp tidigare! Dagens plockning resulterade i fem ton prima potatis. Ritigt roligt och dessutom ett säkert tecken på att hösten är här (trots den underbara vädret - jag fick ha solkräm idag!).
 
 
 
 
 
 

Fick denna lapp med mitt nya visa-kort

Känns som om jag är med i någon James Bond-film eller något. Blev nästan sugen på att äta upp lappen, men nä.

Mysig dag, synd att man inte hade något planerat för kvällen

Imorse var jag och Kristin redo att dra till Norrland när skolan var slut. Sen blev vi lite realistiska och bestämde oss för hennes land istället. Sen blev vi ännu mer realistiska och for hem.
 
Men jag missade iallafall inte överraskningsmiddag med vinkokta musslor! Och sen fixade jag överraskningefterrätt till familjen - chokladfondue!
 
 
 
 
 
 

Så blev man plötsligt ett par converse rikare

Kristin hade ett par Converse som var för stora för henne så hon gav dom till Julia. Men dom var för store för henne också så hon gav dom till mig. På mig passa dom perfekt.
 
 

Sommaren 2013

Nu får vi ändå säga att sommaren är slut. Trots att vädret ihärdigt hänger sig kvar, är sommarens sol, bad och lugn över. Jag kom idag på att jag precis upplevt mitt livs sista sommarlov. Vad kommer jag att tänka på när jag ser tillbaks på den här sommaren? Vad kommer sommaren 2013 betyda för mig om tjugo år? Eller femtio?
 
Sommaren 2013 var sommaren då...
 
Jag konstant använde mina älskade mönstrade solglasögon.
 
Jag var på mitt livs första festival.
 
Jag blev brun om benen.
 
Jag hade den bästa midsommaraftonen någonsin - hittills.
 
Jag och Madde upptäckte den underbara staden Helsingborg.
 
Vi fångade hur mycket fisk som hellst genom att skratta så mycket att vi nästan kissade på oss.
 
Jag skrattade,solade och badade mig igenom fyra veckors sommarjobb.
 
Jag blev shopaholic på djurringar.
 
Vi spenderade flera underbara dagar på Kristins land.
 
Käraste kuster gick ut nian.
 
 
Jag såg så sjukt många av mina favoritband. P!nk. The Sounds. Volbeat. A Day To Remember. Green Day. Royal Republic. All Time Low. Timbuktu. The Sounds (igen). Neverstore. Dorm Patrol. I Am So Me. Och många, många fler.
 
 
Och dessutom, mitt i allt det här virrvarret fyllde jag myndig och blev en vuxen människa.
 
Dessutom finns det självklart tusen saker jag inte tog med här, men som ni ser har jag haft en underbar sommar. Jag vill bara passa på att tacka er som har gjort den så här bra och hoppas att ni fortsätter att förgylla mitt liv, precis som ni gör just nu. Tack!

Sushi a lá tunnelbana

Under dagens sista lektion tänkte jag att usch vad jag är sugen på Sushi. När rasten kom vände sig Kristin om mot mig och utbrast "Sushi!" så det fanns ju bara en sak att göra när vi väl slutat. Dock ville jag fortfarande hinna med min buss, så det blev en kompromiss...
 
 

Nu är jag officiellt vuxen

Mitt VISA-kort kom idag. Nu kan jag shoppa loss både utomlands och på nätet. Och så ser det ju lite coolare ut att ta fram ett VISA istället för ett Maestro, hihi. Nu får jag fira genom att shoppa loss! För typ alltid...

 
Jag tror förresten helt seriöst att Handelsbanken medvetet skickar ut så fula kort som möjligt, bara för att man ska köpa sånna där kort man designat själv. Nähä du! Svarar snåla jag och sträcker fram något som Picassos efterblivna katt har spytt upp.

Härligt att veta att man är saknad.

Jag vet hur sorgligt detta är. Men detta gör mig faktiskt glad. I och med att jag är en sån person som har full koll på allt som händer på 9gag, känner jag mig uppskattad av detta lilla meddelande - haha!
 
 

Och så gick en till dag..

Idag började jag först tjugo i två. Jag och Kristin försökte gymma innan men jag mådde illa (redan innan vi började träna) så det slutade med en kort distans på löpbandet innan spyfärdiga jag sa att vi nog skippar resten. Sen hade vi mental träning aka meditering och sen fick vi gå. Jag mötte upp kuster för lite umgängestid och det slutade med att vi gått från Skanstull till T-Centralen och dessutom fått i oss middag på vägen OCH chillat med Mikael Wihe, tänka sig så bra!
Mikael Wihe i bakgrunden med gittaren
 
Malin med middag.
 
Nu under kvällen har jag pluggat lite vid mitt fina blodgivarljus och känt mig grymt duktig. Heja mig!
 

Idag har jag...

 
Gett min första omgång blod.
 
Fått denna ljuslykta från iitala som tack.
 
Och grattat Nathalie till att hon klarat uppkörningen.
Gruppens första körkort people!!!!

Minishopping

I och med min en och en halva timme tills bussens avgång samt min överfulla garderob utan kläder jag vill ha - blev det en minishoppingtur med Kristin efter skolan. Dessutom var jag tvungen att få lite ordning bland mina skolgrejor och handlade efter två veckors inaktivitet i skolan block så att jag har något att skriva om.
 
 
 
 
 
H&M 200:-

Man vet att det är höst när det äe dags att ta in veden

Idag har jag tagit detta
 
Och flyttat hit
 
Så det blev såhär
 
Nu ska jag kolla lite på Suburgatory och sen plugga
 

RSS 2.0